These Earrings Will Steal Your Heart | LORAJEWEL



Da, ovo je poslednji deo Haul-a odnosno predstavljanja porudžbine sa sajta LoraJewel koji je zaista odmah pridobio moje simpatije. Pre svega jako sam zahvalna što sam imala priliku da sarađujem sa brendom koji ozbiljno shvata svoje kupce, koji zaista proizvodi i ima u ponudi nakit prelepog i modernog dizajna, sjajnog kvaliteta, koji se personalizacijom čak i približio kupcima jer nema ništa lepše kad od komada nakita napravite nešto jedinstveno, samo za vas. Takođe moram da pohvalim i njihove cene jer koliko sam upućena jako je teško u današnje vreme pronaći nakit koji će dugo trajati, koji je od pravog srebra ili zlata, koji je modernog dizajna i koji pritom može da se personalizuje po želji a da pritom ima ovako pristupačnu cenu. Imaju moju svaku pohvalu i zato sa uzbuđenjem predstavljam poslednji komad nakita koji sam dobila na isprobavanje i ujedno i najuniverzalniji komad od sva tri koja sam poručila do sad.


Kao što možete da vidite iznad u pitanju su minđuše ukrašene sa cirkonom u obliku srca napravljene od 925 sterling srebra koje je jedno od najkvalitetnijih na tržištu. Svaki komad njihovog nakita dolazi upakovan u odgovarajuću vrećicu ili kutijicu, a čak dobijate i preslatku kartonsku kesicu ali i krpicu za poliranje nakita. Za onu cenu koja je na sajtu to je zaista i više nego dobra ponuda.


Par koji sam ja odabrala je stigao u preslatkoj beloj kutijici napravljenoj od čvrstog kartona čija je tekstura kao lažna koža. Unutar kutijice se nalazi sunđer u koji su smeštene minđuše i time možete biti sigurni da se ni na koji način neće oštetiti u toku transporta.


Prelepog su dizajna, jako su sofisticirane i iako možda nisu velike zaista se lako primete zbog predivnog cirkona koji prosto ima savršen odsjaj na bilo kojem svetlu. Urađene su apsolutno bez mane i možete primetiti da su kvalitetno napravljene jer su dosta teže od regularnih naušnica, ali opet su veoma udobne za nošenje da jednostavno zaboravite da ste ih stavili. Pogodne su za svaku priliku pa se mogu nositi čak i na dnevnoj bazi baš zbog te srebrne boje koja se može uklopiti uz šta god obučete. Meni se jako dopadaju i zaista nekako ozare lice kada ih stavim. Prosto ih obožavam i mnogo mi je drago da ih imam u svojoj kolekciji.

Kako se vama dopadaju?

Da li biste pre naručili personalizovanu narukvicu, ogrlicu ili ove minđuše?

I to nije sve, za vas opet imam novi kupon kod za popust a on je SP12 i ako ga ukucate prilikom plasiranja porudžbine iznos će se smanjiti za čak 12% bez obzira na cenu i količinu proizvoda.

Ovaj par minđuša nažalost više nije dostupan, ali možete pogledati sličan OVDE!

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,
Milica.

Comments

  1. Mnogo mi se dopadaju naušnice, jako su slatke i spadaju u minimalistični nakit koji ja jako volim. Odličan post!

    www.livinglikev.com

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!