Recenzija #dermahair linije za negu kose | UNBOXING + Utisci sa Mr.Black event-a!



Zdravo, dragi moji!

Kako ste mi danas? Je l' utiče na vas ova cela situacija ili dobro podnosite to što provodite vreme kod kuće? Što se mene tiče ja sam se potrudila da svakog dana imate post sa kojim možete barem prekratiti vreme, a tema današnjeg posta je kao što možete pročitati u naslovu unboxing paketa koji sam dobila na event-u Mr.Black brenda povodom lansiranja njihove nove #dermahair linije proizvoda za negu kose i ujedno ću vam napisati i recenziju i moje iskreno mišljenje za dva proizvoda koja sam dobila, a to su Derma Hair šampon protiv gubitka kose i Derma Hair fiberi za kosu.

Paket je zaista bio predivno upakovan i mogli smo takođe i da probamo i njihov znak pažnje pretočen u medenjak koji izgleda kao jedan od njihovih novih proizvoda. Po meni genijalna ideja i time su me dodatno pridobili! Evo kako je sve to izgledalo:



Sadržaj paketa:



 Predstavljanje novih proizvoda i njihova recenzija



• Šampon protiv gubitka kose •

- Poseban je po tome što se na prirodan način bori protiv sve češćeg problema ljudi, a to je opadanja i prevremeni gubitak kose. Razlog tome je pojačan stres, nepravilna ishrana i nega, preterana briga itd. Zato su oni odlučili da lansiraju proizvod koji će svima nama biti od pomoći jer ne sadrži  štetne hemijske supstance već mu sastav čine esencijalni bioaktivni nutrijenti koji jačaju i progušćuju sve tipove kose kako kod muškaraca tako i kod žena, a najefikasniji je kod blagog do umerenog opadanja kose odnosno kao preventiva. Proteini i biljni ekstrakti u DERMA HAIR šamponu podstiču rast kose i sprečavaju njen gubitak aktiviranjem i jačanjem folikula dlake, vlaže vlasište i neguju kosu. Kombinuje naprednu biološku tehnologiju sa tradicionalnim biljnim ekstraktima za maksimalnu efikasnost.

Upotreba: Za najbolje rezultate koristite 3-4 puta sedmično (jedna boca šampona traje 1-2 meseca, a da biste postigli najbolje rezultate preporučuje se upotreba najmanje 3 meseca).

Moje mišljenje:
 - Koristila sam samo ovaj šampon dve nedelje i meni nije trajao 2 meseca, već sam ga potrošila skroz za manje od mesec dana jer pre svega ja šamponiram kosu dva puta jer imam jako mastan tip i samim tim trošim mnogo više proizvoda. Nije mi se svidelo ni to što ne zapeni u onolikoj meri koliko sam navikla sa drugim šamponima ali to mi je razumljivo jer ne sadrži nikakve štetne supstance pa ne može takav efekat da se postigne. Jako lepo miriše, baš na biljke i taj miris se stvarno dugo zadržava na kosi, čak i kada je osušite. Obavezno korisitite neki jači hidratantni balzam ili masku za kosu kada ga upotrebljavate jer bez tih proizvoda kosa ume da bude jako suva jer je zaista čisti iz korena. Preporučujem vam i da ne ispirate odmah šampon kada ga nanesete na kosu već sačekajte barem 5 minuta da ga dlaka upije jer je daleko efikasniji. Već posle dve nedelje sam primetila da su počele da mi rastu dlačice iz korena tako da mi kosa postaje iz dana u dan sve gušća i malo ju je teže ukorititi ali uz određene proizvode koji služe protiv naelektrisanja kose ona zaista dobija pun sjaj. Iako ima nekih komponenata koje mi se ne sviđaju kao što je brzo trošenje, malo pakovanje i isušivanje kose ipak mi se proizvod jako dopada i bolji je od svih koje sam isprobala a da su tog tipa tako da imate moju iskrenu preporuku ali mislim da bi trebalo da ga izbegavate ako imate već izrazito suvu kosu ili ga koristite i tada ali obavezno upotrebljavajte neko pakovanje za kosu.

Količina: 200ml
Cena: 990 RSD
Moja ocena: 8/10

Za više informacija kliknite OVDE!


