Accessory Haul & Review | DRESSLILY



Sramota me je kad pomislim na činjenicu da mi je paket sa sajta Dresslily čiji ću vam sadržaj pokazati u nastavku stigao još krajem prošle godine (da, dobro ste pročitali). Zato ćete primetiti da sam poručila neke predmete koji su bili namenjeni za zimski period. No, pošto sam već sve isfotkala i stoji mi tako u telefonu reših da svakako objavim ovu recenziju jer eto možda vam se nešto i dopadne iz ovog haul-a. Uživajte čitajući! :)

Poručila sam sledeće:





Zaista ne znam koji je ovo put da naručujem ovakav model veštačkih trepavica ali znam da ih koristim već nekoliko godina i da sam zato morala da poručim još 2 pakovanja kada mi se ukazala prilika jer su izuzetno jeftine i pristupačne, glamurozne su taman onoliko koliko treba da bude, kvalitetno su odrađene i nisu teške na očima. Često ih koristim za fotkanja outfit postova i za neke specijalne prilike i nijednom me nisu razočarale. Ovo je zaista proizvod za koji znam da bi se svakome dopao tako da imate moju iskrenu preporuku, pogotovo ako ste profesionalni šminker pa su vam ovakve dobre ponude uvek dobrodošle.

Za više informacija kliknite OVDE!



Ovaj par minđuša je zaista nešto posebno! Mnogo mi se dopada to što su veoma originalnog i interesantnog dizajna i to što jedna sadrži motiv zvezde dok druga sadrži motiv meseca. Različite su ali opet idu jedna sa drugom. Po fotografijama i sami možete zaključiti da su baš kvalitetno odrađene i da izgledaju zaista kao da su izrađene od pravog srebra i kristala međutim nisu jer im je cena izuzetno pristupačna. Još jedna preporuka, obožavam ih!

Nažalost rasprodate su ali možete pronaći slične OVDE!



Još minđuša u ovoj porudžbini! Međutim u pitanju je set od čak 12 pari sitnih minđuša koje su zaista prelepe. Baš ima raznih modela ali mi se dopada što preovladava taj vintidž dizajn odnosno staromodni fazon. Ceo set je predivan i svaki par bih nosila. Kako se vama dopada?

Nažalost i ovaj set je rasprodat ali možete pronaći sličan OVDE!


I poslednji, ali ne manje važan, predmet koji sam poručila su štitnici za uši od hladnoće. S obzirom na to da tokom zimskog perioda (kada sam ovo poručila) ume da duva jak i veoma hladan vetar a ja vrlo često nosim kosu vezanu u rep, punđu ili pletenice ovakva stvarčica mi je zaista bila preko potrebna. Štitnici su veoma praktični, jednostavni i dopada mi se što su crne boje pa se lako kombinuju uz svaki outfit. Prezadovoljna sam!

Za više informacija kliknite OVDE!

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada!
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,

Comments

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!