Unboxing PR paketa i recenzija italijanske kozmetike | WORLDOFBEAUTY



Moram da vam priznam da mi je baš nedostajalo pisanje recenzija i iskreno najviše uživam u takvim postovima baš zato što obožavam negu kože i uvek se radujem isprobavanju novih preparata i proizvoda kako bih pronašla ono što mojoj koži najviše odgovara.

U današnjem postu vam donosim unboxing PR paketa italijanske preparativne kozmetike koji sam dobila još pre nešto više od dva meseca na isprobavanje i sada kada su mi se utisci konačno slegli želim da vam predstavim proizvode koje sam dobila, ali i da vas upoznam sa brendom World Of Beauty koji je sada već poznat širom Evrope.

Na mom instagram profilu ću u toku večeri objaviti jedan IGTV posvećen baš ovom brendu tako da možete i to da pogledate ukoliko uživo želite da vidite kako proizvodi izgledaju, a ovde ću vam pokazati kako je sve to izgledalo kada mi je stiglo na adresu, sadržaj paketa, ali ću i recenzirati svaki preparat posebno tako da ćemo na kraju imati kompletirano predstavljanje brenda i samih proizvoda.




Kao što vidite na fotografijama iznad svi proizvodi su došli upakovani u neseser sa njihovim logotipom što je jako lep gest jer ću moći da ga upotrebim za različite svrhe dok bih kutiju ili celofan samo bacila i time su zaista potvrdili da ne vode računa samo o sastavu koristeći prirodne sastojke već i generalno o životnoj sredini i svom otpadu koji se svakodnevno baca bez recikliranja u velikoj količini. Zaista jedno veliko bravo za njih!

Unutar nesesera sam pre svega pronašla dva njihova kataloga (jedan na engleskom drugi na srpskom jeziku) kako bih mogla da se upoznam sa svim njihovim proizvodima odnosno sa asortimanom, ali i informacije o proizvodima koje sam dobila na posebnom papiru kako ne bih morala da listam njihov katalog što je zaista genijalno i na šta treba da se ugledaju svi brendovi ovog tipa.

Pored reklamnog i informativnog materijala tu su naravno i proizvodi, a dobila sam:
Cleanser odnosno 100% prirodaan uljani skidač šminke za lice za osetljivu kožu (200ml)
Diamond Global Serum za lice sa pravim i čistim dijamantskim puderom i vitaminima baziranim na cveću (30ml)
Countour Sublime kremu za lice sa efektom protiv starenja kože lica i okoloočnog predela (50ml)
 Uzorci: Extreme Jeunesse Booster u obliku kreme protiv starenja kao i Neroli Vivace "probudi svoju dušu" hranljiv elixir protiv starenja.



O proizvodu: Nežan i svež gel za čišćenje lica koji ujedno može da se koristi i kao uljani skidač šminke sa lica, okooločnog predela i usana. Otklanja čak i vodootpornu šminku. Sadrži prirodan ekstrakt kamilice, Alfa Bisabole i Vitamin B5. Hrani i hidrira epidermis (površinski sloj kože) ali i pospešuje rast trepavica. Veoma je nežan prema koži i pogodan je za sve tipove, pa čak i za osetljivu kožu jer ne dovodi do iritacije, crvenila i peckanja.

Upotreba: Uz pomoć pumpice naneti na tupfer uz jedan do dva špricanja i kružnim pokretima očistiti lice od bilo kakve nečistoće, ali i šminke. Posebnu pažnju obratiti na okoloočni predeo i ukoliko je naneta jača šminka, vodootporna maskara ili ajlajner prisloniti tupfer i držati ga na zatvorenim očima par sekundi pa tek onda laganim kružnim pokretima skinuti ostatak šminke (dopustiti proizvodu da omekša nanetu šminku i da deluje uljanim česticama).

