Recenzija INGRID Mineral Cover tečnog pudera | kozmetikaiparfemi.rs



Evo još jedne recenzije dragi moji! Takođe je u pitanju proizvod sa sajta Kozmetika&Parfemi kao i prethodnih nekoliko koje sam predstavila na blogu, a ovog puta je reč o INGRID Mineral Cover tečnom puderu u nijansi Natural Beige br. 12.


Kratak opis proizvoda: "Ukoliko ste već dugo u potrazi za tečnim puderom koji ima odličnu pokrivnu moć, koji odlično prikriva nesavršenosti, a pri tome vam obezbeđuje neodoljiv mat izgled uz idealnu hidrataciju, odahnite, jer je vaša potraga završena! Tečni puder INGRID Mineral Cover je idealan za vas."



Moje mišljenje:
- Iako mi se, ako se dobro sećam, ovaj tečni puder na prvu loptu izuzetno dopao nakon već nedelju dana svakodnevnog korišćenja sam morala da prestanem da ga upotrebljavam. Razlog je to što je moje lice jako osetljivo i čim mi ne odgovara neka supstanca u puderu pojavi se burna reakcija i koža lica mi se isuši (iz masne prelazi u izrazito suvu), počinje da se ljušti odnosno pojave se ljuspice i izađe mi mnogo sitnih bubuljica po čelu i potkožnih akni na ostalim delovima lica. Znala sam da je do njega jer nisam menjala negu kože duži period i čim sam se sa njega vratila na L'oreal True Match koji godinama koristim koža mi se vratila u normalu. Ne, to ne znači da proizvod nije dobar već jednostavno neodgovara mojoj mešovitoj i osetljivoj koži. Moj tip kože ne trpi teške pudere sa velikom pokrivnom moći jer onda koža ne može da mi diše, a to su nažalost karakteristike ovog pudera. Bez obzira na to nijansa mi je odgovarala savršeno i pakovanje mi je bilo skroz okej. Tekstura mu je gusta, pokrivna moć izuzetno visoka, ne prosijava se previše na koži ali svakako nije mat. Zaista čini da koža izgleda zaglađeno i baršunasto i ne oksidiše na njoj. Stvarno je okej proizvod samo meni ne odgovara što ne znači da neće vama jer je odnos cene i kvaliteta zaista za pohvalu.

Cena: 495,00 (RSD)
Količina: 30ml

Možete ga poručiti OVDE (dostupan je u nekoliko nijansi)!

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,

Comments

  1. Što se tiče pudera, shvatam zašto ti nije odgovarao, jer imam sličan tip kože kao tvoj, samo manje osjetljiv. Svejedno, recenzija je super, pogotovo zbog iskrenosti.❤️

    sweet-dreams-14.blogspot.com - novi post

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!