Horizon | OUTFIT POST



Znam, znam, nije me bilo previše dugo. Ne mogu reći da nisam imala vremena da napišem post jer jesam ali prosto sam imala kreativnu blokadu i neke privatne probleme koje je trebalo rešiti pa se sada konačno vraćam uobičajenim obavezama i mom hobiju - blogovanju.

Ukoliko me pratite na Instagramu onda ste upućeni u to da sam otvorila novi profil pored onog glavnog @iammilitza, a to je @iammilitza_recenzije na kojem ću od sada pa na dalje objavljivati recenzije raznih proizvoda dok ću se na blogu fokusirati na neke druge teme i vrste članaka.

U današnjem postu vam predstavljam outfit koji sam ufotkala dok sam bila na moru odnosno u mestu zvanom Nei Pori, u Grčkoj. Ovo mi je bio prvi put da letujem u Grčkoj i ako želite post na temu toga (koja mesta preporučujem za hranu, koja za kupovinu, gde je najjeftinije, gde je najbolja hrana, kakva je plaža, kakvi su aranžmani i apartmani i ostalo) pišite mi u komentarima i ja ću ga rado objaviti prvom prilikom. Outfit koji ćete videti na fotografijama ispod je po meni za izlaske ali može se upotrebiti i za svakodnevnu varijantu ako volite nešto malo izazovnije. Odiše seksipilom zbog čipke, iscepanih detalja i gladijatorki koje su zaista preovladale u ovoj kombinaciji. Dakle, uparila sam belu dvodelnu majicu sa crnom čipkom brenda Shein (S veličina) sa svetlo teksas iscepanom visoko-strukiranom suknjom istog brenda (S veličina). Struk sam istakla sa crnim kožnim kajšem brenda Terranova koji sam uklopila sa crnim gladijator sandalama na pertlanje koje su mi apsolutni favorit života. Ceo outfit sam povezala sa omiljenim crnim šeširom ukrašenim crnom mašnom i crnim naočarima za sunce bez kojih ne mogu godinama unazad. Kako se vama dopada ovaj outfit? Da li biste ga nosili?

Uživajte u fotografijama! :)
















Šešir/Hat: Prodavnica u Grčkoj/A local shop in Greece
Naočare/Sunglasses: Not Branded
Dvodelna majica/Two-Piece Shirt: SHEIN
Suknja/Skirt: SHEIN
Kajš/Belt: Terranova
Gladijatorke/Gladiator Sandals: Dresslily

P.S. Iskoristite kod Q4milica prilikom sledeće porudžbine na sajtu Shein i ostvarite dodatnih 15% popusta na iznos od preko $59/Use coupon code Q4milica when you're placing your next order on the site Shein and get extra 15% off on amount over $59.

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,
Milica.

Comments

  1. Sviđa mi se ova kombinacija, posebno čipkani element na majici, skroz je u tvom stilu! <3


    http://www.couture-case.com

    ReplyDelete
  2. Predivne su ti slike, draga Milice. Mnogo mi se svidja tvoj blog.
    xoxo

    leylland.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. This is totally fashionable and stunning! Love your fashion taste! ☁ ☂

    Blog de la Licorne * Instagram * We♥It

    ReplyDelete
  4. J'ai vu beaucoup de tendances colorées et chics sur le podium. Cela ressemble à un grand défilé de mode.

    Dear Lover

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!