Stay With Me | OUTFIT POST



Kao što ste verovatno već zaključili po naslovu posta danas čitate još jedan outfit post. Ovog puta vam predstavljam kombinaciju koja je prikladnija za neke posebne prilike ili večernje izlaske/proslave rođendana itd. Tog dana kad sam se fotkala je temperatura bila dosta visoka međutim to nije slučaj u ovom trenutku kada pišem post ali uz dodatak unihop čarapa ovo je outfit koji bih i danas vrlo rado nosila.

Kombinaciju čini ova predivna vintidž bluza u zagasito crvenoj boji (podseća na boju cigle) sa širokim "zvonastim" rukavima. Jako mi se dopada zbog toga što je veoma prijatna za nošenje, jednostavna je, a opet ćete se sa njom i te kako isticati i lako se može ukombinovati sa bilo kojim odevnim predmetom. Poručena je sa sajta Shein u S veličini i kao što možete da primetite na fotografijama ispod odgovara mojoj konstituciji. Mislim da ću je baš često nositi u narednom periodu. Nju sam upasala u crnu suknju sa srebrnim rajsferšlusom po sredini koja mi je definitivno omiljena i zato je često vidite u outfit postovima. Pošto nisam htela da preteram sa aksesoarima stavila sam srebrnu ogrlicu sa priveskom mesečevog kristala u obliku metka koji je jedno vreme bio izuzetno popularan. Odlučila sam se za novčanik umesto torbice jer mi se nekako savršeno uklopio uz celokupan outfit, a ceo outfit sam zaokružila omiljenim crnim salonkama koje su nešto najudobnije na svetu (da, dobro ste pročitali). I to bi bilo to, kako vam se dopada ova kombinacija? Za koju priliku biste je nosili?

Uživajte u fotografijama! :)



















Ogrlica/Necklace: Not Branded
Bluza/Blouse: Shein
Suknja/Skirt: Shein
Novčanik/Wallet: Amiclubwear
Štikle/Heels: Deichmann

Ali to nije sve, ukoliko iskorstite kupon kod Q2amina na sajtu Shein u periodu od 1. aprila do 30. juna ostvarićete dodatnih 15% popusta na bilo koji iznos porudžbine.

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada!
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,

Comments

  1. Imam sličnu suknju,moram reci da je super 😊

    https://aandymm.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Izgledaš divno! Karneri na rukavima me pomalo podsećaju na flamenko suknje i mnogo mi se dopada kako ti stoji ta boja! :D


    http://www.couture-case.com

    ReplyDelete
  3. Wonderful outfit dear! Skirt is my favorite, looks so cute on you and fits you perfectly. ♥ Sending love♥

    BLOG
    INSTAGRAM

    ReplyDelete
  4. You look so elegant in this outfit.

    ReplyDelete
  5. Wonderful, as usual! Your style is very unique and very feminine too ♥ ◡‿◡✿

    Blog de la Licorne

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!