All Black Everything Try-On Haul & Review | DEAR-LOVER



Priznajem da ponekad umem na nekoliko dana da zapostavim blog ali razumećete me s obzirom na to koliko obaveza imam (kraj srednje škole, maturski i prijemni ispit). No, bez obzira na to uspela sam da ugrabim malo slobodnog vremena da vam iskucam ovaj post.

U pitanju je Try-On porudžbine koju sam poručila sa sajta Dear-Lover. Stvarčice koje sam odabrala pripadaju kategorijama pod sledećim nazivima wholesale swimwear i wholesale dresses, a pre nego što vam predstavim ono što sam poručila preporučujem vam da pogledate njihovu promociju Big Sale gde ćete pronaći mnogo predivnih predmeta na akcijskom sniženju. Uživajte u šopingu!

Moja porudžbina:






Haljina koju vidite na fotografijama iznad je zaista nešto što sam oduvek želela. Posedujem jako malo midi haljina odnosno haljina koje su dužine do malo ispod kolena i mogu vam reći da što sam starija to mi se ovakva dužina više dopada. Haljinica je ukrašena karnerima, ali i trakom koju možete vezati napred u vidu mašne kao i brtelama koje mogu da se podese kako vama odgovara. Materijal je jako komotan za nošenje i sviđa mi se sam kroj haljine pošto zaista čini da obline izgledaju još izraženije. Gornji deo odnosno top je veoma rastegljiv i zato savršeno prijanja uz grudni koš dok je donji deo veoma lepršav i tanji nego gornji pa je izuzetno prijatan. Ovu haljinu bih zaista svima vama preporučila (moja je u S veličini). P.S. Dostupna je u više boja!

Za više informacija kliknite OVDE!




Sledeća i ujedno poslednja stvarčica koju sam poručila je ovaj jednostavan, dvodelan crni kupaći kostim koji već obožavam! Materijal je kao kod svakog drugog bikinija, kroj je savršen i po prvi put mi oba dela odgovaraju (naručila sam ga u M veličini). Gornji deo sadrži i jastučiće kako vam se ne bi ocrtavale bradavice i pozadi se zakačinje uz pomoć praktične šnale, takođe brtele se mogu podesiti onako kako vam odgovara. Donji deo je predviđen da se nosi kao visoko-strukiran, ali možete ga nositi i klasično - na bokovima. Malo je uži nego što sam očekivala, ali nije neprikladan za nošenje, taman prekriva onoliko koliko ja volim i u njemu je odlično sunčati se jer neće ostaviti prevelike tragove. Takođe pozadi je prošiven tako da pruža vizuelno lepši gluteus pa je zaista odličan za svaki tip građe. Mislim da je ovo odličan kupaći kostim koji je must-have u svakoj kolekciji jer se oba dela mogu kombinovati sa drugim kupaćim kostimima.

Za više informacija kliknite OVDE!

Za kraj moram da napomenem da ukoliko ipak ne planirate da naručujete haljine i kupaće kostime bacite pogled na kategorije wholesale jeans i Wholesale Women's Clothing je sam sigurna da ćete tu naći nešto što će vam možda zatrebati i odgovarati vašem stilu.

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada!
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,

Comments

  1. The black dress you wear is so beautiful.

    ReplyDelete
  2. Thank you for sharing your shopping, It’s time to add a beautiful black dress to my closet.

    ReplyDelete
  3. The black dress was delicate and subtle.

    ReplyDelete
  4. This black bikini looks very sexy

    ReplyDelete
  5. I really like this style of dress, I found other colors from www.dear-lover.com, it is really great.

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!