Maybelline Fit Me! tečni korektor | RECENZIJA



Da li vam se sviđa novi izgled bloga? Pre par dana sam radila na njemu i previše sam ponosna na isti da vam se ne pohvalim. Možete već da primetite i sami da je sada mnogo lakše pristupiti mojim postovima i pronaći baš ono što vas interesuje. 

S obzirom na to da konačno privodim kraju sve obaveze koje trenutno imam rešila sam da nastavim da budem aktivna na blogu kao što sam bila u proteklih mesec dana i zato vam danas donosim recenziju jednog proizvoda za kojim je prošle godine poludela cela srpska bloger i jutjub platforma, u pitanju je Fit Me! tečni korektor brenda Maybelline koji je prošlog leta došao na naše tržište i ja sam ga tada i kupila, koristila 3 ili 4 meseca i spremna sam da sa vama podelim svoje utiske o njemu.


Opis proizvoda: "Korektor za besprekorno prikrivanje i prirodan izgled tena. Pokriva crvenilo i nesavršenosti na licu. Savršeno se slaže sa tonom kože za rezultat ujednačenog tena."

Količina: 6,8ml
Cena: 600,00 (RSD)


Moje mišljenje: Odmah ću vam reći da sam više očekivala od ovog proizvoda pošto je bio baš hvaljen od mnogih stranih jutjubera. Nije ispunio moja očekivanja i "razvlačila" sam korišćenje ovog proizvoda na nekoliko meseci baš zato što mi se nije dopadao efekat a htela sam da mu dam šansu i da ga iskoristim do kraja, međutim apsolutno sam razočarana. Pre svega izbor nijansi koji je dostupan u drogerijama je očajan jer postoje samo 3 nijanse i nekako ja nisam bila nijedna od njih (a imam poprilično normalnu boju tena za naše područje), na kraju sam ga uzela u nijansi br. 20 i i ne znam zašto mi se ona učinila odgovarajućom ali sam je totalno promašila pa mi ovaj korektor nije služio za posvetljivanje okoloočnog predela već isljučivo za prekrivanje tamnih kolutova i bubuljica, gde se takođe nije pokazao u najboljem svetlu. Nijansa je okej za neutralisanje tamnih kolutova ali čak i kada ga nanesem u debelom sloju nekako nema onakvu pokrivnu moć kakvu ja želim pa mi služi kao podloga za drugi, "jači" korektor poput Catrice kamuflaže sa kojom ne može ni da se poredi. Samo pakovanje je okej osmišljeno ali je aplikator previše krut i zaista se desilo da me je ogrebao nekoliko puta po licu, proizvod ostaje na rubovima bočice i jako ga je teško potrošiti do kraja pa sam imala osećaj da je potrošen i posle par korišćenja jer je četkica jako teško dosezala do svih zidova ambalaže. Korektor je kremaste teksture i vuče ka tečnoj, jako je proziran i jedina prednost je što je zaista lagan i što se ne oseća na licu, ali i što se lepo blenda. Nema potpunu već jako malu pokrivnu moć, može da se nadogradi jer se brzo suši što je plus ali biste ga onda jako brzo potrošili, odnos cene i kvaliteta me nije oduševio i neću ponoviti ovu kupovinu. Ne kažem da je ovaj korektor u potpunosti loš, ali ne ispunjava moje kriterijume i zato vam ga ne bih preporučila ali ako vam treba nešto što nema jaku pokrivnu moć i zbog čega ćete imati osećaj kao da ništa nemate na licu onda ga isprobajte jer će vam možda i odgovarati ukoliko nemate neke nepravilnosti na licu poput bubuljica, crvenila i tamnih kolutova oko očiju.

Ocena: 4/10

Možete ga poručiti OVDE ili kupiti u bilo kojoj lilly/dm drogeriji!

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,
Milica.

Comments