Say My Name | Dokotoo OUTFIT POST



Verovatno se pitate zašto sam nazvala ovaj outfi post baš "say my name" (reci moje ime), odgovor je vrlo jednostavan. Znate onaj osećaj kad vam neka pesma uđe u glavu i ne možete da prestanete da je pevate? E pa, naslov je upravo posledica moje zaluđenosti za pesmom Spectrum od Florence and the Machine.

Sada kad smo razrešili tu "dilemu" mislim da je vreme da vam predstavim kombinaciju koja mi je možda jedna od najomiljenijih do sada i koju ću sigurno često nositi u narednom periodu. Zvezda ovog outfita je ova savršena siva tunika-haljina dugih rukava koja je nešto najkomotnije što sam ikad nosila. Ne mogu da vam opišem koliko je kvalitetna i koliko je mekana na dodir. Kada je nosim toliko mi je udobna da je ne osećam na sebi, a opet je pretopla što je veliki plus. Mislim da mi je omiljeni detalj na njoj rolka, kao i džepovi koji su prosto neizostavni na ležernim haljinama poput ove. Kao i prošla haljina i ova je poručena sa već hvaljenog sajta DOKOTOO i to takođe u M veličini i pristaje mi jednostavno perfektno, kao da je za mene šivena. No, pošto sam ipak želela da istaknem struk odlučila sam da stavim ovaj crni vintidž kajš sa srebrnim šnalama, a njega sam ukombinovala sa srebrnom torbicom koja je poručena sa istog sajta kao i kajš - AmiClubwear. Crne čizme preko kolena su moj saveznik već više od godinu dana i prosto ih obožavam pa sam prosto morala da ih uvrstim u ovaj outfit, a mrežaste čarape su nešto što nikad ne izlazi iz mode i mislim da su doprinele da ova kombinacija dobije na smelosti i na tom kul vajbu. Šta vi kažete?

P.S. Ako odlučite da poručite haljinu koju ćete videti na fotografijama u nastavku posta ili neki drugi artikal sa sajta DOKOTOO preporučujem vam da pri plasiranju porudžbine iskoristite kod Dokzoey jer ćete tako ostvariti popust od čak 15%.

Uživajte u fotografijama! :)


















Haljina/Dress: DOKOTOO
Torbica/Bag: AmiClubwear
Kajš/Belt: AmiClubwear
Čizme/Boots: Šafran obuća

Želim samo da napomenem da su ovaj i prethodni outfit post sponzorisani od strane online prodavnice DOKOTOO i da sam pored ove dve haljine poručila i farmerke koje vidite ispod ali mi nažalost neodgovaraju (naručila sam ih u M veličini, a trebalo je da poručim L) pa sam ih prosledila drugarici, ali su podjednako kvalitetne kao i prethodno dva opisano predmeta. Celokupno sam prezadovoljna sa sajtom koji sam već spomenula i svima vam iskreno preporučujem kupovinu putem njega.


Farmerke možete pogledati/poručiti OVDE!

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,

Comments

  1. Prelepo :) Baš mi je žao što ti ne odgovaraju farmerke jer su prelepe <3

    ReplyDelete
  2. Autfit je sjajan u zaista ti vrh stoji. Osim što haljina izgleda odlično i što može lako da se kombinuje, djeluje mi jako udobno i toplo. Odličan post.❤️

    sweet-dreams-14.blogspot.com - novi post

    ReplyDelete
  3. Super outfit!!! Kao i uvjek sve mi se svidja,ali su mi cizmice definitivno favorit!!! 😃😉

    PajaMala.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Odličan outfit. Crne duboke čizme su uvek odličan izbor uz zimsku haljinu. Što se tiče haljine/tunike baš mi se dopada i boja i kroj. :)
    NOvi post - www.minniearts.com

    ReplyDelete
  5. Outfit je jako lep. Tunika se lepo uklopila sa ovim čizmama. Žao mi je zbog pantalona, deluju veoma lepo. Pratim te, nadam se da ćeš uzvratiti ;D

    Novi post je na mom blogu, ako imaš vremena, pogledaj: Wonderland Vibes

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!