  - Ovaj inovativni proizvod je nešto potpuno novo na našem tržištu i jako mi je drago da sam na event-u na kome su predstavljali nove proizvode imala priliku da pogledam demonstraciju učinka na licu mesta. Fajberi su popularan proizvod za instant izgled punije i prirodnije kose jer čim ih nanesete imaćete puniju frizuru i kosa će izgledati kao da nikada i nije bila proređena. Fiberi su novi, izvanredan kompleks neprimetnih "mikrofiber vlakana" koji će se savršeno uklopiti sa vašom kosom.
Ovaj preparat je brz i siguran način da se poboljša izgled kose. Momentalno prikriva zaliske, proređenu i prosedu kosu, kao i onu koja tek izrasta i čini je gustom i bujnom nakon nanošenja. Pomenuti proizvod je potpuno neprimetan čak i iz neposredne blizine. Otporan je na vetar, kišu i znoj. Zahvaljujući prirodnom sastavu pogodan je za svakoga i ne izaziva nikakve alergije. Deluje tako što kada preparatom tretirate delove glave koji su potpuno bez kose ili tamo gde je ona proređena, negativno naelektrisana vlakana se kao magnet pričvršćuju za pozitivno naelektrisane vlasi kose zbog statičkog elektriciteta.

 Upotreba: Za najbolje rezultate, preporučljivo ga je naneti na opranu i potpuno suvu kosu. Namestite željenu frizuru i pritom nemojte koristiti gel, lak za kosu ili slično sredstavo za fiksiranje kose pre nanošenja preparata. Nakon toga nagnite bočicu preparata pod uglom od 45 stepeni, iznad kose, na visini od 5-7 cm iznad područja primene. Ako je područje primene malo, približite još malo bočicu preparata željenom mestu. Nežno protresite bočicu da se sadržaj ravnomerno distribuira na površini kose. Nanesite preparat od potiljka i polako pomerajte u pravcu čela. Pomerajte bočicu u smeru rasta kose.

Moje mišljenje:
- Kao što sam već rekla ovo je za mene skroz inovativan proizvod za koji zaista prvi put čujem. Oduševilo me je što su se potrudili da nam detaljno pojasne za šta se koristi, da nam demonstriraju kako se upotrebljava i kakve efekte daje na licu mesta tako da smo odmah mogli da vidimo da li i kako deluje. Poenta ovog proizvoda je da ovo nije trajno rešenje ali zato šampon koji sam pomenula jeste i može vam progustiti kosu na duže staze, dok ovaj preparat to radi instant i zato je odličan ako želite da vam kosa izgleda gušnje i punije za neki bitan sastanak, događaj ili slično. Jako se lako koristi međutim ni ja niti bilo ko iz moje porodice nema problema sa proređenom kosom ili zaliscima tako da nisam mogla da ga isprobam ali po onome što sam videla prilikom prezentacije rekla bih da odlično radi i da zaista popunjava proređene delove uz pomoć praha koji se ravnomerno raspoređuje i zaista sa velike razdaljine ne može da se primeti da nešto imate na kosi jer se savršeno kamuflira. Dostupan je u nekoliko nijansi tako da ga možete upotrebiti bez obzira na boju kose.
Ukoliko znate nekoga ko ima ovakav problem i tamniju odnosno braon boju kose slobodno mi se javite na e-mail adresu: milicastanisicms@gmail.com ili na Instagram @iammilitza i ja ću vam ga poslati jer sam ga zadržala samo da bih ga fotkala. Zanima me i vaše mišljenje, ali po onome što sam videla zaista deluje i mislim da treba da mu date šansu ako imate ovakvih problema!

Količina: 22gr (75 aplikacija)
Cena: 2990 RSD
 Moja ocena: 7/10

Za više informacija kliknite OVDE!

Ostali proizvodi koji su se našli u paketu su:

Ako me pratite na Instagramu onda znate da sam njih već ranije imala priliku da koristim i neke i dalje posedujem pa sam odlučila da iste prosledim vama i organizovala sam darivanje koje je već odavno zatvoreno a dobitnica već uveliko upotrebljava pomenute proizvode.

Post gde možete pročitati recenziju i ovih preparata sa slike je ovde!

Takođe pre nego što privedem ovaj post kraju moram još jednom da se zahvalim divnom Mr.Black timu koji mi je omogućio da budem deo njihovog event-a koji je organizovan u Kasina by Community kafiću pre par meseci. Bilo mi je zadovoljstvo da prisustvujem prezentaciji koja je na odličan način predstavila njihove nove proizvode i hvala im na prilici da iste isprobam ali i da se počastim još jednim pakovanjem onih koje već upotrebljavam i volim. Takođe hvala im na prilici da upoznam neke od mojih divnih kolegi blogera, jutjubera i influensera. Bilo je to zaista divno druženje i iskreno se nadam da će više kompanija organizovati ovako nešto i pružiti nam priliku za ovakvo druženje. 

Evo nekih od fotografija koje sam to veče uslikala ili na kojima sam bila uslikana:


Sa mojim divnim devojkama - Jovanom Arsić kao @stilizovana, Milicom Denić kao @milicadenic, i Danijelom Prijović kao @dacakockica.fashion.

Na gornjoj slici levo sa Tijanom Milovac kao @milovac_t i Violetom kao @violettas.stories, dok sam na donjoj slici sa već pomenutim dragim osobama - Jovanom i Danijelom.


- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,
Milica.

Comments