Ženski džemperi | MANZARA (online kupovina)



Dragi moji, konačno vam donosim novi post i ne mogu da vam opišem koliko sam srećna što konačno mogu da se posvetim blogu u potpunosti sudeći da sam na raspustu.

Odlučila sam da započnem ovaj maraton postova sa listom želja sa sajta Manzara.

U nastavku posta ću vam predstaviti favorite iz kategorije ženski džemperi, a razlog tome je što sam zaista oduševljena njihovim asortimanom džempera i haljina nalik njima. Međutim, to nije samo moje mišljenje jer je već nedeljama na njihovom sajtu #bestseller upravo džemper iz kategorije koju ću vam predstaviti.


Ovo je moja lista želja džempera koji se nalaze pod kategorijom džemperi ženski:


Prvi džemper koji sam izdvojila mi se dopada jer poseduje sve ono što volim, a to je over-sized momenat, široki rukavi, crno-beli sklop, kao i taj jednostavni ali jedinstveni dizajn pa se veoma lako kombinuje sa bilo kojim odevnim predmetom. Sa njim možete od kežual kombinacije da napravite outfit dostojan izlaska.


Drugi džemper je već definicija reči "comfy" odnosno udobnosti. Jako mi se dopada što je širok, što su rukavi ovako prošireni pa suženi kod zglobova, takođe mi se dopada polu-rolka ali i materijal jer sam sigurna da je veoma mekan i topao. Nemam niti jednu zamerku, zato sam ga ovde i svrstala.


Treći i poslednji džemper je zapravo haljina i ne mogu da ne kažem da je ovakav odevni predmet prosto "must have" u devojačkom ormaru. Sve u vezi ove haljine mi se sviđa, počev od materijala, do dugih rukava, pa preko rolke do dužine i kroja. Uz neki kul kajš i čizme preko kolena u takvom outfitu biste se sigurno isticali.

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Da li biste nosili nešto iz moje liste želja, šta biste voleli da posedujete?
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,