Carousel | OUTFIT POST



Zdravo svima posle jedne poduže pauze!

Sada razmišljam koliko sam u stvari puta htela da odustanem od pisanja bloga ali uvek mi se ponovo javi ta želja za fotkanjem, pripremanjem postova i setim se da sve ovo ipak ima smisla jer me svaki vaš komentar obraduje i tada znam da je trud koji ulažem ipak nagrađen. Dakle, iz tih razloga evo me opet na ovoj platformi i želim da vam se zahvalim što ste uprkos tome što nisam objavljivala nove postove čitali stare i komentarisali iste jer mi stvarno puno znači. Hajde sada da se vratim temi ovog posta a to je predstavljanje outfita koji ćete videti na fotkama u nastavku posta.

Kombinacija koju sam odabrala da vam pokažem je uslikana još sredinom januara i iako sam jedva čekala da je objavim prosto sam imala toliko obaveza da to nisam mogla da uradim i sada sam presrećna što vam ga konačno kuckam. Pozadina koju ćete videti je razlog zašto sam prebrodila strah od poziranja i slikanja ispred mase ljudi i možda se ta moja stidljivost i uštogljenost vidi na fotkama a možda sam i uspela nekako da vas zavaram, vi to najbolje znate. Mnogo mi se dopala vrteška koju ćete videti jer je skroz vintage i retro a upravo te dve reči opisuju moj stil.

Outfit se sastoji od belog džempera sa vezenim cvetnim detaljima koji imam već više od 2 godine i beskrajno ga volim i vrlo često ga nosim (poručen je sa sajta Zaful ali nije više dostupan), a ispod njega sam obukla najobičniju crnu podmajicu koju sam upasala u nove omiljene farmerke koje nosim skoro svaki drugi dan od kada su mi stigle sa sajta Manzara.hr i mislim da su ovo prve farmerke koje sam poručila onlajn i koje mi u potpunosti odgovaraju, koje izgledaju isto ako ne i lepše kao na fotkama koje su dostupne na sajtu i koje su zaista kvalitetne i komforne za nošenje. Sve pohvale za sajt i za još jednu pozitivnu recenziju koju su dobili od mene! Imate moju svaku preporuku. Sve sam zaokružila sa već svima vama poznatim kožnim čizmama na štiklu koje su u stilu poznatih martinki i koje sam iznosila evo već drugu jesen i zimu po redu, samo pohvale od mene za brend Deichmann. Na kraju ostaju aksesoari i odlučila sam se za crvenu tašnicu da bi se uklopila sa detaljima na džemperu, ona je odavno poručena sa sajta AMIClubwear i nažalost nije više dostupna. Što se tiče nakita odabrala sam alke srebrne boje, crni čoker sa srebrnim nitnama i ogrlicu koju mi je dečko poklonio nekoliko dana nakon što smo se upoznali.

Šta vi mislite o ovoj kombinaciji? Kako se po vama uklopila uz pozadinu?

Uživajte u fotografijama! :)




















Džemper/Sweater: Zaful
Farmerke/Jeans:MANZARA
Torbica/Bag: AMIClubwear
Čizme/Boots: Deichmann


- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,
Milica.

Comments

  1. Drago mi je da si opet tu i nadam se da više neće biti dužih pauza kod tebe! Divan post draga Milice, jako mi se dopada ovaj džemperčić, kao i svi modni dodaci koje si odabrala! 💕💕💕

    www.livinglikev.com

    ReplyDelete
  2. Odličan post. Zaista mi se dopada cijela kombinacija. Vidi se malo da ti ne odgovara slikanja pred masom ljudi, ali vjerujem da ćeš se vremenom opustiti i da ćep i te slike razvaljivati, aiko ni ove nisu loše ❤️❤️❤️



    Marija's blog

    ReplyDelete
  3. Prelepe fotografije. Farmerke ti super stoje, odlična kombinacija. Manzara je super sajt, uvek odlične komade nađem.

    ReplyDelete
  4. Predivne slike i post, nemoj slucajno da odustajes od bloga! Mi koji te volimo i pratimo redovno cemo se osecati ostavljeno :( a i relativno nedostajali bi nam tvoji postovi. Sada, kada si opet tu, nadam se da ces ovoga puta i da ostanes.

    Ilmaha

    ReplyDelete
  5. Mico, izgledaš odlično kao i uvek. :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!