Recenzija maskica za telefon | Kupovina sa AliExpress-a



Zdravo, dragi moji!

S obzirom na to da je ovih dana onlajn kupovina u ogromnoj ekspanziji mislim da je pravo vreme da vam pokažem svoju nedavnu porudžbinu sa sajta AliExpress za koji ste verovatno svi već čuli.

Ranije sam bila izuzetno privržena ebay-u samo iz razloga što je nudio mogućnost plaćanja na više načina, dok mi se AliExpress ne dopada jer samo nudi plaćate platnom karticom. Međutim, nekako ipak sada više poručujem na malopre pomenutom sajtu jer zaista ima širok asortiman robe i svega što vam je potrebno ili nije. Toliko ima slatkih stvarčica za dekoraciju kuće/stana, sjajnih spravica za kuhinju, odličnih organizatora za kupatilo tj. kozmetiku, odeću itd. No, ja sam do sada samo poručivala maskice za telefon i pošto oni imaju najveći izbor po smešnim cenama htela sam da podelim svoje omiljene kao i da vam dokažem da ipak možete uštedeti novac jer postoji mnogo prodavnica kod nas koje preprodaju ovakve maske po 3x pa do 5x većim cenama tako da jeste da ćete iste čekati sigurno 2 nedelje do mesec dana, ali ćete zato platiti i smešno pristupačnu cenu.

- Gde vi najčešće poručujete onlajn?

Ovo su maskice koje sam ja odabrala:





Prva maskica koju sam odabrala je ova providna silikonska sa 3D efektom izlomljenih dijamanata. Mnogo mi se dopala i baš mi je drago da je mogla da se poruči za moj model telefona. Prvenstveno sam je uzela jer moj telefon (Samsung Galaxy A50) ima već prelepu pozadinu t.j. maska sa kojom se zatvara je bela ali ima holografski efekat pa se prvi direktom svetlu pojavljuju razne nijanse duge. Ova providna maska je odlična jer mi ne prikriva taj deo i još čini da se taj holografski efekat prelama zbog ovog 3D efekta. Mnogo lepo deluje na telefonu i super ga štiti jer nije pretanka. Baš mi se dopada!

Ovaj model maskice možete pogledati OVDE!
 

 Druga maskica koju sam poručila je sa mojim omiljenim motivom, a to je mermer. Jedina greška i deo koji mi se ne dopada na maski je ovaj dodatni otvor kružnog oblika jer postoji sličan model telefona brenda Huawei i verovatno su pomešali maskice pošto ja nemam taj element pozadi na telefonu, međutim i dalje savršeno odgovara za moj telefon i najviše sam je uzela jer je multifunkcionalna. Sadrži deo gde možete izvaditi žičanu konstrukciju i time pružiti potporu telefonu da stoji horizontalno i položeno dok gledate nešto na njemu pa čak i ovaj elastični gumeni deo između kojeg možete da stavite prste i time da dodatno budete osigurani da vam telefon ne ispadne dok ste u pokretu, dok fotkate selfie i slično. Baš je praktična, zar ne?
Ovaj model možete pronaći OVDE!



Treća i poslednja maskica koju sam poručila je ova prelepa 3D retro maska koja se sastoji iz nekoliko delova. Pre svega došla je sa pop socket-om odnosno držačem za telefon koji sami zalepite na mesto gde treba da bude objektiv kamere tako da zaista izgleda kao pravi foto-aparat. On je sklopiv pa vam neće mnogo smetati i neće uticati na funkcionalnost maske i telefona. Takođe se dobija i ovaj kajš koji se može zakačiti za telefon i time ga zaista možete nositi oko vrata kao kameru, a pritom ćete biti i osigurani da vam telefon neće ispasti pa vam čak i ne treba torba da ga u nju stavite kad idete negde jer će vam biti oko vrata. Meni je ovo genijalno i prelepo izgleda, a pritom zaista štiti telefon i veoma je jeftina za sve ono što se sa njom dobija.

Nju možete pogledati OVDE!

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Koja maskica od prikazanih vam se najviše sviđa i kakvi su vaši utisci o AliExpress-u?
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

*Ovaj post nije sponzorisan!

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,
Milica.

Comments

  1. Odlican post draga,super maskice si izabrala.


    lepotaodaleks.blogspot.rs

    ReplyDelete
  2. Preeedivne maskice Mico, prva je moj favorit.♥

    https://sosihappylife.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Odličan post. Iskrena da budem nisam nikako gledala ovaj sajt, a niti mi je padalo na pamet da poručim maskice. Ali sada preko tvog posta mi se javila ogromna želja da poručim i ja maskice za svoj telefon. Jedva čekam da prođe ova situacija i da poručim sebi ❤️❤️❤️

    Marija's blog

    ReplyDelete
  4. Odlične si maskice odabrala, ja sam isto gledala ovu s 3D efektom kao i ovu ispod nje hahha :D
    Također naručujem sa Aliexpressa i do sad sam baš zadovoljna :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!