Let's Talk About The Perfect Present | LORAJEWEL



Jedna od novogodišnjih odluka mi je da se više aktiviram na blogu i da postovi budu redovniji i za sada mislim da mi lepo ide, a šta vi mislite?

Drugi post ove godine posvećujem jednom sajtu koji me je apsolutno oduševio, a u pitanju je Lora Jewel! Njihova online prodavnica je posebna po tome što se jedino specijalizuje u izradi i prodaji nakita, ali pored ženskog prodaje i muški nakit što je zaista za svaku pohvalu. Ono što je mene oduševilo i po čemu se oni razlikuju od drugih sličnih sajtova jeste što nude mogućnost personalizovanog nakita natpisima, imenima, fotografijama itd. Svi njihovi komadi su dostupni po neverovatno povoljnim cenama koje su za svačiji džep, a pritom su izrađeni od najkvalitetnijeg 925 sterling srebra, nerđajućeg čelika, bakra ili čak zlata sa dodacima i ukrasima napravljenih od prave kože, dragog kamenja itd. Sa njihovog sajta sam izabrala nekoliko poklona za novogodišnje i božićne praznike za moje najmilije, a prvi deo narudžbine predstavljam sa personalizovanom kožnom narukvicom sa dodatkom 925 sterling srebra koju sada nosi moj dečko. :)


Narukvica je došla upakovana u preslatku vrećicu sa nazivom njihovog brenda. Još jedan razlog zašto se nakit sa njihovog sajta čini odličnim poklonom.


Kao što možete da vidite izrađena je većim delom od prave kože upletene kao pletenica. Poprilično je dugačka kada se raskopča uz pomoć srebrnog klipa koji se nalazi na sredini narukvice. Ukrašena je sa dva srebrna prstenčića na kojem sam ugravirala nešto po svojoj želji. Naime, dečku i meni je za 4 dana tačno dve godine od kada smo u vezi i ovaj komad nakita mi se činio savršenim za njega i za pamćenje tog trenutka koji nikada nećemo zaboraviti - dan kada smo se upoznali i zavoleli. Dakle, odlučila sam se da mi na jednom prstenu ugraviraju 08.01.2018., a na drugom jednostavno "Volim te!" jer od tih reči nema ništa romantičnije i sa više ljubavi. Tako sam učinila ovu narukvicu najlepšim poklonom koji sam mogla da odaberem za njega. Na sajtu takođe možete odabrati i više prstenčića i drugačiji font, pa čak i drugi materijal. Takođe su dostupni različiti dizajni, kombinacije materijala itd.


Nisam mogla da izdržim da mu je već ne poklonim i malo je reći da je oduševljen, čak izbegava da je nosi da je ne izgubi koliko ju je zavoleo. Nema ništa lepše kada neko stalno ima sa sobom nešto što ga podseća na vas a ova narukvica je upravo tako nešto!

Pogledajte je OVDE!

- Kome biste je vi poklonili i da li volite personalizovane poklone?

Ukoliko je odgovor da i ako biste želeli baš ovakav ili neki drugi personalizovan komad nakita ja imam kod za vas koji će vam doneti čak 15% popusta na sve sa njihovog sajta, a to je NY2020! Takođe ukoliko posetite njihov sajt klikom ovde iskočiće vam prozorčić koji vam nudi 10% popusta na ukupan iznos porudžbine kao i besplatnu kutijicu i kesicu tako da ne morate da brinete o pakovanju poklona, a sve što treba da uradite da biste ostvarili tu pogodnost je da ukucate e-mail adresu i vaše ime. Nikad lakše ostvariti popust i dobiti poklon, zar ne?

Uživajte u kupovini i u praznicima, i samo se volite!


- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,
Milica.

Comments

  1. Predivan poklon, sigurna sam da je tvoj dragi bio oduševljen!


    http://www.couture-case.com

    ReplyDelete
  2. Me doy cuenta de que esto es un arte, y quiero decir que los diseñadores tienen mucho talento.

    wholesale dresses

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!