Checkmate | OUTFIT POST



Trenutna vremenska prognoza nam baš i ne najavljuje to leto koje svi jedva čekamo, ali zašto vam uprkos tome baš ne predstavim jedan pravi letnji outfit koji bih najradije nosila u večernjim izlascima ili na nekim rok koncertima i svirkama.

Kombinacija je dobila ime po čuvenom šah-mat potezu a upravo print suknje koja podseća na šahovsku tablu me je inspirisao za takav naziv. Dakle, suknja je poručena sa sajta Shein i u pitanju je uska, visoko-strukirana suknja sa rajsferšlusom i alkom srebrne boje. Ja sam je poručila u M veličini međutim morala sam da je odnesem kod šnajderke jer mi je bila preširoka u struku tako da ako je budete poručivali slobodno je naručite i u jednoj manjoj veličini od one koju nosite jer se dosta rasteže. No, bez obzira na to baš mi se dopada, prikladne je dužine i materijal je jako komotan za nošenje. Iako nije provokativna zaista privlači pažnju zbog printa. Pošto sam želela da cela kombinacija bude u edgy fazonu odlučila sam da suknju uparim sa belom bluzom koja je crop top i koja ima dubok dekolte jer su mi se nijanse bele boje na suknji i na majici savršeno uklopile. Majica je sa sajta Zaful. Pošto je u pitanju kombinacija za izlazak i leti uveče ume da zahladni pa je neizostavan deo ovog outfita i moja omiljena kožna jakna koju sam još prošle jeseni poručila sa već pomenutog sajta. Kako bih ovu kombinaciju učinila još više ekstravagantnom odlučila sam se za fanny pack koji na sebi sadrži lanac srebrne boje i koja se savršeno uklopila sa jaknom, a ona je sa sajta AMIClubwear i uskoro je viđate u još jednom postu. Ceo outfit sam zaključila sa srebrnim širokim alkama (minđušama) sa sajta Rosegal i omiljenim salonkama koje su kupljene još pre 2 godine u Deichmann-u. Obožavam ovu kombinaciju! Kako se vama dopada?

Uživajte u fotografijama! :)


















Minđuše/Earrings: Rosegal
Jakna/Jacket: Shein
Bluza/Shirt: Zaful
Torbica/Bag: AMIClubwear
Suknja/Skirt: Shein
Štikle/Heels: Deichmann

Ali to nije sve, ukoliko iskorstite kupon kod Q2amina na sajtu Shein u periodu od 1. aprila do 30. juna ostvarićete dodatnih 15% popusta na bilo koji iznos porudžbine.

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada!
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,

Comments

  1. Autfit je bomba i zaista mi se dopada. Inače obožavam tvoje autift postove, jer se ne zna koji ti je bolji od kojeg. <3

    sweet-dreams-14.blogspot.com - novi post

    ReplyDelete
  2. Super kombinacija i volim tvoj stil oblacenja! :)

    Sara Pokorni

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!