There is a beauty in simplicity | OUTFIT POST



Uvek mi je teško da se posle velike pauze vratim u blogosferu i da se iskupim za sve dane kada ste ulazili na moj blog a novog posta nije bilo. Međutim zaista sam proteklih mesec dana promenila život iz korena, preselila se u Beograd iz mnogo manjeg grada pa mi je trebalo nekoliko dana da se zaista priviknem na drugačiji način života, zatim nažalost uprkos svemu nisam upala u željenu visoku školu pa sam našla sezonski posao i uskoro ću započeti stažiranje kako bih mogla da se bavim i onim šta sam završila, a to je medicinska srednja škola. Ukoliko želite post o tome tj. update o trenutnim dešavanjima pišite mi u komentarima, a danas vam predstavljam jedan veoma interesantan i trendy outfit post.

Kombinacija koju ću vam predstaviti je sačinjena od "haljine" (stavila sam je pod navodnicima jer zapravo nije haljina već majica koju sam naručila u XL veličini kako bi bila oversized) sa printom benda Metallica koji mi je jedan od najomiljenijih, a ona je poručena sa sajta GirlMerry i iskrena da budem nije nekog kvaliteta jer mi se na sajtu po fotografiji koja je dostupna činila da je od nekog mekanijeg materijala koji podseća na pamuk ali nažalost napravljena je od kombinacije poliestera (koji je u većem procentu) i pamuka. Komotna je za nošenje ali mi se ne dopada što je materijal previše krut pa nekako čudno izgleda na telu i ne doprinosi da figura izgleda istaknuto. Iz tog razloga sam oko struka zakačila fanny pack odnosno torbicu sa kajšem koja je takođe u rok fazonu, međutim nisam sigurna koliko je pomogla. Sve to sam uklopila sa omiljenim crnim sandalama na štiklu koje sam nosila i na maturu i koje su provereno najudobnije štikle koje posedujem a kupljene su u Deichmann radnji po zaista smešnoj ceni za ovakav kvalitet. Ceo outfit sam zaokružila ogrlicom srebrne boje koja je takođe u tom rok stilu, kao i alkama u istoj boji. Kako vam se dopada kombinacija? Da li biste je nosili?

Uživajte u fotografijama! :)













Minđuše/Earrings: Rosegal
Ogrlica/Necklace: Accessorize
Haljina/Dress (oversized T-shirt)GIRLMERRY
Torbica (pederuša)/Fanny Pack: AMIClubwear
Sandale na štiklu/Heels: Deichmann

Takođe vam preporučujem da pogledate predmete u njihovim kategorijama pod nazivima wholesale dresses and cheap sexy dresses zato što tu možete pronaći širok asortiman prelepih haljina za izlazak ili neke specijalne prilike po izuzetno povoljnim cenama. Uživajte kupujući!

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,
Milica.

Comments

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!