2020 Here I Come | OUTFIT POST



Zdravo, dragi moji ljudi! Kako ste proveli prvih par dana 2020. godine? Je l' i vi i dalje niste svesni da je 2019.-ta već iza nas i da je polako vreme da sumiramo utiske iz nje kako bi mogli jasno da zacrtamo šta želimo u ovoj koja nam je možda i prebrzo stigla? S obzirom na to da na mom blogu poslednjih nekoliko meseci dominiraju outfit postovi, zašto i ovu godinu ne bih otpočela sa baš jednim takvim postom. Pre nego što pređem na samu kombinaciju ovom prilikom želim da vam poželim srećnu Novu godinu i neka vam bude najbolja do sada!

Outfit koji ćete videti na fotografijama ispod je vrlo jednostavan, a opet jako efektan. Skroz je u mom fazonu i ovo je definitivno nešto što bih nosila na svirku ili koncert jer baš odiše pank rokom. Sastoji se iz davno kupljene sive uske haljine koju prosto obožavam i godinama unazad rado nosim, ona je sa sajta Shein baš kao i pufnasta jakna koja mi se najviše dopala jer je over-sized i jer bukvalno može da se uklopi uz bilo koji odevni predmet i pogodna je za svaku moguću varijantu. Da bi outfit dobio tu edgy notu struk sam istakla sa kožnom torbicom ili kako je neki zovu - pederušom ukrašenu lancima i alkama, ali sam takođe obula i čizme u istom fazonu koje baš podsećaju na martinke, a krase ih razne nitne i kajšići. Sve sam zaokružila sa akesoarima odnosno sa ogrlicom srebrne boje koju mnogo volim i koja mi je jako sentimentalna pa je vrlo često nosim iz tog razloga. Kako vam se dopada kombinacija? Da li biste je nosili?























Haljina/Dress: SHEIN
Jakna/Puffer Coat: SHEIN
Pederuša/Fanny Pack: AMIClubwear
Čizme/Boots: SHEIN
Ogrlica/Necklace: ebay

Kao moj poklon vama za praznike za vas imam kupon kod 1Qmilica koji možete iskoristiti prilikom naredne porudžbine na Shein sajtu u periodu od januara do marta i time ćete ostvariti popust od dodatnih 15% čak i na snižene predmete ukoliko vaša porudžbina iznosi više od $60. Uživajte u kupovini!

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,
Milica.

Comments

  1. Thought it would be more colourful, but it´s still pretty and classy ☃❄❅

    Blog de la Licorne * Instagram * We♥It

    ReplyDelete
  2. Jako lijep outfit, draga Milice! Baš po mom ukusu! Jedina stvarčica koja mi se nije svidjela je tzv."pederuša", ne volim takve torbice. Ostalo sve top! 🤩🤩🤩💞💞💞
    www.livinglikev.com

    ReplyDelete
  3. Izgledaš divno, ta haljina ti fenomenalno stoji! <3


    http://www.couture-case.com

    ReplyDelete
  4. Otra gran exhibición, que muestra una gran creatividad. Esta vez me gusta la combinación de colores y la ropa súper brillante.

    Outerwear for Women

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!