Love Me Like You Do | OUTFIT POST



Možda sam malo zakasnila sa ovim outfit postom pošto više podseća na jesenski/zimski, ali i tokom prolećnih noći ume jako da zahladni pa što onda ne bih ipak predstavila outfit koji se sastoji od savršenog i premekanog pončoa odnosno džempera bez rukava koji sam poručila sa sajta Shein u univerzalnoj veličini. Veoma je kvalitetan, topao i napravljen je od materijala koji je izutetno komotan za nošenje. Sadrži rolku pa vas zbog toga dodatno štiti od uticaja hladnoće. On je ujedno i odevni komad na osnovu kog sam kreirala celokupnu kombinaciju. Sa njim sam ukombinovala bordo visoko-strukirane farmerke brenda Bershka, kao i crne dugačke "over the knee" plišane čizme, ali i crnu klasičnu torbicu koja je odavno poručena sa sajta AmiClubwear. Toliko volim ovaj outfit jer se osećam baš prijatno u njemu a pritom je ležeran i može se nositi svakodnevno bez obzira na priliku.

Kako se vama dopada ovaj outfit, da li biste ga nosili?

Uživajte u fotografijama ispod! :)



















Pončo/Poncho: Shein
Farmerke/Jeans: Bershka
Čizme/Boots: Šafran obuća
Torbica/Bag: AmiClubwear

Ali to nije sve, ukoliko iskorstite kupon kod Q2amina na sajtu Shein u periodu od 1. aprila do 30. juna ostvarićete dodatnih 15% popusta na bilo koji iznos porudžbine.

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada!
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,

Comments

  1. Cizme su predobre, imala sam slične ali su pukle, i ponovo bih taj model kupila, jako su lepe, tebi super stoje, generlno citala sam zadnje postove i gledala outfite, sem nekih sitnih detalja, većin astvari mi se svidja.

    https://aandymm.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Predivan outfit, draga! Čizme mi se mnogo dopadaju. :)

    BLOG
    INSTAGRAM

    ReplyDelete
  3. Iskreno, nisi zakasnila s ovakvim autfitom, jer se, bez obzira što su većinom topli dani i što je proljeće, uvijek desi da zahladi. Jako mi se dopada kako si sve uklopila i cjelokupni utisak je sjajan. :)

    sweet-dreams-14.blogspot.com - novi post

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!