Recenzija noviteta dekorativne kozmetika | @parfimerija_black_maraton



Jedva sam dočekala da vam predstavim novitete koje sam dobila na isprobavanje sa Instagram profila @parfimerija_black_maraton. Mnogo mi je drago da sam, za promenu, imala priliku da koristim proizvode za koje nisam čula sve dok mi ih nisu poslali ljudi sa već pomenute stranice. Potrudila sam se da ih koristim par meseci kako bih stekla valjane utiske, a šta sam to dobila pročitajte ispod.


- Brend FOCALLURE: brow powder set za popunjavanje obrva, plavi šljokičasti/metalik loose pigment u prahu u nijansi br. 17 (Aqua), mono baked svetucavu sivkasto-braon senku u nijansi br. 02 i mat tečni ruž br. 08 u nijansi Old Rose.
- Brend Bm lashes: dva seta veštačkih trepavica (mink lashes - levo, i desno u broju 07)




Posle dugogodišnjeg korišćenja essence i mark (AVON) seta za obrve zaista nisam neko ko daje mnogo novca na ovakav tip proizvoda jer su mi se oba pomenuta odlično pokazala ali sam svakako dosta očekivala od ovog brenda Focallure jer naizgled ima odličan sklop nijansi, poseduje mini četkicu sa dva završetka (zašiljeni i sa druge strane sunđerasti aplikator), ali i ogledalce. Samo pakovanje je jako praktično i bez ikakve muke možete popuniti vaše obrve gde god da ste, međutim kvalitet senki nije nešto što me je oborilo s nogu. Može se reći da su u rangu essence brenda. Imaju osrednju jačinu pigmenta, dosta se truse, ali to je i normalno za ovakav proizvod. Mislim da je odnos cene i kvaliteta na zavidnom nivou i da ću bez obzira na sve ovaj proizvod svakako još dugo koristiti pošto je svakako svrsishodan.




Sledeći proizvod koji sam dobila na recenziranje je takođe brenda Focallure ali se za razliku od prethodnog proizvoda sa ovim nisam do sada susretala. Nikada nisam koristila ovim rastresitim pigmentima koji se pod prstom i trljanjem pretvaraju u senku koja podseća na kremastu teksturu. Mogu vam reći da mi se izuzetno dopada. Neverovatno je koliko je malo proizvoda potrebno da se nanese na oba oka tako da sam sigurna da će mi dugo trajati. Nijansa kao nijansa mi se takođe izuzetno sviđa, baš je ona kraljevsko plava. Kada se nanese na kapak senka dobija tu metalik i svetlucavu notu i takođe sam veoma zadovoljna činjenicom da se može naneti prstima bez problema. Imate moju iskrenu preporuku jer je pigmentacija na zavidnom nivou!




Ne znam da li ste upoznati sa "pečenim" makeup proizvodima ali ovo je upravo jedan takav. U pitanju je mono senka za oči u nijansi broj 2 koja je nešto između sive i braon senke (u pakovanju izgleda izrazito sivo, međutim kada se nanese na kožu dobija neku braonkastu boju). Jako se lepo nanosi, ima prelep svetlucav odsjaj, ne trusi se, sporo se troši i veoma je postojana. Jedina mana je što nije baš najpigmentovanija, ali uz nekoliko slojeva se može nadograditi i možete dobiti tu visoku pigmentaciju. Sasvim solidan proizvod!



Pakovanje ovog ruža me izuzetno podseća na Farmasi tečne mat ruževe, čak je i aplikator identičan, međutim kvalitet nije identičan u korist onog brenda Farmasi. Nijansa mi se jako dopada i ona je u broju 8 - Old Rose koja ide od neke zagasito roze pa do ljubičaste boje i savršeno pristaje na usnama. Međutim, sam aplikator je mnogo krut i jako je teško raditi sa njim jer imam osećaj kao da je previše grub prema usnama i uz najnežnije pokrete. No, ukoliko ga savladate shvatićete da je tekstura zapravo sasvim prihvatljiva. Ruž se brzo suši i matira, ne isušuje previše usne i sasvim je malo lepljiv kada se osuši, ništa što se ne može zanemariti. Jedina mana je što ima neki hemijski miris i što se izuzetno teško skida sa usana. Međutim, uzimajući sve u obzir ovo je mnogo bolji ruž nego što sam očekivala i svakako ću ga koristiti u narednom periodu.




Osim što sam dobila dekorativnu kozmetiku pružena mi je prilika i da isprobam dva seta veštačkih trepavica. Prvi set je ovaj koji vidite na fotkama iznad i on mi se za nijansu više dopada od narednog. Po strukturi trepavica rekla bih da je ovaj model pogodniji za nešto glamuroznije makeup look-ove i za neke malo specijalnije prilike. Oba seta su brenda bm lashes koji me je zaista oduševio kvalitetom istih. Dlaka nije kruta i nekako imam osećaj da dosta podseća na prirodnu iako to nije. Lako se nanose i imam osećaj kao da ih nemam iako su glomazne. Imate moju preporuku!




Poslednji proizvod koji sam dobila je već pomenuti par trepavica brenda bm lashes. Ovoga puta je u pitanju set u broju 7 i rekla bih da su ove trepavice pogodnije za svakodnevnu varijantu jer nisu toliko glomazne već su dlačice izuzetno prirodnog izgleda. Na poleđini pakovanja piše da su izrađene od svilene dlake i zaista imam takav osećaj, baš su lagane i kao i prethodne se ne osećaju na očima i takođe se bez problema stavljaju. Još jedan odličan proizvod!

Sve u svemu jako sam zadovoljna sa oba brenda i sigurna sam da ću još nešto poručiti iz njihovog asortimana. Ako ste i vi dobili želju za korišćenjem ovih ili drugih proizvoda pomenutih brendova posetite @parfimerija_black_maraton instagram profil i Parfimerija Black Maraton facebook stranicu i uverite se u kvalitet i pristupačnost ovih proizvoda njihovim poručivanjem.

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,

Comments

  1. loving these make-up! love the falsies too :)

    xoxo, rae
    http://www.raellarina.net

    INSTAGRAM | TWITTER | FACEBOOK

    ReplyDelete
  2. Divna recenzija, draga Milice! Imam isti ruž od Focallure brenda i slažem se u potpunosti s tvojom recenzijom. ❤

    www.livinglikev.com

    ReplyDelete
  3. Your new pieces are really pretty ◡‿◡✿

    Blog de la Licorne

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!