Tech and Fashion Haul & Review | DRESSLILY



Porudžbina koju ću vam predstaviti u ovom postu se toliko zakomplikovala da ne znam odakle da počnem sa ovim postom. Naime, napravila sam porudžbinu putem sajta Dresslily i nakon nekoliko dana mi je stiglo obaveštenje da je jedan od predmeta koji sam poručila (kišobran) rasprodat. Međutim pošto je bio dostupan u dva motiva ja sam im poslala link da zamene sa tim drugim motivom. Prvo, jako je neprofesionalno da daju mogućnost da se nešto poruči i tek naknadno jave da je rasporodato, no to je problem za poseban post. Mislite da je tu kraj? O ne. Kada mi je porudžbina stigla uprkos svom zaštitnom materijalu kišobran je stigao polomljen i nemate pojma koliko mi je još živaca bilo potrebno da im podnesem žalbu i da mi zamene predmet, ali oni su tu zaista bili korekti i zamena mi je stigla u vrlo kratkom vremenskom periodu. Zaključak je da iako je u pitanju saradnja ponekad nije sve onako kako bi trebalo da bude i moje je da vam na to skrenem pažnju. Sada, zanemariću sve što se izdešavalo i pokušaću da vam prenesem najiskrenije mišljenje vezano za predmete koje sam poručila, a oni su:


selfie štap sa bluetooth daljinskim upravljačem i postoljem (više nije dostupan)
Kao i helanke sa lace-up detaljima koje su kasnije pristigle pa nisu na ovoj slici ali ću vam ih prezentovati u nastavku posta




Naručila sam ovaj selfie štap jer je bio izuzetno povoljan (oko $10) a na sajtu su napisali da poseduje funkcionalno postolje, da se može razvući na pristojnu veličinu i da dolazi sa bluetooth daljinskim upravljačem koji ne zahteva baterije. Sve to zvuči zaista bajno, ali nije baš tako. Štap zaista jeste praktičan jer je veoma mali kada se sklopi i može da stane u svaku tašnu ali uz svo moje silno pokušavanje da namestim nogare nisam uspela. Tačnije oni mogu da se otklope ali su potpuno beskorisni jer su plastični i ne mogu da stoje sami tj. štap automatski pada ako pokušate da ga oslonite uz pomoć njih. Što se tiče samog kvaliteta drške ona je zaista odlična i može baš puno da se razvuče, a i sam daljinski je ispravan i bez problema se povezuje sa mojim telefonom (koji je android). Sa te strane sam zadovoljna jer zaista funkcioniše i omogućava mi da fotkam samu sebe sa velike razdaljine ali mi je jako krivo što nogari ne funkcionišu, no za onaj novac ovo je zaista prihvatljiv predmet. Svakako sam zadovoljna! P.S. Try-On fotka helanki koju ćete videti u nastavku je upravo uslikana uz pomoć njega.

Nažalost ne možete ga poručiti jer je rasprodat i više nijedan proizvod ovog tipa nije dostupan na pomenutom sajtu!




Sledeći proizvod koji sam poručila je memorijska kartica od 32gb i sa njom sam jedino u potpunosti zadovoljna. Bila sam jako skeptična da li da je poručujem ili ne pošto nije original i ne poznajem brend Netac ali pošto me je cena izuzetno privukla (od oko samo $12) rekla sam sebi što da ne i nimalo se ne kajem što sam je ubacila u korpu. Kao što napisah, u pitanju je microSD kartica sa 32gb slobodnog prostora za mobilni telefon. Zaista lepo funkcioniše, brzo očitava podatke na njoj, ne koči mi telefon zbog nje iako ima veliki kapacitet i zaista je vredna svakog dolara, pa čak vredi i više od plaćene cene. Jedina zamerka je što se ponekad, nakon restartovanja telefona, aplikacije ne pojave odmah (one koje su prebačene na nju) već joj treba nekoliko minuta da ih očita, ali zato slike, videi i  ostale datoteke se iste sekunde pojavljuju. Imate moju preporuku!

Za više informacija kliknite OVDE!





I da, to je taj famozni, već pomenuti kišobran u prvom pasosu posta. Toliko mi se dopao na sajtu i toliko sam želela da ga posedujem da sam bila zaista iskreno razočarana kada je stigao polomljen. Ne mogu da tvrdim da je to krivica radnika sa sajta već i možda nekog od carinskih službenika ali mi je jako krivo što neću moći da ga koristim jer je izuzetno kvalitetan. Print na njemu je prelep, baš je i divan modni aksesoar, izuzetno je veliki pa sam sigurna da bi me odlično štitio od kiše ali šta je tu je. Ako ikad budem uspela da ga sastavim super, ako ne barem su mi poslali predmet u zamenu što je skroz korektno sa njihove strane.

Kišobran je nažalost rasprodat, ali slične možete naći OVDE!




Ovo je predmet koji sam dobila kao zamenu, a u pitanju su crne helanke sa lace-up detaljima koje su mi se izuzetno dopale jer su skroz u mom stilu. Pre svega očekivala sam da će biti dosta duže sudeći po fotki i opisu predmeta na sajtu, pa mi se ne dopada što su ipak tri-četvrt ali ću ih svakako nositi. Materijal nije baš najkvalitetniji, rekla bih da je kombinacija likre, poliestera i spandeksa pa se čak i provide kada se rastegnu (najviše na zadnjici). Nisu bile zapertlane kada su stigle pa sam sama morala da provlačim pertle što mi je bilo i te kako zamorno ali šta je tu je. Sve u svemu sam ipak zadovoljna i sigurna sam da ću ih nositi na primer u vidu kombinacije kao na kolažu iznad.

Za više informacija kliknite OVDE!

Ostaje mi samo da napomenem da su na Dresslily stigli noviteti i njih možete pogledati OVDE ili ako kliknete na banner ispod:


Takođe, to nije sve. Za vas imam kupone sa kojima možete ostvariti određene popuste. Ukoliko iskoristite kod DLAnniversary ostvarićete 12% popusta na iznos vaše porudžbine odnosno na iznos porudžbine preko $25 uštedećete $3, na iznos preko $50 uštedećete $6, na iznos preko $100 popust će vam izneti $12 itd. Odlična pogodnost, zar ne?

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,

Comments

  1. I love the stuff you got especially that umbrella! It's so pretty <3

    https://sarahrizaga.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Ovom bluetooth stvarčicom sam, blago rečeno, očarana. Baš to mi treba trenutno u životu. Žao mi je što to postolje ne funkcioniše baš najbolje, u svakom slučaju taj 'daljinski' vrijedi zlata!

    Slatke Recenzije - www.slatkerecenzije.blogspot.com

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!