Only You | OUTFIT POST



Koliko ja volim sunčano vreme i godišnje doba koje nam predstoji - leto. Volim ga iz mnogo razloga ali recimo da je jedan od njih činjenica da mogu da nosim haljinice poput ove koju ću vam predstaviti u ovom outfit postu.

Haljinica koju sam vam već spomenula je poručena sa sajta Shein, a u pitanju je zelena kratka i lepršava haljina sa printom belih rada, a ono što mi se najviše sviđa kod nje je neobičan izrez i to da sami možete da vežete brtele i prilagodite dužinu kako vama odgovara. Pozadi sadrži i rajsferšlus kako biste je lakše obukli. Napravljena je od tankog materijala koji je toliko komotan i lagan da ne mogu da vam opišem, prava letnja haljinica. Poručena je u S veličini i kao što ćete videti u potpunosti mi odgovara. Pošto nisam htela da je zasenim nekim preteranim aksesoarima odlučila sam se za crne naočare za sunce, crni kajš odnosno kanap sa zlatnim detaljima kako bih istakla struk (za šta zaista nema potrebe jer je haljina strukirana ali mi se odlično slagao sa baletankama pa sam prosto morala da ga uvrstim), crnu kožnu torbicu sa zlatnim lančićem i crne baletanke sa zlatnim detaljima brenda CCC shoes&bags. Kako vam se dopada ovaj outfit? Da li biste ga nosili?

Uživajte u fotografijama! :)

Btw. Ako se pitate, outfit jeste dobio ime po Seleninoj pesmi - Only You jer obožavam da je slušam ovih dana.
















Naočare/Sunglasses: Not Branded
Haljina/DressSHEIN
Ogrlica/Choker: Not Branded
Kajš/Belt: Not Branded
Torbica/Bag: Dresslink
Baletanke/Flats: CCC shoes&bags

Fun fact: Ukoliko se dobro zagledate u fotografije videćete da mi je čoker koji se vidi na poslednjim fotkama misteriozno (hahahhha) skliznuo sa vrata i zalutao kod brtele na haljini (nisam ni ja primetila sve do sada). Ali bože moj, ne može sve uvek da bude perfektno pa eto pravite se da vam nisam ovo rekla. xD

P.S. Ukoliko planirate da poručite nešto sa sajta Shein prilikom plasiranja porudžbine ukucajte kod Q2milica koji važi do 30. juna i ostvarićete popust od 15%.

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,
Milica.

Comments

  1. Haljinica je preslatka, a ti u njoj sijaš! <3


    http://www.couture-case.com

    ReplyDelete
  2. Haljinica je preslatka i prava je ljetnja. Odlično ti stoji. Super post.❤️

    sweet-dreams-14.blogspot.com - novi post

    ReplyDelete
  3. Kao i uvjek,super outfit. Bas pravi ljetnji. 😃

    PajaMala.blogspot.com

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!