Marble Effect | OUTFIT POST



Nadam se da vam ne smeta što u poslednjih nekoliko dana dominiraju outfit postovi ali prosto njih najradije pišem i zaista obožavam da se fotkam pa prosto ne mogu da odolim da ne podelim kombinaciju sa vama koju sam fotkala i za koju smatram da je vredna da je predstavim na blogu. S obzirom na to da sam se nedavno preselila u prestonicu odnosno u Beograd inspiracije imam napretak i zato jedva čekam da vam se fotkam na dosta različitih lokacija, a jedino mi još preostaje da naučim da organizujem bolje svoje vreme jer nisam navikla na ovoliko obaveza ali znam ja da vi imate strpljenje za mene, zar ne? ;)

Kombinacija koju ću vam predstaviti putem fotografija u nastavku se sastoji od prekul uske kratke majice sa uvrtenim detaljem na prednjem donjem rubu koja ima print mermera po kojem sam i nazvala ovaj post. Majica je napravljena od veoma tankog, ali ne providnog, elastičnog i prijatnog materijala i mnogo mi se dopada. Poručila sam je u S veličini sa Shein sajta i savršeno mi odgovara. Prezadovoljna sam, kao i uvek! Nju sam uparila sa visoko-srtrukiranim šorcem sivog teksas koji imam već 2 ili 3 godine i apsolutno ga obožavam. Obula sam takozvane gladijatorke ili sandale sa pertlanim detaljima, a kako bi se sve uklopila odabrala sam aksesoare crne boje i to omiljene naočare kao i kožnu torbicu sa srebrnom alkom bez koje prosto ne mogu. Meni se baš dopada ova kombinacija. Skroz je urbana, uličnog stila, ležerna i pogodna za više prilika. Kako se vama sviđa? Da li biste je nosili?

Uživajte u fotografijama! :)












Naočare/Sunglasses: Not Branded
Majica/Crop Top: SHEIN
Šorc/Shorts: Zaful
Torbica/Bag: AMIClubwear
Gladijatorke/Gladiator Sandals: Dresslily

- Ukoliko odlučite da poručite bilo šta sa Shein sajta preporučujem vam da prilikom čekiranja porudžbine ukucate kupon kod Q3milica jer ćete tako ostvariti dodatnih 15% popusta počev od 1.07. do 30.09.2019. Uživajte u kupovini!

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,
Milica.

Comments

  1. Chaussures très personnelles. S'il vous plaît, permettez-moi de recueillir.


    wholesale jeans

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!