For You | OUTFIT POST



Zdravo dragi ljudi! Kakvi su vam planovi za ovaj ponedeljak?

U današnjem postu ću vam predstaviti jedan od meni najomiljenijih outfita. Može se reći da je pogodan i za svakodnevnu varijantu, ali i za neke posebne prilike, na vama je da odlučite za koju pogodnost se osećate prijatnije. 

Pošto je počela sezona toplog i sunčanog vremena jedva sam čekala da farmerke zamenim suknjama i zato je upravo suknja kao odevni komad, koji je po meni jedan od najženstvenijih, akter ove kombinacije.

Outfit se, dakle, sastoji iz crne bluze sa vintage printom koja mi se mnogo dopala zbog "off-the shoulder" momenta. Nju uskoro gledate u još jednom postu pa ćete tu imati više informacija. Bluzu sam upasala u već pomenutu suknju sa kockastim crno-belim printom koja je poručena sa sajta Shein u M veličini, mada mi je malo šira u struku ali to nije nešto što se ne može ispraviti kod šnajderke, zar ne? Pored suknje, koja je zaista odličnog kvaliteta i zanimljivog kroja, odabrala sam da torbica bude crvene boje kako bi razbila tu monotoniju. No, da bih sve uklopila u taj elegantni ton obula sam crne klasične sandale sa malom potpeticom, a ceo outfit sam zaokružila sa dva aksesoara. To su naušnica iliti earcuff, ali i predivna "love" ogrlica poručena sa Instagram profila @the_love_box_.

Uživajte u fotografijama! :)


















Minđuša/Earcuff: Rosegal
Ogrlica/Necklace@the_love_box_
Bluza/Shirt: Dresslily
Suknja/Skirt: Shein
Torbica/Bag: AmiClubwear
Sandale/Sandals: AmiClubwear

Ali to nije sve, ukoliko iskorstite kupon kod Q2amina na sajtu Shein u periodu od 1. aprila do 30. juna ostvarićete dodatnih 15% popusta na bilo koji iznos porudžbine.

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada!
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,

Comments

  1. Odlicna kombinacija. Ja bih je nosila za neku svecaniju prigodu ili bih mozda promijenila bluzu ili suknju pa bih je nosila za svaki dan. Torbica i sandale su mi favoriti iako mi se i ostatak outfita jako svida. Odlicno si uklopila makeup uz cijeli outfit. Predivno ti stoji outfit i super slike 😄

    beautybydorotea.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. That skirt looks wonderful! Love its pattern ◡‿◡✿

    Blog de la Licorne

    ReplyDelete
  3. Odličan outift. Suknja mi se posebno dopada! :)
    novi post - www.minniearts.com

    ReplyDelete
  4. Outfit je odlican, može se kombinovati i za izlazak i za setnju, suknja je pristoj e duzine, a opet odaje zanimljivost, majica mi se jako dopada, jer nije klasicna, jako lepa kombinacija zaista.

    https://aandymm.blogspot.com/

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!