Spring is in the air - Trying On Vintage Dresses in DressLily



Ne znam za vas, ali sve manje gotivim da idem po buticima i prodavnicama u potrazi za nekim odevnim predmetom. Što zbog gužve, što zbog toga što u tolikoj masi stvari ne mogu da pronađem ono što tražim, što zbog mukotrpnog presvlačenja po milion puta i isprobavanja u nadi da će mi željeni predmet odgovarati. Onlajn kupovina je nešto u čemu zaista uživam jer je sve dostupno na jedan klik, na nekoliko iskucanih reči, bukvalno na dohvat ruke. A što je najbolje od svega, predmeti vam stignu na kućnu adresu i svaki put imate osećaj kao da otvarate neki poklon koji ste btw. sami sebi kupili. Imali nešto lepše od toga?

Zato vam danas predstavljam poruždbinu sa sajta Dresslily kojem sam verna, može se reći, nekoliko godina i sa kojeg vrlo rado naručujem.

Glavni motiv ove kupovine je zapravo bila njihova nova promocija pod nazivom Dresslily Spring BOUTIQUE Release Activity. Promocija je posebna po tome što vam nudi mogućnost da među prvima nosite prolećne kombinacije kreirane uz pomoć noviteta sa pomenutog sajta i to po neverovatno pristupačnim cenama. Međutim to nije sve, ukoliko želite da ostvarite dodatan popust na vašu porudžbinu prilikom plasiranja iskoristite kod DLSPRING i ostvarićete pravo na sniženje od 20% na ukupan iznos narudžbine.

Moja porudžbina se sastoji od:








Zamislite nekog ko ima ogromnu kolekciju torbica i ko ih previše gotivi, ali i osobu koja ujedno obožava noću da gleda zvezde i da uživa u potrazi sazvežđa koje te predivne zvezde čine - to sa  ja. Možete onda da naslutite koliko sam izludela u pozitivnom smislu kada sam ugledala ovu torbicu na Dresslily sajtu. Prosto je savršena! Pre svega oduševio me je njen kvalitet jer je jako čvrsta, veoma je praktična, otvara se kao one "clutch" torbice uz pomoć zlatne klik šnale, obložena je plišanim crnim materijalom, a ukrašena je vezenim zlatnim zvezdama i rose gold simbolima - sunce, zvezda padalica i mesec. Sadrži dugačak lanac zlatne boje koji je idealne dužine i koji je takođe kvalitetno urađen. Malo je reći da mi se ovaj predmet dopada, obožavam ga jednostavno i prezadovoljna sam sa njim. Imate moju iskrenu preporuku!

Za više informacija kliknite OVDE!



Sledeća stvarčica koju sam poručila je ova predivna bordo "off the shoulder" haljina sa čipkastim detaljima. Ona me je takođe oduševila jer je veoma kvalitetna i jer izgleda nekako kraljevski. Dizajn je jako lep, kao i kroj mada moram da se požalim na veličinu. Poručila sam je u M veličini i malo mi je šira oko struka i u predelu grudi, a takođe je i predugačka za moj ukus. Ne sviđa mi se ni činjenica da nema mogućnost podešavanja dužine brtela pa mi često spada i onda mi proviri brus ili mi se grudi više vide nego što to preferiram. Izvinjavam se unapred na mom crnom brusu koji se vidi na fotkama, ali nisam imala nijedan u boji koži. Haljina je sve u svemu odlična i dopada mi se, ali moraću da je suzim. Tako da vam preporučujem da je naručite u jednoj manjoj veličini nego što inače nosite. Sve u svemu, svakako sam zadovoljna!

Za više informacija kliknite OVDE!



Poslednja, ali ne manje važna, stvarčica koju sam poručila je još jedna haljina ali ovog puta sam više zadovoljna kako mi pristaje od prethodne. Dizajn mi se jako dopada jer je skroz kul iz razloga što sadrži dve vrste materijala koji savršeno idu zajedno. Karirani deo koji viri ispod haljine sa prednje strane mi se mnogo dopada i savršeno se uklapa u moj stil. Takođe mi se sviđa što je kroj asimetričan i što je haljina pozadi u jednom delu duža nego u drugom. Ako pogledate fotografije iznad videćete da je gornji deo uzak i da se haljina blago širi od struka ka dole što je za svaku pohvalu i daje vam iluziju širih kukova. Naručila sam je u S veličini i pristaje mi kao salivena, materijal se blago rasteže, veoma je prijatan za nošenje i sama dužina haljine mi se jako dopada. Haljina pozadi takođe poseduje rajsferšlus kao prethodna što je čini lakšom za oblačenje. Mislim da mi je ovo jedan od omiljenih predmeta koje sam ikad poručila, ogromna preporuka!

Za više informacija kliknite OVDE!

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,

Comments

  1. Super post!!! Toliko mi se dopada svaka stvarcica iz ovog haula!!! 😃😃 Odusevljena sam tasnicom,preeslatka je!!! 😃😉

    PajaMala.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Odlicne stvari, torbica mi se najvise svidaju. Haljine mi se svidaju, ali nisu nesto sto bih ja nosila. Super ti stoje obje, podsjecaju me malo na starinske haljine, u pozitivnom smislu 😊

    beautybydorotea.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Odlične stvarčice si uzela. Poslednja haljina ti brutalno dobro stoji i prelepa je! ♥

    www.hi-stylish.com

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!