Gothic Style Dresses | DRESSLILY Wishlist



Zdravo, dragi moji!

U današnjem postu vam predstavljam jednu listu želja koju sam nedavno kreirala na onlajn prodavnici Dresslily. S obzirom na to da su im pristigli novi komadi za predstojeću sezonu i lepo vreme koje nas očekuje morala sam da pregledam šta to imaju i nisam mogla da odolim a da neke stvarčice ne ubacim u favorite i ne sačuvam za neku kupovinu u narednom periodu.

Odabrala sam haljine u gotičkom stilu jer su im one sada najpopularnije na sajtu i dostupne su u zaista mnogo dizajna i krojeva.

Evo koje sam odabrala kao omiljene u kategoriji pod nazivom Women's Clothing:






Svih pet prikazanih haljina mi se jako dopadaju međutim definitivno bih prvo poručila ovu poslednju u bordo nijansi sa čipkastim elementima i off-the-shoulder momentar jer takve haljine najviše volim i najlepše mi stoje. Kod svih mi se dopada dužina, kroj, i to što ističu struk.

- Koja je vama omiljena?

Ukoliko planirate da poručite neku od ovih haljina ili nešto drugo sa njihovog sajta preporučujem vam da iskoristite kod GBJKNO prilikom plasiranja porudžbine jer će vam omogućiti 22% neograničenog popusta (možete iskoristiti kušpon koliko god želite puta, na bilo kom iznosu).

Uživajte u kupovini! :)

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,
Milica.

Comments

  1. dresslily sajt zaista ima divne stvari, i mnogo mi se svidja tvoj izbog haljina u ovom postu.
    xoxo

    leylland.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Nisam ljubitelj gotičkog stila, ali moram da kažem da zaista ima nekoliko lijepih komada i u tom stilu. Što se tiče Dresslily sajta, zaista mi se dopada njihova ponuda ❤️❤️❤️

    Marija's blog

    ReplyDelete
  3. Ova poslednja haljina je jako lepa i mislim da bi ti divno stajala! :D


    http://www.couture-case.com

    ReplyDelete
  4. Nisam pretjerani ljubutelj haljina međutim kada vidim ovako slatke i donekle jednostavne haljinice tačno se zapitam zašto ne bih uzela neku. Zadnja je preslatka.

    https://sosihappylife.blogspot.com/

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!