Noviteti iz EVELINE kozmetike | RECENZIJA



Baš uživam u pisanju recenzija i svaki put kada dobijem priliku da isprobam neke novitete kozmetičkih preparata zaista se iskreno obradujem. Ovog puta sam dobila paketić Eveline kozmetike putem darivanja na društvenim mrežama i posle nekoliko meseci isprobavanja (po fotografijama ćete i primetiti jesenje rekvizite jer su u tom periodu prošle godine uslikani proizvodi pre korišćenja) konačno sam stekla valjane utiske koje jedva čekam da podelim sa vama.

U paketiću su se našli sledeći noviteti:



• EVELINE FACE THERAPY SOS maska koja greje protiv mitisera i fleka na licu
• EVELINE FACEMED enzimski piling za čišćenje suve i osetljive kože
• EVELINE FACEMED gel za čišćenje lica sa aktivnim ugljem
• EVELINE krema za lice sa Q10 enzimom i kozjim mlekom
• EVELINE SLIM EXTREME Fitness Sliming + Firming gel za intenzivno mršavljenje i učvršćivanje



Opis proizvoda: "Formula bogata koenzimom Q10+R u sinergiji sa glinom vraća koži mladalački sjaj i blistav izgled. Praktično odlepljuje mrtve ćelije epiderma, reguliše lučenje sebuma i smanjuje vidljivost pora. Aktivni sastojci: koenzim Q10+R, bela glina, ulje kamilice, ekstrat zelenog čaja."
* Opis je sa OVOG sajta!

Moje mišljenje: Ova maska je zaista idealna za moju problematičnu kožu sklonu stvaranju viška sebuma i mitisera sa kojim jedva izlazim na kraj. Nije preporučljiva za kožu koja je sklona pucanju kapilara jer ima efekat zagrevanja koji je zaista intenzivan. Maska se nanosi na vlažnu kožu lica i već dok je nanosite počinje da zagreva. Ima 7ml i ja sam uspela da je iskoristim čak 3 puta i svakog puta mi je efekat bio identičan odnosno zaista sam bila zadovoljna kako mi očisti lice, ukloni višak sebuma ali i kako zagladi kožu. Naravno da bi ovaj efekat trajao duže preporučuje se konstantna upotreba jednom nedeljno ali nažalost ja nigde nisam mogla da pronađem ovu maskicu u drogerijama, možda vi budete imali više sreće od mene. Ako imate probleme sa kožom kao ja i naletite na ovu masku toplo vam je preporučujem!



Opis proizvoda: "Nežno čisti lice, Smanjuje crvenilo, uglađuje kožu i čini je elastičnom. Namenjen je potrebama suve i osetljive kože i koži koja je sklona pojavi crvenila i kapilara."

Moje mišljenje: Ovaj enzimski piling za lice je baš namenjen suvoj i osetljivoj koži međutim ja imam kombinovani i osetljivi tip ali mi se jako dopao njegov efekat. Nije iste teksture na koju smo navikli kod drugih pilinga jer ne sadrži nikakve sitne čestice već je gelaste teksture ali zbog sastojaka koje sadrži čisti lice, zaglađuje kožu i smiruje crvenilo. Zaista sve navedeno mogu da potvrdim. Piling ima 50ml i trajao mi je skoro 3 meseca uz upotrebu jednom nedeljno i mislim da je jedan od boljih proizvoda koje sam isprobala ovog tipa. Još jedna preporuka.

Možete ga OVDE poručiti ili kupiti u lilly/dm drogeriji.



Opis proizvoda: "Gel za čišćenje lica sa aktivnim ugljem 3u1 je inovativan proizvod za negu lica, za sve tipove kože. Uklanja toksine, otvara pore, umiruje kožu. Aktivni sastojci: aktivni ugalj, aquaxyl-hydraconcept 3d technology, d-pantenol. "

Moje mišljenje: Mogla bih da hvalim ovaj proizvod do beskraja koliko ga obožavam. Kao što ste već mogli da pročitate u pitanju je gel za čišćenje lica sa aktivnim ugljem i kao i svaki proizvod koji sadrži ovu supstancu i ovaj je odličan u borbi protiv nečistoća kože. Mislim da upravo završavam sa korišćenjem trećeg ili četvrtog pakovanja i to vam samo govori koliko volim ovaj proizvod, mogu da se kunem u njega. Potpuno je promenio izgled moje kože koja je sada u 10x boljem stanju nego pre nego što sam počela da ga koristim. Mislim da je ovo jedan od najboljih ako ne i najbolji gel za umivanje koji sam ikad koristila i svima vam preporučujem da ga isprobate jer je neverovatno koliko očisti i zagladi kožu a pritom je ne isušuje nego je dodatno hidrira. Oduševljena sam!

