Letnja lista želja - BIKINI | Manzara.hr



Zdravo dragi moji!

U današnjem postu ću vam predstaviti listu želja sa već vama poznatog sajta Manzara. Ukoliko niste upoznati sa pomenutom online prodavnicom - u pitanju je hrvatski sajt koji u svojoj ponudi ima široki asortiman odeće, obuće i aksesoara koji su dostupni po neverovatno pristupačnim cenama, a sam sajt poseduje i pogodnosti poput besplatne poštarine za porudžbine u iznosu od preko 290 HRK ali i mogućnost povraćaja robe u roku od 14 dana. Međutim ako ne praktikujete plaćanje karticom na njihovom sajtu možete izabrati i opciju plaćanja pouzećem. Iz svih ovih razloga zaista obožavam da poručujem sa ovog sajta i danas ću vam prikazati svoje favorite iz kategorije Bikini.

Pošto nam se bliži leto svi smo u potrazi za savršenim kupaćim kostimom koji ćemo nositi na bazenima, plažama itd za par meseci. Zašto ne biste tu kupovinu prebrinuli sada putem sajta koji sam već pomenula? Evo mojih favorita:

P.S. Ukoliko vam se neki od odabranih dopadne jednostavno kliknite na njegovu sliku i bićete automatski preusmereni na njegov link za više informacija:


Ovaj kupaći mi se dopao jer je veoma jednostavan i što se sa njim zaista bezbrižno mogu sunčati pošto me neće brinuti tragovi od resica i sličnih detalja. Mislim da bi jako lepo istakao obline i da bi savršeno odgovarao mnogim figurama. Jedino što mi se ne dopada je što nema ugrađene jastučiće u gornjem delu ali svakako se ne providi zbog boje tako da to i nije neka zamerka.


Drugi bikini koji sam odlučila da vam pokažem je u crvenoj boji i sa njim biste svakako privukli dosta pažnje i sigurna sam da biste bili primećeni. Ukoliko ste vredno trenirali tokom proteklih nekoliko meseci onda je ovaj kupaći odličan za pokazivanje rezultata. Meni se možda i najviše dopada od prikazanih.


Sledeći i ujedno poslednji kupaći kostim je nešto što poseduje tu vintage notu zbog ušivenih detalja koji podsećaju na milje. Dopada mi se kako pristaje modelu i mislim da bi odgovarao mnogim tipovima građe. Takođe mislim da je odličan za one devojke koje imaju manje grudi, a veću zadnjicu i kukove jer širina donjeg dela može da se povećava uz pomoć tračica sa strane koje se vezuju u vidu mašnice.

Ova tri Bikini kostima su meni omiljena, a da li biste ih vi nosili?

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,