Isprobavanje proizvoda domaćeg brenda "ŠUMSKA TAJNA" | Recenzija



Je l' se i vi više obradujete domaćim proizvodima na tržištu ili pak stranim? Ja sam uvek za naše brendove i podržavanje istih zato vam u ovom postu predstavljam jedan veoma inovativan brend koji poseduje mnogo različitih kvaliteta. U pitanju je "Šumska tajna", a njihova priča počinje tako što iza nje stoji kompanija pod nazivom Stanišić Bio koja je svoje poslovanje otpočela sa namazima od šumskih (organskih) pečurki. Obožavam kada se nešto pojavi što je skroz drugačije i što je potpuno prirodno, zdravo za naš organizam odnosno posno, vegansko, bezglutensko, visoko proteinski, niskokalorično i naravno pogodno čak i za dijabetičare jer ne sadrži niti jedan procenat šećera. Kada pročitam ovako nešto uvek sam zaintrigirana za sam asortiman, a njihov su u početku činili namazi sa vrganjima, lisičarkom, crnom trubom, smrčkom i crnim tartufom. Sada su proširili asortiman i uveli voćne namaze, humuse, brašna, čajeve, medove i još mnogo drugih interesantnih proizvoda. Njihov kvalitet, ukus i pristupačnost su učinili da se za kratko vreme izbore za poziciju na tržištu i pored raznih osvojenih nagrada i priznanja mogu da se pohvale i na prošireno tržište koje obuhvata prostore Evropske Unije, Amerike i Crne Gore. Prilično impresivno, zar ne?

Sada kada smo se upoznali sa samim brendom vreme je da vam recenziram proizvode koje sam dobila na isprobavanje, a u pitanju su njihovi poznati namazi sa pečurkama odnosno sa vrganjima i lisičarkom.



Namaz sa vrganjima - 175g
Namaz sa lisičarkom - 175g



O proizvodu:
"Vrganj ima lekovita svojstva. Sadrži 8 esencijalnih amino-kiselina. Sadrži i veće količine vitamina B1, B2, C i D, dijetalnih vlakana, minerale kalijuma, gvozđe, cink i kalcijum. Vrganj jača imunitet, reguliše kardiovaskularni sistem i sprečava osteoporozu."


Sastav:
- Sušeni vrganj, leblebija, hladno ceđeno suncokretovo ulje, himalajska so.



Moje mišljenje:
- Kao osoba koja nije ogroman ljubitelj pečurki bila sam jako skeptična u vezi ovog i narednog proizvoda jer nisam bila sigurna da li će mi se svideti i u kojoj količini će ukus biti intenzivan, međutim prevazišli su sva moja očekivanja. Prvi namaz je sa pečurkama pod nazivom "vrganj" i pored njih u samoj teglici se takođe nalaze leblebije (čiji ukus po meni preovladava), ulje i so. Pečurke su zaista lepo usitnjene i jedva se osećaju, a tu su da nam pruže bolju teksturu i sve potrebne minerale i proteine. Veoma su zdrave i ovo je odličan način da ih više uvrstimo u ishranu jer su namazi izuzetno praktični i interesantni za konzumaciju. Ukoliko pak niste sigurni da li bi vam se ovako nešto svidelo oni čak imaju teglice i od 90g pa ne morate izdvajati za punu cenu proizvoda a opet možete isprobati da biste bili sigurni da je to nešto što odgovara vašem ukusu. Cena je izuzetno pristupačna i iznosi svega 349 RSD, što je pogodno za svačiji džep, a ukoliko se odlučite za još neke proizvode iz njihovog asortimana uživaćete i u besplatnoj dostavi uz porudžbine preko 1590 dinara. Mislili su apsolutno na sve! Dakle, sam ukus namaza je jako suptilan, savršeno slan, tekstura je kremasta, ne previše gusta pa se namaz može lako namazati na bilo šta i biti prilog uz sve što poželite. Najviše sam uživala u kombinaciji integralnog ili ražanog hleba ili pak pirinčanih galeta. Zaista odličan proizvod u kom ćete uživati u svakom zalogaju!

Za više informacija kliknite OVDE!
 



