Recenzija Carbo Detox gela za tuširanje sa aktivnim ugljem | BIELENDA



Bielenda kozmetika predstavlja poljski brend koji se bavi proizvodnjom prirodnih kozmetičkih preparata koji nisu testirani na životinjama i koji su dostupni po veoma pristupačnim cenama na njihovom sajtu Glossy.

Pre nekoliko meseci je na moju adresu stigao paketić u kome se našao njihov najprodavaniji i najpoznatiji proizvod - Carbo Detox gel za tuširanje sa aktivnim ugljem, kao i poklon proizvod - uzorak America Spa mleka za telo sa uljem pistaća koji na poklon dobijaju svi njihovi kupci uz online kupovinu. Proizvodi izgledaju ovako:


Koristila sam kupku nekoliko meseci i sada konačno smatram da sam stekla valjane utiske, dok mi je pomenuti uzorak služio za jednu upotrebu ali i njemu imam konkretno mišljenje. Ukoliko vas zanimaju moji utisci nastavite da čitate post.

Opis proizvoda: "Gel za tuširanje sa aktivnim ugljem kombinuje dvostruko dejstvo: savršeno pere i osvežava, ali i hidrira telo tokom tuširanja. Inovativna formula, zasnovana na prirodnom aktivnom uglju, efikasno pročišćava kožu od toksina i drugih nečistoća dok hranljiva ulja dodatno regenerišu i neguju telo: avocado i makadamia ulja sadrže značajnu količinu vitamina i minerala, Omega 3 i 6 kiselina. Hidriraju, regenerišu, pomažu u održavanju čvrstine i elastičnosti. D-Panthenol intenzivno hidririra i regeneriše, umiruje iritacije i daje mekoću koži."


Moje mišljenje: Prvi put kada sam isprobala ovaj gel za tuširanje mogu vam reći da sam bila poprilično negativno iznenađena jer su mi se pojavile neke sitne bubuljice po koži tela kao i blago crvenilo. Zabrinula sam se ali već posle nekih par dana bubuljice su se povukle, a crvenilo je trajalo svega nekoliko minuta nakon što sam izašla iz kade. Shvatila sam da je razlog tome bio što su mi pore verovatno bile začepljene pa se koža tako čistila jer su sve nečistoće izašle na površinu. Nisam odustajala od ove kupke i dala sam joj još jednu šansu. Koristila sam je 10-ak dana bez efekta i onda sam odjednom primetila ogromno poboljšanje. Pošto je moja koža tela (posebno leđa i dekoltea) sklona pojavi bubuljica mislila sam da taj problem nikad neću rešiti ali ova kupka je zaista umanjila taj problem i sada ih imam manje nego ikad. Gel odlično očisti kožu zbog aktivnog uglja koji sadrži, ima odličnu teksturu jer niti je previše gust niti je previše redak, crne je boje ali se ona ispira uz vodu, lepo peni, predivno miriše (kao na žvaku ili neke gumene bombone), ostavlja kožu toliko mekanom, glatkom i sjajnom da mi mleko za telo nije ni potrebno posle njega i što je najbitnije prestao je da izaziva iritacije već posle par uzastopnih korišćenja. Jednostavno kada naglo sa neke kozmetike pređete na onu ovakvog tipa očekivano je da će koža burno reagovati na promene i zato svakom proizvodu dajte još jednu šansu kao što sam ja ovom gelu. Prosto je savršen i dopada se i čak mom dečku tako da zajedno uživamo u njegovom savršenom dejstvu!

Količina: 440ml
Cena: 643,00 (RSD)
- Trenutno nije dostupan na njihovom sajtu jer je rasprodat ali će biti ponovo u ponudi sredinom meseca. Do tada pogledajte njihove nove proizvode OVDE!



Kao što sam već napomenula na početku posta uzorak koji vidite na fotografijama iznad se dobija gratis uz svaku online porudžbinu na njihovom sajtu ali nije dostupan u full size pakovanju niti u standardnoj prodaji pa zato ne mogu da vam napišem opis proizvoda niti da vam ostavim link gde ga možete poručiti ali ga svakako jesam isprobala i malo je reći da sam oduševljena. U pitanju je America Spa mleko za telo sa uljem pistaća koje je zaista nešto najhidratantnije što sam isprobala. Ima odličnu teksturu, lepo se razmazuje, baš prijatno miriše, zaglađuje kožu i čini je mekom, baršunastom i glatkom i zaista daje instant efekat hidrirane kože koja izgleda zdravo i negovano. Ne izaziva iritacije i jako je nežan prema koži. Još jedan odličan proizvod!

Kao što i sami možete da zaključite prosto sam prezadovoljna sa ovim proizvodoma i preporučila bih vam da pogledate njihov celokupni asortiman OVDE i pružiti priliku da vam ova kozmetika postane omiljena po ovako pristupačnim cenama.

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada!
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,

Comments

  1. Pidän työstäsi erittäin, erittäin käytännöllinen ja uusi. Odotan seuraavaa päivitystä.


    wholesale women's clothing

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!