Affection | OUTFIT POST



Ponekad zaista nazivi mojih outfit postova nisu striktno povezani sa samom kombinacijom ali ukoliko u tom trenutku dok editujem fotke slušam neku pesmu uz koju mi ceo taj proces proleti jer je pesma toliko dobra pa ja prosto moram da joj odam počas tako što ću upravo taj outfit nazvati po njoj, u pitanju je pesma "Affection" od benda Cigarettes After Sex. Eto možete je poslušati dok gledate fotke koje vas čekaju u nastavku posta samo kliknite na video ispod i uživajte:



Outfit koji ću vam predstaviti se sastoji od predivne letnje haljinice na brtele sa plavim ukrasnim printom koja u gornjem delu sadrži i karnere kao i blagi "V" izrez pa je veoma ženstvena i ima tu neku girly notu. Poručila sam je sa sajta Shein u S veličini i savršeno mi pristaje. Materijal je predivan, lagan i veoma komotan pa je haljina idealna za ove tople dane koji su pred nama. Nju sam uparila sa omiljenim sandalama, čuvenim gladijatorkama, i preslatkom crnom torbicom sa srebrnim detaljem. Ogrlica koju jedva vidite zbog toga što takođe ima plavi privezak je poručena sa nekog kineskog sajta toliko davno da se više ni ne sećam koji je ali znam da je ima po ebay-u. I da, to bi bilo to. Nikad jednostavnijeg a efektnijeg outfita sa kojim ćete sigurno ostaviti utisak. Da li biste nosili ovako nešto?
















Haljina/Dress: Shein
Torbica/Bag: Butik Be HAPPY
Gladijatorke/Lace-Up Sandals: Dresslily

P.S. Ukoliko planirate da poručite nešto sa sajta Shein prilikom plasiranja porudžbine ukucajte kod Q2milica koji važi do 30. juna i ostvarićete popust od 15%.

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,

Comments