Testing Out Men's Clothing on Shein | OUTFIT POST ft. My Boyfriend



Zdravo, dragi moji!

Evo jednog posta koji sigurno niste očekivali da će se naći na mom blogu i mogu da vam kažem da nisam ni ja ali prosto nemoguće je da i moj dečko ne bude deo nekog outfit posta kada je on zaslužan za sve one moje predivne fotografije, a sada će se on naći ispred umesto iza objektiva kamere.

Da, jedva sam ga naterala, ali sve je to jer sam bila jako znatiželjna kada sam ugledala mušku sekciju na Shein sajtu i prosto sam morala da se uverim u kvalitet stvari koje oni nude u toj kategoriji i kada sam videla koliko širok asortiman imaju nisam mogla da odolim a da ne uzmem nešto svom dečku jer ipak ne bih da budem stalno sebična i da svi komadi odeće koje mi poštar dostavlja idu meni.

Odabrala sam tri stvarčice koje su bile odlične za vreme u januaru kada je i stigao ovaj paket, a s obzirom na to da nas je danas obradovala (ili ipak ne) poprilična količina snega koji i dalje neprekidno veje mislim da i sada mogu da se sklope u outfit sa slika koje ćete videti u nastavku i da se nose bez problema po ovoj temperaturi i vremenskim prilikama.

Moj dečko se jako retko slika i nekad ume da mu bude neprijatno kada pozira tako da imajte to na umu dok budete gledali fotografije koje slede, ali što se mene tiče meni je svaka od njih savršena i mislim da se odlično snašao u ulozi modnog blogera. Sva tri odevna predmeta koja sam poručila, a to su crni kaput u rok fazonu, maslinasto zeleni pleteni džemper sa polu-rolkom i čizme u boji slonovače, mu perfektno odgovaraju što znači da im je tabela mera potpuno tačna, materijal je odličan, sve mu je udobno i zaista uživa dok nosi. Sva tri predmeta mogu lagano da se ukombinuju sa svim bojama, dezenima itd tako da mislim da zaista treba da obratite pažnju na sajtove kao što je Shein kada je u pitanju muška garderoba i da možda sledeći put paketom koji vam stigne obradujete vašeg dečka, muža, brata, prijtelja i druge osobe a ne vas.

Uz pomenute predmete ukombinovao je crno-sivi šal i plave farmerke slim kroja. Meni se izuzetno dopada kombinacija i mislim da je idealna za sve prilike jer izgleda kežual, a opet mu kaput daje tu sofisticiranu i elegantnu notu. Kako se vama dopada?

Uživajte u fotografijama! :)













Kaput/Coat: SHEIN
Šal/Scarf: terranova
Džemper/Sweater: SHEIN
Farmerke/Jeans: LC Waikiki
Čizme/Boots: SHEIN

Pre nego što privedem ovaj post kraju želim samo da dodam da je na Shein-u trenutno ogromno "Flash" sniženje i da na kupljena tri predmeta možete ostvariti popust od čak 60%, ponudu predmeta na sniženju možete videti OVDE, a ukoliko želite da dodatno uštedite imam kod za vas 1Qmilica koji će vam doneti 15% extra popusta na porudžbine iznad $60. Uživajte u kupovini!

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,
Milica.

Comments

  1. Odlično izgleda i super se snašao u poziranju. Super outfit, svidjaju mi se čizme.

    ReplyDelete
  2. Bravo za dečka i za fotografa :)
    Odlična kombinacija.

    ReplyDelete
  3. Odličan post. Vidi se da tvom momku nije najprijatnije i da nije navikao da se slika. Ali sjajno se snašao. Ti si odličan fotograf bila i svaka čast obome. Takođe, stvari koje si poručila su odlične i njemu zaista odlično pristaju. Lijepa stvar je što si odlučila i za njega naručiti nešto. ❤️❤️❤️

    Marija's blog

    ReplyDelete
  4. Meni se bas dopada!! Svaka cast! <3

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!