Recenzija INGRID seruma za trepavice | kozmetikaiparfemi.rs



Dragi moji, evo mene sa još jednom recenzijom. Ovog puta recenziram preparat sa sajta Kozmetika&Parfemi, a u pitanju je INGRID serum za trepavice.


Kratak opis proizvoda: "Serum za trepavice INGRID je visoko kvalitetan proizvod koji čini vaše trepavice izduženim, gušćim i jačim."



Moje mišljenje:
- Do sada nisam imala iskustva sa ovakvim proizvodom, što iz razloga što nisam imala potrebe, što iz razloga što sam smatrala da je beskoristan. Međutim ovaj proizvod me je uverio u sasvim suprotno.
Pošto maskaru maltene nanosim svaki dan može se reći da mi trepavice stradaju i da su se dosta proredile u poslednjih nekoliko godina tako da im je očajnički bio potreban proizvod za negu. Odlučila sam se za ovaj serum iz nekoliko razloga, a to su sledeće tvrdnje koje su dostupne na sajtu: Serum za trepavice INGRID poseduje naprednu formulu sa Bimatoprostom koji je jedan od najefikasnijih aktivnih sastojaka zaduženim za rast trepavica, dok sprečava gubitak dlake. Ova formula je obogaćena vitaminom lepote – biotinom koji povećava otpornost na spoljašnje faktore i jača trepavice celom njihovom dužinom. Poseduje pantenol koji daje trepavicama sjaj i mekoć, a redovna upotreba seruma garantuje efekat prelepih, izduženih i zdravih trepavica. Pažljivo ispitana formula je potpuno bezbedna i ne uzrokuje alergije, niti iritacije očiju i kože. Odmah mogu da potvrdim da je svaka navedena tvrdnja tačna i da je ovo jedan od najboljih proizvoda ovog tipa. Cena mu je jako pristupačna, aplikator je veoma praktičan, nanosi se istom tehnikom kao ajlajner tako da je veoma jednostavan za korišćenja i ne izaziva peckanje očiju što je najbitnije. Ja ga koristim već 6-7 meseci svako veče pred spavanje i nisam ga i dalje potrošila verovali vi ili ne iako sadrži samo 3ml proizvoda. Dosta mi je izdužio trepavice i od kada ga koristim one su duplo gušnje nego pre. Ne znam šta bih još dodala sem da ovaj proizvod treba da poseduje svaka devojka/žena ako mene pitate. Prosto je must-have!

Cena: 429,00 (RSD)
Količina: 3ml

Možete ga poručiti OVDE!

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,

Comments