Možete ga OVDE poručiti ili kupiti u lilly/dm drogeriji.



Opis proizvoda: "Regenerativna, hranljiva krema sa kozijim mlekom za suvu i veoma suvu kožu. Izglađuje duboke bore, hidrira i dubinski hrani kožu, sprečava opuštanje kože i gubitak elastičnosti."

Moje mišljenje: Kao što vidite u pitanju je uzorak kreme za lice sa Q10 enzimom i kozjim mlekom tako da nisam mogla da steknem neke utiske na duže staze ali evo kakvo je moje mišljenje posle jednog korišćenja. Dopada mi se miris kreme jer je dosta neutralan pa samim tim znači da ne sadrži parfeme što je jako poželjno kod proizvoda ovog tipa, lagane je teksture, nije teška na licu i koža je brzo upija. Baš mi se dopada osećaj mekoće i glatkoće nakon što je nanesem tako da razmišljam da je kupim u full size pakovanju.

Možete je OVDE poručiti ili kupiti u lilly/dm drogeriji.



Opis proizvoda: "Serum efikasno oblikuje telo i pomaže pri postizanju spektakularnih efekata mršavljenja - kao posle treninga u fitnes centru. Pogodan je za osetljivu kožu sklonu pojavi alergije. Formula aktivno podržava sagorevanje masnih naslaga i veoma efikasno smanjuje celulit, izglađuje postojeće strije i sprečava nastanak novih."

Moje mišljenje: Pomenuti proizvod su svi oko mene hvalili i zaista sam se obradovala kada mi je pružena prilika da ga isprobam jer mi je stigao baš u periodu kada mogu da ga nanosim nekoliko meseci i da zaista pripremim telo pred leto i sezonu kupaćih kostima. Dolazi u ambalaži od 250 ml (200ml + 50ml gratis) što je sasvim dovoljno za nekih 20-ak dana konstantne upotrebe (ujutru i uveče). Ukoliko zaista redovno mažete ovaj proizvod pokazaće vam se već prvi rezultati posle 15 dana od početka korišćenja jer je tako bilo u mom slučaju. Serum jako lepo miriše, bele je boje i kremaste teksture. Lepo se razmazuje i za razliku od proizvoda ovakvog tipa ne zagreva već hladi kožu. Ja sam ga nanosila dva puta dnevno odnosno ujutru i uveče i najjači efekat hlađenja je imao kada tek izađem iz tuša i kada ga nanesem na kožu koja je potpuno čista i bez ikakvih losiona za telo. Nanosila sam ga kružnim pokretima na butine i na zadnjicu i prestala sam posle 5 dana da ga nanosim na zadnjicu jer sam primetila da je počela da se smanjuje iz dana u dan što mi nije odgovaralo ali je celulit bio znatno manji i čak su mi se i strije umanjile za nekih 20% (manje se vide ali su prisutne i dalje u istoj meri). Nastavila sam zatim da ga koristim na butinama i primetila sam da se obim smanjio za svega 15 dana korišćenja i da po prvi put nemam golim okom vidljivu takozvanu "narandžinu koru" već je ona bila prisutna samo kada naberem kožu što je za mene zaista bilo "wooow". Kada sam postigla željeni obim butina prestala sam da ga koristim i moram da priznam da mi se celulit malo vratio od kada sam prestala sa upotrebom ali to je normalno i očekivano tako da mislim da je najbolje da ovaj proizvod koristite u kombinaciji sa treningom jer ćete tako jedino postići trajni efekat. Svakako jedan od boljih proizvoda ovog tipa i jedan od retkih koji zaista radi!

Možete ga OVDE poručiti ili kupiti u lilly/dm drogeriji.

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Da li ste isprobali neki od navedenih proizvoda, ako jeste, kako vam se dopadaju?
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,

Comments

  1. Odlican post! Ovi proizvodi mi izgledaju bas interesantno,i definitivno cu morati da probam neke. 😃

    PajaMala.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Odlična recenzija! Ovi proizvodi mi izgledaju baš zanimljivo! :) Nadam se da ću nekad u budućnosti imati priliku da probam neke od njih!

    anastasjastyles.blogspot.ba <------------- novi post

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!