Bags Try-On Haul & Review | AMICLUBWEAR



U današnjem postu ću vam predstaviti porudžbinu sa sajta Amiclubwear koja se sastoji od različitih vrsta torbi. Poručila sam čak 3 predmeta iz pomenute kategorije i jedva čekam da vam prenesem svoje utiske.

Poručila sam:







Oduvek sam bila u potrazi za ovakvom torbicom čiji je kajš dugačak da mogu da je nosim preko ramena ali da nije premala i da je baš za svaki dan. Tačnije da mi u nju može stati tipa sveska, olovka, kišobran, flašica vode, novčanik, maramice i telefon. Ova torbica je zaista prostrana, ima pregradicu napred koja može da se otvori uz pomoć rajsferšlusa, kao i jednu pregradicu pozadi koja se na isti način otvara i jednu unutra. Mnogo mi se dopada dizajn i sklop boja. Ovo je predmet koji bih svakom preporučila jer je zaista nešto što je svima potrebno. Jedina mana ove torbice je glavni rajsferšlus pomoću kog se otvara torbica jer iako je funkcionalan ume često da se zakoči, ali to se jedino dešava ukoliko prepunite torbu pa ju je teže zatvoriti.

Za više informacija kliknite OVDE!





Fanny packs ili pederuše su se ponovo vratile u modu, međutim pored onih klasičnih kreirane su i ovakve koje su zaista nešto šta zaista ne mogu da zaobiđem i ne poručim. Ova torbica mi je zapala za oko jer je skroz u mom fazonu pošto je izrađena od kvalitetne veštačke kože, spojena je sa kajšem koji se može svakome prilagoditi jer postoji mogućnost podešavanja širine istog, jako lepo ističe struk i zaista je vrhunski detalj uz svaku haljinu. Sama torbica je više veličine novčanika jer u nju ne može stati telefon ali može stati novac i osnovni dokumenti što je sasvim dovoljno kada idete na neki koncert, u izlazak itd. Još veća pogodnost je što ne možete da je izgubite i budite sigurni da vam iz nje niko neće ukrasti novac. Zatvara se uz pomoć dugmeta odnosno na klik, a napred sadrži i detalje poput lančića i srebrnih alkica. Obožavam je!

Za više informacija kliknite OVDE!





Poslednji, ali ne manje važan, predmet koji sam poručila je još jedna torba ali ovog puta je u pitanju ceger tačnije torba za kupovinu. Odavno sam htela da nabavim neki ceger koji je lepog dizajna i koji će moći da se ukombinuje uz bilo koju odevnu kombinaciju a da je pritom praktičan. Konačno sam pronašla to što sam tražila jer je ovaj bele boje pa se lako može ukombinovati, ukrašen je prelepom mašnom kockastog printa, solidne je veličine i dosta toga od namirnica može u njega da stane, veoma je kvalitetno odrađen (platneni materijal), sadrži i jedan džep sa unutrašnje strane (taman za novac i dokumente) i takođe se može zatvoriti uz pomoć rajsferšlusa što je retkost kod predmeta ovog tipa. Odlična zamena za kese i što je najbolje sigurna sam da će mi dugo trajati.

Za više informacija kliknite OVDE!

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,

Comments

  1. Prva torbica je praslatka, nekako mi je moj fazon, sta znam, ali i ova zadnja bela sa cini mi se masnom po sredini je isto tako zanimljiva.

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!