Nova porudžbina sa sajta Rosegal | RECENZIJA



Iz nekog razloga sam potpuno zaboravila na ovu porudžbinu i umesto da vam je predstavim još pre nekoliko meseci ja vam je prikazujem tek sada, mada nikad nije kasno. U pitanju je paket sa sajta Rosegal sa kojeg, zaista, svakog puta rado naručujem. Ukoliko želite da saznate šta sam to dobila na recenziranje kao i moje iskrene utiske nastavite da čitate post.

Moja porudžbina:


muški sat zlatne boje (rasprodat, ali klikom na njegovo im možete pronaći sličan)
set koji se sastoji od gornjeg i donjeg dela plišane zimske pidžame (rasprodat, ali klikom na njegovo im možete pronaći sličan)
set od 9 pari minđuša (rasprodat, ali klikom na njegovo im možete pronaći sličan)
sunđer za šminkanje (rasprodat, ali klikom na njegovo im možete pronaći sličan)

Kako bih vam se iskupila što ovu recenziju postujem tek sada i što većinu predmeta niste u mogućnosti da poručite zbog toga jer su rasprodati želim da vam preporučim kategoriju na već pomenutom sajtu pod nazivom Deal sale, kao i mogućnost ostvarivanja raznih sniženja uz pomoć kupon koda RGIWD koji će vam omogućiti popust od čak 25% ili za porudžbine preko $10 uštedećete $2.5, za porudžbine preko $20 uštedećete $5, za one veće od $30 vaš iznos će biti umanjen za $7.5, na porudžini iznad $40 uštedećete $10, za one koje iznose više od $50 račun će vam biti umanjen za $12.5, za iznos porudžbine preko $60 uštedećete $15, za one veće od $70 umanjiće vam se iznos za $17.5, na one veće od $80 uštedećete $20, za porudžbine koje iznose više od $90 račun će vam biti umanjen za $22.5, a za sve porudžbine preko $100 popust će iznositi $25. Iznos koji prelazi $110 će biti umanjen za $27.5, a iznad $120 za $30. Sa porudžbinom u vrednosti od preko $130 uštedećete $32.5, a za one preko $140 će popust iznositi $35.




Prvi predmet koji sam poručila je zapravo namenjen mom ocu koji je jako želeo neki ovakav sat i mogu vam reći da se prilično oduševio ovim sa slike. Zaista izgleda luksuzno, kvalitetno je odrađen i bio je maksimalno zaštićen kada je stigao na moju kućnu adresu. Nisu mu bile potrebne baterije jer je došao sa njima, savršeno radi i dan danas i jako lepo pristaje ruci. Njemu se baš dopao tako da ukoliko želite neku dragu mušku osobu da obradujete poklonom mislim da je ovo lep znak pažnje koji bi retko ko odbio!



Sledeći predmet je možda moja najbolja kupovina ikad! Viđala sam ovaj kajš mesecima pre nego što se pojavio na Rosegal sajtu na svim mogućim uticajnim blogerkama, influenserkama i slično i može se reći da sam ga previše želela. Kada sam ga ugledala na pomenutom sajtu bez razmišljanja sam ga ubacila u korpu i mislim da mi je ovo jedna od najboljih kupovina ikad. Pre svega dizajn je prelep i dopada mi se taj vintidž vajb, drugo baš je kvalitetan, lepo je odrađen i savršeno ističe figuru. Može se nositi i na farmerkama ukoliko imaju dovoljno široke gajke, ali i na haljinama, suknjama itd. Prosto je savršen!

Jedino on nije rasprodat i možete ga poručiti OVDE!



Ova pidžamica je stvarno nešto najslađe što sam ikada videla! Privukla me je zbog printa i dizajna, ali sam se kasnije (kada je stigla) oduševila i materijalom. Pidžama kao da je plišana i premekana je dok se nosi, jedina mana je što vam je u njoj previše toplo i po najhlađem vremenu ali za neki sleepover sa drugaricama je stvarno must have. Jedino što je mana je što su mi rukavi i nogavice kraći nego što sam očekivala tako da savetujem visokim osobama da je uzmu u broju većem nego što nose. Inače imate još jednu moju preporuku!



Pretposlednji predmet koji sam poručila je zapravo set od 9 pari minđuša koje su takođe u vintidž fazonu. Svaki par pojedinačno mi se jako dopada i sve minđuše izgledaju prelepo, odlično su napravljene i prosto ne mogu da poverujem koliko su jeftine bile. Ovakav set bih sigurno opet bez premišljanja naručila. Oduševljena sam!



Poslednji predmet koji sam poručila me je najviše razočarao iz razloga zato što sam mislila da će mi stići 3 jer je na svim fotografijama na sajtu bilo prikazano tako, međutim stigao je samo jedan sunđer koji mi se uopšte nije dopao a za njegovu cenu sam mogla da kupim drogerijski koji je mnogo bolji. Pre svega jako je bio tvrd na dodir, nije se mnogo povećavao nakon kvašenja, mnogo je upijao proizvoda i posle par korišćenja se iskrzao na nekoliko mesta. Definitivno ne bih preporučila da na ovo trošite svoj novac već bolje uzmite neki sunđer za koji provereno znate da je dobar.

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,

Comments

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!