Bosslady | OUTFIT POST



Pošto sam započela ovu nedelju sa outfit postom zašto ne bih objavila još jedan? Kombinacija koju ću vam predstaviti nije baš u mom stilu zbog džempera koji je glavni akter ovog outfita ali sam pokušala da ostalim odevnim predmetima ipak odajem nešto po čemu sam karakteristična - a to je svakako taj urbani, pank rok fazon. Videćete da kombinacija ima tu dozu ozbiljnosti i profesionalnosti pa samim tim i podseća na neku koju bi nosila "poslovna žena" i zato je ovaj post dobio ime koje stoji u naslovu.

Kombinaciju sačinjavaju sledeći predmeti: beli džemper sa mašnom koja se vezuje napred (da dobro ste pročitali) i koji je poručen sa sajta Dokotoo u M veličini. Pristaje mi solidno, međutim volela bih da nije ovoliko providan i da je malo duži i širi. No, svakako mi se dopada i pristojnog je kvaliteta. Njega sam uparila sa crnom visoko-strukiranom suknjom, elegantnom torbicom sa srebrnim lancem, srebrnim visećim minđušama, srebrnom ogrlicom sa šiljatim elementima (skroz u mom stilu), kao i sa omiljenim crnim salonkama koje su najudbnije štikle koje sam ikada nosila (ako je uopšte moguće da štikle budu udobne). I to je to, jednostavno a ostavlja utisak ako mene pitate!

Uživajte u fotografijama! :)


















Minđuše/Earrings: Rosegal
Ogrlica/Necklace: H&M
Džemper/Sweater: DOKOTOO
Suknja/Skirt: Terranova
Torba/Bag: New Yorker
Štikle/Heels: Deichmann

P.S. Prilikom sledeće porudžbine putem sajta Dokotoo iskoristite kod Dokzoey i ostvarite popust od 15% na ukupan iznos porudžbine!

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada!
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,

Comments

  1. Outfit ti je sjajan, bas ti lepo stoji, ogrlica mi se svidja najvise i nju bih iZdvojil KAO ZANIMLJI DETALJ

    ReplyDelete
  2. Mico odlično izgledas kao i uvek, ova kombinacija ti super pristaje. ♥

    ReplyDelete
  3. Kombinacija je odlična, kao i uvijek. Drugačija je od ostalih koje sam vidjela na tvom blogu, ali mi se zaista dopada. Sjajan post. :)

    sweet-dreams-14.blogspot.com - novi post

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!