Personalized Custom Necklace With Birthstones - Perfect Gift For Every Mother | LORAJEWEL



U ovo doba kada smo svi primorani da budemo kod kuće i da ne izlazimo napolje jako je bitno da se pridržavamo mera i opreza i da sada više obratimo pažnju na mogućnost dostave na kućni prag i onlajn kupovinu.

 Iako se sada sve vrti oko takozvanog corona virusa ipak nam svima treba nešto sa čim ćemo skrenuti pažnju i takođe sam sigurna da svako od vas ima neku mamu ili baku koju bi želeo da obraduje uprkos tome što ne može trenutno da je vidi bilo da joj je rođendan ili da samo želi da pokaže neki mali znak pažnje i ulepša im ovaj težak period zato sam baš u ovom trenutku želela da vam predstavim sajt za koji znam da će svakoj ženi izmamiti osmeh na lice.

Radi se o sajtu Lorajewel koji uprkos stanju kakvo jeste i dalje vredno radi i funkcioniše kako bi vama pružio malo radosti i sreće u ovim trenucima. Ja sam pre svog ovog ludila odlučila da poručim personalizovani nakit za moje najdraže kao božićni poklon i ovo je drugi deo nakita koji vam predstavljam, a u pitanju je personalizovana ogrlica sa dragim kamenjem i ugraviranim natpisom koju sam namenila mojoj mami.


Kao što možete i sami da primetite ogrlica je od 925 sterling srebra koje je jedno najkvalitetnijih i otporno na rđanje što je znak da je zaista otporna na vreme i na njegove uticaje što znači da je uspomena za ceo život. Na nju je nanizan privezak u obliku srca na koji možete ugravirati bilo koja dva natpisa a ja sam odlučila da budu moje i ime mog brata. Takođe dobijate izbor od dva draga kamenčića koji se drugačije nazivaju birthstones što bi značilo da svaki mesec rođenja ima svoju boju dragog kamenja koji predstavlja isti. Pošto smo i brat i ja rođeni u istom mesecu ali 3 godine razlike oba cirkona su svetlo ljubičaste boje. Najviše volim nakit koji ima značenje i koji je od srca, a upravo ova ogrlica je savršeni primer toga. Na njihovom sajtu su pored nje dostupne mnoge varijante sa mogućnostima dodavanja više natpisa, cirkona, drugih privezaka itd. Malo je reći da je moja mama bila oduševljena ovim poklonom jer je ne skida od kada ju je dobila i svaki put se rasplače od sreće kada se seti šta na njoj piše i kakvo je njeno značenje. Mislim da su ovi teški trenuci prava prilika da pokažemo najmilijima da nam je stalo do njih, da brinemo o njima i da želimo da se čuvaju.


Kako se vama dopada ova ogrlica i personalizovani nakit kao poklon?
 

Za više informcija o ovoj, kliknite OVDE!

Ukoliko biste odlučili nekog da obradujete baš ovakvim tipom poklona imam kod za vas koji će vam doneti čak 15% popusta na sve sa njihovog sajta, a to je ES15! Takođe ukoliko posetite njihov sajt klikom ovde iskočiće vam prozorčić koji vam nudi 10% popusta na ukupan iznos porudžbine kao i besplatnu kutijicu i kesicu tako da ne morate da brinete o pakovanju poklona, a sve što treba da uradite da biste ostvarili tu pogodnost je da ukucate e-mail adresu i vaše ime. Nikad lakše ostvariti popust i dobiti poklon, zar ne?

Uživajte u kupovini i skrenite malo misli sa svega ovoga, i samo pokazujte ljubav naravno!

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,
Milica.

Comments

  1. Mnogo mi se dopada ovaj nakit i mislim da je jako lijep znak pažnje. Što se tiče prvog dijela posta, slažem se sa tobom da u ovim teškim danima treba nepto što će nam makar na kratko skrenuti pažnju ❤️❤️❤️

    Marija's blog

    ReplyDelete
  2. Ogrlica ne da je lijepa, predivna je. Nisam ljubitelj nakita, ogrlice sam nosila isključivo kada se spremim negdje. Skoro sam od dečka dobila poklon, ogrlicu sa našim datum. I pogodi šta, ne skidam je od tad. Navukla sam se skroz na ogrlice, obavezno moram pogledati sajt. Ljubim te Mico♥

    https://sosihappylife.blogspot.com/

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!