you should see me in a crown | OUTFIT POST



Ne znam za vas ali ja sam u poslednje vreme opsednuta sa pesama Billie Eilish i prosto sam morala neki od outfit postova da nazovem po njenoj pesmi. Odabrala sam numeru you should se me in a crown jer mi se mnogo dopada poruka koja stoji iza nje.
Kombinacija koju ću vam predstaviti u nastavku je sačinjena od prelepe haljine sa kockastim crno-belim printom koja je skroz u fazonu onih koje su nosile i nose i dan danas pin up devojke. Baš je nekako girly i ženstvena, ali i elegantna u isto vreme. Mislim da ću je baš često nositi ovog leta. Naručila sam je u M veličini sa sajta Shein i savršeno mi pristaje. Oduševila me je i sa kvalitetom i sa krojem. Izgleda identično kao na fotkama sa sajta, čak i lepše uživo. Pošto je ona sama po sebi puna detalja i ukrasa nisam htela mnogo da komplikujem ovaj outfit pa su svi aksesoari crne boje počev od čokera sa priveskom crnog trougla, preko mini kožne torbe sa zlatnim lancem pa sve do baletanki sa ukrasnim mašnicama i zlatnim detaljima kupljene u CCC shoes&bags prodavnici. Umalo da zaboravim da spomenem i šnalicu za kosu sa motivima zvezdica koju ćete videti na nekoliko fotki. Poručila sam je sa ebay-a za neku smešnu svotu novca a previše je volim u poslednje vreme da bih je izostavila!

Kako vam se čini ova kombinacija? Da li biste je nosili?

Uživajte u fotografijama! :)



















Šnalica/Hairclip: ebay
Ogrlica/Choker: Not Branded
Haljina/Dress: Shein
Torbica/Bag: Dresslink
Baletanke/Flats: CCC shoes&bags

Ali to nije sve, ukoliko iskorstite kupon kod Q2amina na sajtu Shein u periodu od 1. aprila do 30. juna ostvarićete dodatnih 15% popusta na bilo koji iznos porudžbine.

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada!
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,

Comments