Recenzija VOLLARE kreme za lice sa proteinima kozjeg mleka | kozmetikaiparfemi.rs



Poslednja u nizu pojedinačnih recenzija proizvoda koje sam poručila sa sajta Kozmetika&Parfemi je upravo ova koju sada čitate. Ovog puta ću vam pisati o preparatu koji pripada kategoriji kozmetike za negu lica, a u pitanju je krema za lice sa proteinima kozjeg mleka uz dodatak meda i pčelinjeg voska brenda VOLLARE.


Opis proizvoda sa sajta: "Koristite kremu za lice VOLLARE sa proteinima kozjeg mleka, medom i pčelinjim voskom i budite ponosni na svež i blistav izgled vaše kože."

Delotvornost glavnih sastojaka:
- Proteini kozjeg mleka čine da koža ostane blago zategnuta i svilenkasta.
- Pčelinji med i vosak čine vašu kožu glatkom i nežnom, utiču na njenu elastičnost i uklanja bore.



Moje mišljenje:
- Oduvek sam bila u potrazi za nekom laganom kremom za lice koja neće dodatno umastiti moj mešoviti tip kože ali koja će joj pružiti potrebnu hidrataciju i da je pritom neće iziritirati, izazvati crvenilo i bubuljice. Mogu reći da sam je konačno pronašla jer je ova krema upravo takva odnosno poseduje sve pomenute karakteristike. Kao što možete da zaključite i po samom naslovu posta i nazivu kreme sadrži proteine kozjeg mleka ali i pčelinji med i vosak pa zaista odlično hidrira kožu, pruža joj potrebnu negu, vraća joj sjaj i elastičnost, čini da je baršunasta, glatka i meka na dodir, međutim jedino ne mogu da potvrdim da li deluje na bore pošto moja koža i dalje nije podležna nastanku istih ali sve ostale efekte koje obećava je ispunila. Odlična kremica pogodna i za dnevnu i za noćnu varijantu nege kože, svakom bih je iskreno preporučila bez obzira kakav tip kože ima! Prijatno iznenađenje jer je odnos cene i kvaliteta na zavidnom nivou.

Cena: 379,00 (RSD)
Količina: 50ml

Za više informacija kliknite OVDE!

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada!
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,

Comments