RECENZIJA seruma za lice za sve tipove kože | kozmetikaiparfemi.rs



Pre nekoliko meseci sam dobila paket preparative koju sam želela da isprobam sa sajta Kozmetika&Parfemi. Verovatno se pitate zašto tek sad počinjem sa pisanjem pojedinačnih recenzija ali odgovor je jednostavan. Kada je u pitanju nega kože ne možemo uvek proceniti da li nam neki proizvod odgovara ili ne ukoliko ga zaista ne testiramo dok ga ne potrošimo tačnije dok ne prođe par meseci od početka korišćenja. To je tako što zbog toga što nam se koža konstanto menja zbog ishrane, hormonskih promena pa na kraju i zbog proizvoda koje koristimo. Ja sam se potrudila da steknem valjane utiske za svaki proizvod koji sam poručila i danas vam predstavljam prvi post u seriji koja vas očekuje u narednom periodu. U nastavku ću vam recenzirati Skin Up serum za obnavljanje kože.


Kratak opis proizvoda: "Očuvajte vašu kožu što duže mladom koristeći samo najkvalitetnije proizvode za negu. Koristite serum za obnavljanje kože lica SKIN UP."

Za više informacija kliknite OVDE!



Moje mišljenje:
- Odmah ću vam reći da nisam neko ko toliko često koristi serume i da više volim da upotrebljavam kreme za hidrataciju kože ali pošto volim da isprobavam novitete odlučila sam da poručim ovaj serum koji možete videti na fotografijama iznad i da mu se posvetim nekih par nedelja da bih videla da li mi možda on više odgovara od krema. Što se tiče samog pakovanja jako mi je zanimljivo doziranje na pipetu i zaista jeste praktično jer koristite baš onoliko proizvoda koliko vam je potrebno. Pakovanje izgleda stvarno luksuzno i skupo ali je uprkos tome proizvod veoma pristupačne cene. Tekstura je gelasta, ali vuče ka tečnoj. Proizvod je rozikaste boje i u sebi sadrži sitne čestice šimera. Veoma se lepo razmazuje i koža ga baš brzo upija a ostavlja je sjajnom i mekanom na dodir. Primetila sam da mi se koža baš presijava kada sam na prirodnom izvoru svetlosti (sunce) što zaista izgleda prelepo i kao da mi je koža izuzetno hidrirnaa i negovana. Međutim pošto proizvođač navodi da će činiti kožu ponovo podmlađenom, zategnutom i čvrstom, da će vam vratiti osećaj samopouzdanja, da će učiniti kožu besprekorno negovanom i da će nakon korišćenja lice delovati svežije, odmornije i zdravije moram da napomenem da nije ispunio sve to što obećava. Naime, jeste da je meni koža mlada i da joj nije potrebno da bude dodatno zategnuta i čvrsta ali svakako nije na odmet da mi kože bude zaglađena, negovana, sjajna i meka na dodir. Dakle, jeste mi koža nakon njegovog korišćenja trenutno takva ali taj efekat ne traje zadugo pa se mora nanositi češće u toku dana a samim tim se onda i brzo troši. Zato sam dala i mami da ga isproba jer je njena koža podložna borama i gubi na elastičnošću i njoj se dopao više nego meni. Tako da je zaključak da sve zavisi kakav vam je tip kože. Njoj je koža dehidrirana i suva i više joj odgovara serum dok meni odgovaraju preparati koji su u formi kreme. Svakako je ovaj proizvod nešto što treba da probate i što vam preporučujem!

Cena: 769,00 (RSD)
Količina: 30ml

Možete ga poručiti OVDE!

- Kakvi su vaši utisci? Da li ste isprobali ovaj proizvod?

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada!
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,

Comments

  1. Jako mi se svidja nacin na koji pristupas i kako si naposala, da si prvo cekala da vidis kako delije proizvod, neki bi odma napisali recenziju i nahvalili proizvod, a ne bi ga ni isprobali


    https://aandymm.blogspot.com/?m=1

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!