Poručivati kupaće kostime pre sezone - DA ili NE? | DRESSLILY



Zdravo, dragi moji!

Kako provodite ovo vreme u samoizolaciji odnosno kućnom karantinu? Je l' se i vi pridržavate predostrožnosti, mera i saveta? Mogla bih ceo post da posvetim o koroni virusu i kako se ja štitim od njega ali mislim da je već dovoljno takvih informacija i dezinformacija na internetu. Moj savet vam je da ostanete kod kuće, izlazite samo kad morate i da iskoristite ovo slobodno vreme na najbolji način - sa osobama koje volite i radeći ono što volite. Barem će vam to skrenuti misli sa svega što se dešava. Ja sam lično pronašla način da se razonodim, a to je onlajn šoping i razgledanje ponuda na različitim onlajn prodavnicama kao što je na primer Dresslily.

Pošto nas je uranjeno proleće zavaralo na nekoliko dana svi smo se ponadali da će onakva temperatura i ostati međutim u roku od 24h je ona otišla ispod nule i donela nam sneg koji je zaista bio neočekivan i pomalo deprimirujući jer ne možemo da uživamo u njegovim čarima već da ga gledamo kroz prozor što nam svakako ne ide u prilog. Međutim, ja uvek volim da mislim pozitivno i pošto jedva čekam ponovo sunčane dane, stabilizaciju vanrednog stanja i već razmišljam o letu kada će, nadam se, već sve ovo biti iza nas prosto ne mogu da ne odolim da razgledam kupaće kostime (swimsuit) koji su se već pojavili na mnogim sajtovima i pošto im nije sezona cene su im izuzetno povoljne i pristupačne i zato sam ja uvek da se kupuje dosta unapred ili nakon sezone. Uvek sam tada nailazila na najveće popuste.

Iz tog razloga vam danas donosim jednu kratku listu želja sa moja tri omiljena kupaća kostima i mogu vam reći da sam primetila da se na velika vrata vraćaju jednodelni kupaći kostimi, dvodelni sa visoko-strukiranim i širokim donjim delovima i gornjim delovima koji podsećaju na korsete ili su ukrašeni volanima, vraćaju se printovi sa tufnicama i to me sve tako podseća na pin up stil, vintidž momentat i retro stil, ali nisam ni sumnjala da se moda iz prošlog veka neće vratiti na široka vrata jer se to dešava iz godinu u godinu.

Ovo su moji omiljeni kompleti:





Takođe za vas imam kupon kod sa kojim ćete ostvariti popust od 20%, a to je DLBF20 i njega možete iskoristiti pri bilo kom iznosu porudžbine.

- Da li vam se dopadaju modeli koje sam odabrala da vam pokažem?
- Koji vam je najomiljeniji?

It's time to refresh your wardrobe! DressLily prepare the best high-quality but low-prices products for you, make you free under all occasion for Monday to Friday

4. Use code:DLBF20 with 20% OFF: 

Over 10usd, save 2usd; Over 20usd, save 4usd; Over 30usd, save 6usd; Over 40usd, save 8usd; Over 50usd, save 10usd; Over 60usd, save 12usd; Over 70usd, save 14usd; Over 80usd, save 16usd; Over 90usd, save 18usd; Over 100usd, save 20usd; Over 110usd, save 22usd; Over 120usd, save 24usd; Over 130usd, save 26usd; Over 140usd, save 28usd

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,
Milica.

Comments