Plaid | OUTFIT POST



Prosto ne mogu da verujem da je juče počeo decembar i da se svakim danom bližimo dočeku Nove godine, ali i božićnim praznicima. Ne želim ni da razmišljam o tome koliko vreme brzo prolazi, ali sam opet nekako srećna i ispunjena jer mi se život promenio zaista iz korena ove godine i skoro sve što sam imala na umu da ostvarim i jesam tako da ovu godinu privodim kraju na najbolji mogući način, a nadam se da će tako i da ostane.

Outfit koji ću vam pokazati je slikan pre nekoliko dana iako tako ne izgleda jer je temperatura napolju visoka za ovaj period godine, a i ne manjka nam sunca tako da mogu reći da više predstavlja jesenji nego zimski outfit, ali šta da se radi. Hajde da barem iskoristimo ovo vreme da iznosimo kombinacije koje još uvek nismo proteklog godišnjeg doba. Moja se sastoji od crne kožne jakne poručene još početkom ove godine koja mi je postala apsolutni must-have i bez koje skoro nigde nisam išla prethodnih meseci. Ona je baš dala taj edgy i punk rock efekat pa sam želela da takav bude i ostatak outfita. Zato sam odabrala klasičan crni body sa dugim rukavima i nešto drugačijim izrezom koji daje tu elegantnu i ženstvenu notu. Njega sam upasala u novu kariranu visoko-strukiranu suknjicu sa sajta Shein koja je skroz u duhu praznika koji nam predstoje zbog crvene boje. Nisam htela mnogo da komplikujem outfit pa sam se odlučila za crne plišane dugačke čizme, čoker ogrlicu, srebrne alke ali i crvenu kožnu torbicu koja je razbila tu monotonost. Kako vam se dopada ova kombinacija? Da li je previše smela ili biste je ipak nosili? I ako da, za koje prilike?

P.S. Ako juče niste iskoristili pogodnosti za Cyber Monday sniženje ne jenjavajte jer na Shein sajtu i dalje traje i uz korišćenje koda BF191690 ostvarićete dodatnih 15% popusta i na već snižene artikle. Promocija važi još samo danas!

Uživajte u fotografijama! :)























Ogrlica/Necklace: Not Branded
Minđuše/Earrings: Not Branded
Jakna/Jacket: SHEIN
Bluza/Shirt: SHEIN
Torbica/Bag: AMIClubwear
Suknja/Skirt: SHEIN
Čizme/Boots: Šafran obuća

 📌 Lokacija/Location: Mirijevo, Beograd/Belgrade
  
- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,
Milica.

Comments

  1. Plaid pattern is just like made for the autumn ☁ ☂

    Blog de la Licorne * Instagram * We♥It

    ReplyDelete
  2. U zadnje vrijeme počinjem oblačiti ono što ne bih nikad prije i zato mi se ova suknja čini idealnom za isprobavanje nečeg novog. Tebi sve lijepo stoji i sviđa mi se kako si iskombinirala sve. :)

    Savršen nered

    ReplyDelete
  3. I love your leather jacket! You look so stunning...

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!