Vintage Soul | OUTFIT POST



Jesen je moje omiljeno godišnje doba i obožavam da tu činjenicu projektujem kroz outfite poput ovog koji ću vam predstaviti u ovom postu. U pitanju je prava jesenja kombinacija koja se sastoji od nekoliko predmeta koji su posle svega jednog nošenja postali moji omiljeni.

No, pre nego što podelim sa vama koji su to predmeti moram da napomenem da je trenutno na sajtu Shein aktuealna "Black Friday" odnosno promocija za crni petak i da ona traje od 18.11. do 29.11. Mnoštvo predmeta se svakodnevno dodaje na stranicu sa sniženim artiklima, ali ukoliko želite dodatno da uštedite prilikom sledeće porudžbine upotrebite kod BF191690 i ostvarićete popust od dodatnih 15% na već snižene artikle. Mislim da je sada pravo vreme da se opremite za jesen i zimu koja će uskoro ući na velika vrata.

Moj outfit se sastoji od čak tri predmeta i svi su sa sajta Shein, a u pitanju je pletena braon haljina sa "V" izrezom koja je nešto najmekanije što sam ikad obukla. Univerzalne je veličine i zaista se lepo prilagođava liniji tela pošto ima dosta elastina, a i dolazi sa kajšem koji će pomoći u isticanju struka. Mislim da bi stajala svakoj figuri i dopada mi se što je dužina prikladna za sve uzraste maltene. Nju sam ukombinovala sa crnim unihop čarapama sa vezenim detaljima ruža kako bih unela malo seksipilnosti i ženstvenosti u ovaj outfit jer bi bez njih bio jednostavan ako mene pitate. Odlučila sam se za crne combat čizme sa srebrnim nitnama koje podsećaju na poznate martinke. Ovo je prvi par obuće koji sam poručila sa već pomenutog sajta i apsolutno sam oduševljena. Baš su kvalitetne, udobne, ne propuštaju vodu i nisam ih skidala od kada sam ih dobila i mnogo mi se dopada činjenica da se uz baš sve kombinuju. Naručila sam ih u broju 38 i savršeno mi odgovaraju (inače nosim taj broj kada je u pitanju zatvorena obuća). Čizme sam uklopila sa rancem u istom fazonu sa takođe srebrnim detaljima i on je isto poručen sa pomenutog sajta po nekoj smešnoj ceni. Baš je vintidž i retro i daje ovom outfitu baš neku kežual ali i urban, punk rock notu. Sve sam zaokružila sa novom kolekcijom crnog nakita brenda Parfois i odlučila sam se za viseće minđuše sa crnim draguljima u obliku ramboida, takođe sam odabrala prstenje u istom fazonu, ali i viseću ogrlicu koja pripada istoj kolekciji. Kako vam se dopada ova kombinacija? Da li vam se dopada kako sam je uklopila uz lokaciju fotografisanja (Skadarlija)? Da li biste nosili ovu kombinaciju?

Uživajte u fotografijama! :)










 















Nakit/Jewelry (minđuše, ogrlica, prstenje): PARFOIS
Haljina/Dress: SHEIN
Ranac/Backpack: SHEIN 
Čizme/Boots: SHEIN 
 Hulahop čarape/Tights: Not Branded

 📌 Lokacija/Location: Skadarlija/Skadarska, Beograd/Belgrade
  
- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,
Milica.

Comments

  1. Divan outfit! Izgledaš prekrasno, haljina ti odlično stoji i odabrala si pravu jesensku boju :)
    Zapratila sam tvoj blog, veselim se novim postovima!
    Svrati: xoniomaniax.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Odličan je outfit. Iako sama nisam lubitelj najlon čarapa, ove su mi zaista simpatiče i baš upotpunjuju ovaj look ❤️❤️❤️

    Marija's blog

    ReplyDelete
  3. Woow! Predivna si! Zaista jedan odličan jesenji outfit *-*

    Peany

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!