Youngblood | OUTFIT POST



S obzirom na to da nas deli svega nekoliko dana do kalendarskog početka proleća odlučila sam da malo "uranim" jednim outfitom koji je pogodan baš za vreme kakvo je ovih dana, a svakim danom su temperature sve više u porastu što me jako raduje.

Outfit se sastoji od crnog body-a dugih rukava koji je poručen sa sajta Dokotoo sa kojeg sam takođe i naručila šorc koji ćete videti u nastavku i koji mi se jako dopada. Pre svega, veoma je komotan za nošenje, dopadaju mi se iscepani detalji, teksas je odličnog kvaliteta i rastegljiv je, šorc je visoko-strukiran pa dodatno ističe figuru. Odlučila sam se za L veličinu i nisam se pokajala (imajte u vidu da inače nosim M). Što se tiče ranije pomenute bluze tj. body-a on je poručen u S veličini i povrh toga mi je širok u predelu grudi, ali mi odgovara dužina rukava i dopada mi se što je napred ukrašen dugmićima koji su funkcionalni. Materijal je prijatan za nošenje tako da sam sve u svemu zadovoljna. Što se tiče ostatka kombinacije, odlučila sam se za crni kajš sa srebrnim detaljimacrnu torbicu, omiljene "over the knee" plišane crne čizme, a celokupan outfit sam zaokružila sa nakitom i odabrala sam @the_love_box_ ogrlicu kao i srebrne dugačke miđuše sa cirkonima. Mnogo mi se dopada ova kombinacija jer je izuzetno urbana, a i evo načina kako da nosite šorc i pre letnjeg perioda.

Uživajte u fotografijama! :)


















Crna bluza/Black Bodysuit: DOKOTOO
Kajš/Belt: Terranova
Šorc/Shorts: DOKOTOO
Minđuše/Earrings: Rosegal
Ogrlica/Necklace: @the_love_box_
Torbica/Bag: AMIClubwear
Čizme/Boots: Šafran obuća

P.S. Prilikom sledeće porudžbine putem sajta Dokotoo iskoristite kod Dokzoey i ostvarite popust od 15% na ukupan iznos porudžbine!

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada!
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,

Comments

  1. Odlican outfit kao i uvjek!! 😃😉

    PajaMala.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Outfit je sjajan, svidja mi se kombinacija, najvecu paznu mi je privukla torbica.

    https://aandymm.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Outfit je predobar i jako je moćan. Sve je sjajno iskombinovano i baš mi se sviđa. Super post. :)

    sweet-dreams-14.blogspot.com

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!