Youngblood | OUTFIT POSTS obzirom na to da nas deli svega nekoliko dana do kalendarskog početka proleća odlučila sam da malo "uranim" jednim outfitom koji je pogodan baš za vreme kakvo je ovih dana, a svakim danom su temperature sve više u porastu što me jako raduje.

Outfit se sastoji od crnog body-a dugih rukava koji je poručen sa sajta Dokotoo sa kojeg sam takođe i naručila šorc koji ćete videti u nastavku i koji mi se jako dopada. Pre svega, veoma je komotan za nošenje, dopadaju mi se iscepani detalji, teksas je odličnog kvaliteta i rastegljiv je, šorc je visoko-strukiran pa dodatno ističe figuru. Odlučila sam se za L veličinu i nisam se pokajala (imajte u vidu da inače nosim M). Što se tiče ranije pomenute bluze tj. body-a on je poručen u S veličini i povrh toga mi je širok u predelu grudi, ali mi odgovara dužina rukava i dopada mi se što je napred ukrašen dugmićima koji su funkcionalni. Materijal je prijatan za nošenje tako da sam sve u svemu zadovoljna. Što se tiče ostatka kombinacije, odlučila sam se za crni kajš sa srebrnim detaljimacrnu torbicu, omiljene "over the knee" plišane crne čizme, a celokupan outfit sam zaokružila sa nakitom i odabrala sam @the_love_box_ ogrlicu kao i srebrne dugačke miđuše sa cirkonima. Mnogo mi se dopada ova kombinacija jer je izuzetno urbana, a i evo načina kako da nosite šorc i pre letnjeg perioda.

Uživajte u fotografijama! :)


Crna bluza/Black Bodysuit: DOKOTOO
Kajš/Belt: Terranova
Šorc/Shorts: DOKOTOO
Minđuše/Earrings: Rosegal
Ogrlica/Necklace: @the_love_box_
Torbica/Bag: AMIClubwear
Čizme/Boots: Šafran obuća

P.S. Prilikom sledeće porudžbine putem sajta Dokotoo iskoristite kod Dokzoey i ostvarite popust od 15% na ukupan iznos porudžbine!

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada!
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,

Comments

 1. Odlican outfit kao i uvjek!! 😃😉

  PajaMala.blogspot.com

  ReplyDelete
 2. Outfit je sjajan, svidja mi se kombinacija, najvecu paznu mi je privukla torbica.

  https://aandymm.blogspot.com/

  ReplyDelete
 3. Outfit je predobar i jako je moćan. Sve je sjajno iskombinovano i baš mi se sviđa. Super post. :)

  sweet-dreams-14.blogspot.com

  ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!