O proizvodu:
"Lisičarka kao i vrganj sadrži 8 esencijalnih kiselina, vitamine B1, B2, C i D, a najviše vitamin A. Njen naziv na latinskom je “Cibarius” što u prevodu znači dobro za jelo, isto tako uništava gliste i loše bakterije u crevima, ubija sve vrste virusa naročito kod hepatitisa, čisti jetru od svih otrova i ostataka lekova."


Sastav:
- Sušena lisičarka, leblebija, hladno ceđeno suncokretovo ulje, himalajska so.



Moje mišljenje:
- Namaz koji možete videti na fotografijama iznad je sa pečurkom pod nazivom "lisičarka" koja je poznata po mnogo čemu, ali najviše po odličnom sastavu koji doprinosi unosu raznih vitamina, minerala ali i poboljšavanju probave, same flore creva i odličan je za detox same jetre što je nešto što je svima nama potrebno. Kao i prethodni namaz zbog skoro istih sastojaka ima veoma sličan ukus, ali mi se za nijansu više dopada jer je ukus pečurke malo jači i intenzivniji pa je senzacija ukusa veoma interesantna. Tekstura je skoro identična prošlo pomenutom proizvodu, lepo se razmazuje i odličan je sa svim vrstama hleba ili galeta i može se kombinovati uz sve što vam padne na pamet. Baš mi se dopada kako su usitnjene pečurke i što se oseća ta sušena aroma. Ako bih birala između ovog i prethodnog ipak bih ponovnu kupovinu obavila upravo ovog jer mi se lično više dopada, mada nijanse su u pitanju. Cena ovog namaza je kao i kod prethodnog 349 RSD i dobijate 175g proizvoda. Odličan odnos cene i kvaliteta!

Za više informacija kliknite OVDE!
 



Dakle, da sumiramo, brend sa izuzetno interesantnim i inovativnim proizvodima koji me je apsolutno oduševio kvalitetom sastojaka, samim sastavom, benefitima konzumacije proizvoda, vrhunskom i prakičnom pakovanju ali i asortimanom koji se iznova proširava. Uvek sam za podržavanje domaćeg brenda, a "Šumska Tajna" zaslužuje svu moguću pažnju i pohvale jer je sve ono što sam želela od prirodnih kulinarskih proizvoda. Imam samo reči hvale!

Hajde da zajedno podržimo ovaj brend! Pratite ih na njihovim društvenim mrežama odnosno na Facebook-u i Instagram-u i obavezno posetite njihov sajt - http://www.sumskatajna.rs/. Zaslužuju da se pročuju, zar ne?

Takođe vam preporučujem da iskoristite njihovu trenutnu akciju na setove pa ukoliko se odlučite za neki od voćnih namaza u kombinaciji sa namazom od crnog tarfuta uživajte u 11% popusta i ceni od 1090 dinara umesto 1226. Srećna kupovina!

Ukoliko su vam se dopali predstavljeni proizvodi, preporučujem vam i da bacite pogled na kolaže ispod jer će vam otkriti ostatak njihovog fantastičnog asortimana proizvoda napravljenih od prirodnih i organskih sastojaka, bez dodataka veštačkih boja i konzervanasa.

Klikom na fotografije ispod  ćete biti preusmereni na njihov websajt za više informacija o samim proizvodima:







- Takođe su nam izašli u susret u toku ovih dana karantina i samoizolacije pa je kao i uvek moguća dostava na kućnu adresu, ali ovog puta je čak i poštarina besplatna ako je iznos vaše porudžbine veći od 1990 dinara. Šta čekate? Pravac na http://www.sumskatajna.rs/!

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Da li ste nekada čuli za ovaj brend i isprobali nešto iz njihovog asortimana?
- Ako jeste, šta vam se najviše dopada?
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,
Milica.



Comments

  1. Looks delicious T_T I would love to try! ☃ ❄ ❅

    Blog de la Licorne * Instagram * We♥It

    ReplyDelete
  2. Fotografije su fenomenalne, mnogo mi se sviđa kako si sve aranžirala! Ovo što sam pročitala me ohrabruje da probam i druge vrste pečurki pored šampinjona, drago mi je što su ti se namazi dopali! <3


    http://www.couture-case.com

    ReplyDelete
  3. He estado siguiendo tus publicaciones y las elecciones de hoy son muy interesantes y diferentes.

    www.dear-lover.com

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!