Recenzija PULSE ženskih parfema | kozmetikaiparfemi.rs



U današnjem postu vam donosim još jednu recenziju. Ovog puta vam predstavljam PULSE ženske parfeme poručene sa sajta Kozmetika&Parfemi koji su me potpuno oduševili, a ako se pitate zašto nastavite da čitate ovaj post.


Opis proizvoda (sa sajta): "Pulse parfemi poseduju vrhunsku čistoću i preciznost mirisa, a odlične parfemske baze renomiranog francuskog proizvođača čine 20% parfema i garantuju njihov kvalitet i postojanost."


Moje mišljenje:
- PULSE parfemi se razlikuju od drugih jer su dostupni po neverovatno niskim cenama, odnos cene i kvaliteta je na nedostižnom nivou, možete ih poručiti u 92 varijante i imaju praktično pakovanje od 17ml pa ćete ih sa lakoćom staviti u bilo koju torbicu ili neseser. Ovi parfemi imaju mirisne note koje su inspirisane parfemima poznatih brendova pa ukoliko kupite jedan i podseća vas na neki koji je daleko skuplji to je iz pomenutog razloga. Dakle, kod ovih parfema mi se dopada što je miris izuzetno intenzivan, što je postojan i dugotrajan, što su veoma jeftini i što ih svako može priuštiti i zato što na sajtu za svaki broj imate opisane mirisne note kako biste zaista pronašli onaj parfem koji odgovara vama i vašim čulima. Ja sam poručila 2 odnosno u broju 537 - Billion i 547 - Adorable. Oba parfema mi se jako dopadaju ali za nijansu mi se više sviđa 547 i njega bih preporučila svakome ko voli cvetne i voćne mirisne note, dok 537 ima baš slatkasti miris koji možda ne vole sve osobe jer ume da bude ponekad neprijatno intenzivan, no zavisi od ukusa i šta ko preferira. Mislim da su ovi parfemi odlična alternativa za sve nas koji ne volimo da odvajamo po nekoliko hiljada dinara na skupocene parfeme. Svakom bih preporučila ovaj proizvod, zaista vredi isprobati!

Cena: 250,00 (RSD)
Količina: 17ml

Možete ga poručiti OVDE!

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada!
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,

Comments