Porudžbina Farmasi proizvoda i recenzija noviteta | @farmasi_andja_nis



Posle zaista dugo vremena konačno vam donosim recenziju proizvoda, ovoga puta u pitanju su preparati kataloškog brenda Farmasi. Međutim priliku za isprobavanje noviteta dugujem divnoj Anđeli sa profila @farmasi_andja_nis.

Proizvodi su stigli u prepoznatljivoj kesi koja izgleda ovako:


Moja porudžbina se sastoji iz 3 proizvoda, a to su:



• Farmasi Naturelle gel za tuširanje sa prirodnom ružinom vodicom - 375ml
• Farmasi Naturelle prirodna ružina vodica (tonik) - 225ml
• Farmasi True Color ruž za usne u nijansi br. 10 - Red Extreme



Dakle, prvi proizvod koji ću vam predstaviti je već pomenuti gel za tuširanje sa prirodnom ružinom vodicom. Dolazi u pakovanju od 375ml za svega 229 dinara što je i te kako pristupačna cena za nešto što je ovako dobro za kožu i nežno po nju. Odavno svi znamo dobrobiti ružine vodice međutim baš retko možemo pronaći na tržištu neki proizvod koji je napravljen od prave i prirodne ruže kao što je takozvana Damask ruža. Ovaj gel za tuširanje ima izuzetno praktično pakovanje, lako se dozira, ima gelastu ka tečnoj teksturi, providan je, prelepo miriše i ne izaziva iritacije, svrab niti crvenilo po koži jer ne sadrži štetne materije koje bi joj naškodile. Veoma je nežan i zaista ispunjava sve što tražimo od jednog gela za tuširanje. Što je najbitnije miris se zadržava na telu satima i sam gel ne isušuje kožu već naprotiv, ostavlja je mekom i sjajnom veoma dug period. Imate moju iskrenu preporuku!



Sledeći proizvod je iz iste linije kao prethodni koji sam podelila sa vama, međutim ovog puta u pitanju je tonik za lice odnosno ružina vodica koja služi u svrhe čišćenja kože lica, zaglađivanja pora, pružanju potrebne nege, sjaja i mekoće kao i glatkoće lica satima, ali i u svrhe umirivanja kože. Sve što sam navela zaista radi, a pritom predivno miriše, jako je prijatna po kožu jer je nekako rashlađuje, savršeno uklanja sebum i odlično priprema lice za nanošenje prajmera ili pudera. Ja sam je najčešće koristila baš kao pripremu za šminku i zaista mi je pomogla u tome da mi koža duže vreme ostane mat. Najbitnije je da ne isušuje kožu i da je hidrira satima, ali i da ne izaziva nikakve reakcije već povoljno utiče na ujednačavanje tena svakodnevnim korišćenjem. Još jedna najiskrenija preporuka za svakoga od vas jer sam sigurna da bi odgovarala svakom tipu kože.
P.S. Njena mililitraža je 225ml i takođe košta 229 dinara.




Poslednji proizvod koji sam poručila je Farmasi True Color ruž za usne u nijansi br. 10 - Red Extreme. Već sam imala priliku da isprobam ruževe iz pomenute kolekcije i upoznata sam sa njihovom formulom tako da sam zaista imala visoka očekivanja i ona su opravdana u potpunosti. Pre svega ruž je odlično pigmentovan, jako je kremast i lako se nanosi, tekstura mu je za svaku pohvalu, nije mat ali se ne razmazuje, veoma je dugotrajan i ne isušuje usne već ih neguje i hidrira. Još jedan proizvod sa kojim sam izuzetno zadovoljna a košta svega 269 dinara!

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Još jednom vas podsećam da zapratite divnu Anđelu sa profila @farmasi_andja_nis i aspolutno vam preporučujem da Farmasi kozmetiku poručite baš kod nje!

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,

Comments

  1. Primjetno je da si se mnoogo potrudila oko ovog posta i ispao je odlično, ja sam oduševljena fotkicama! ❤❤❤

    www.livinglikev.com

    ReplyDelete
  2. Super post, ja moram reci da sam usprobavala njihove proizvode i da sam prezadovoljna, od sminke do kupki i sampona, i verujem da ces biti zadovoljna. 😊😊


    https://aandymm.blogspot.com/?m=1

    ReplyDelete
  3. Jos nisam isprobala nista od Farmasija, iskreno ne privlaci me vise pretjerano. Proizvodi se cine super, ruz je predivan. Slike mi se jako svidaju 😄

    beautybydorotea.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Od Farmasija sam probala šampon s ekstratom bijelog luka i bio mi je sasvim okej, jer mi je činio kosu mekanom i sjajnom. Takođe sam isprobala i kremu za ravnanje kose i ima nekog efekta definitivno. Ove proizvode nisam probala, ali mi djeluju kvalitetno, tako da ću ih uzeti u obzir. Super post. :)

    sweet-dreams-14.blogspot.com - novi post

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!