Moje mišljenje: Oduvek sam želela da isprobam uljani skidač šminke umesto one klasične micelarne vode prosto jer sam primetila da mi svaki proizvod isušuje kožu uprkos tome što se uvek umijem nakon što skinem šminku. Moja koža je jako osetljiva i vrlo burno reaguje na promenu preparata odjednom tako da uvek prođem kroz fazu gde mi iskoči par bubuljica sve dok mi se lice ne navikne na isti tako da to je razlog zašto sam dala ovom proizvodu drugu šansu i zaista se nisam razočarala. U početku sam primetila da nije najbolje rešenje da se ne ispira koža posle njega jer ulje začepi pore i dovodi do isušivanja, ali kasnije sam shvatila da ipak ne odgovara mom masnom tipu kože jer mi je stvarao bubuljice koje su odmah nestale čim sam se vratila mojoj micelarnoj vodi koju sam ranije koristila. Ipak sam mu našla primenu jer sam stvarno bila oduševljena kako skida šminku sa očiju jer mi uvek ostanu tragovi maskare ma koliko puta prešla tupferom sa micelarnom vodom, a on je to radio bez problema u samo jednom potezu tako da ga i sada upotrebljavam kao skidač šminke okoloočnog predela, dok za lice koristim micelarnu vodu. Mislim da je za tu namenu odličan jer oči ne peckaju, ne izaziva iritacije niti crvenila ali ume da zapuši pore tako da ne preporučujem masnom tipu kože.

Cena: EUR 32,40 (oko 3800 rsd)
Količina: 200ml
Moja ocena: 8/10




O proizvodu: Serum za ultra blistav izgled kože sa čistim dijamantskim prahom i vitaminima baziranim na cveću preobražava mikro reljef odnosno teksturu kože tako što je podmlađuje, smanjuje vidljivost bora, zaglađuje kožu i smanjuje pore čineći kožu glatkom, nežnom na dodirom, mekanom i mladolikom. Vraća joj je elastičnost, brzo deluje na sve delove lica, pa čak i okoloočni predeo, vrat, dekolte sa senzacijom duboke hidratacije.

Upotreba: Naneti na lice, vrat i dekolte na čistu kožu ujutru i uveče.

Moje mišljenje: Prvo što mi se dopalo i što me je privuklo kod ovog proizvoda je sam izgled pakovanja jer stvarno deluje luksuzno i kao oni proizvodi koje koriste kozmetičari u salonima lepote. Mnogo mi se dopada kako se dozira jer je pumpica uvek najbolje rešenje kada je u pitanju ambalaža ovakvog tipa preparata. Tekstura je izuzetno tečna, ali beličaste boje sa sedefastim sjajem što predstavlja dijamantski prah. Mnogo se lepo razmazuje i ne treba vam puno proizvoda kada je u pitanju nanošenje baš zbog teksture. Koža ga jako brzo upije, ne masti je ali joj daje neki poseban sjaj i ukoliko uperite svetlo direktno na kožu videćete sitne šljokice koje su stvarno prelep detalj. Odmah zaglađuje kožu i ona zaista postaje znatno mekša i glatka na dodir pa je odličan i kao podloga za puder jer vidljivo sužava pore. I on mi je u početku izazivao bubuljice sve dok mi se koža nije navikla jer prosto takav mi je tip ali se vrlo brzo stanje stabilizovalo i koža mi je posle dve nedelje procvetala. Nije bila suva na dodir na delovima na kojima inače jeste, imala je prelep prirodan sjaj i postala je dosta elastičnija i zategnutija što je za svaku pohvalu. Samo imam reči hvale!

Cena: EUR 89,90 (oko 10,500 rsd)
Količina: 30ml
Moja ocena: 10/10




O proizvodu: Krema sa efektom protiv starenja za podmlađenu kožu i okooločni predeo. Vidljivo smanjuje znake starenja i čini kožu zategnutom, mekanom i hidriranom. Pomaže pri regeneraciji kože pri čemu na duže staze čini da koža izgleda kao nova bez ikakvih nesavršenosti.

Upotreba: Na očišćeno lice naneti ujutru i uveče.

Moje mišljenje: Iako je cena ove kreme stvarno ogromna za naše džepove ipak vredi imati je u svojoj kolekciji jer sve druge ovog tipa baca u vodu. Odmah sam je prosledila mojoj mami jer ima sličan efekat kao serum a ona već dugo traži nešto što će joj pomoći u preventivi i borbi protiv prevremenog starenja kože. Čim ju je videla bila je oduševljena pakovanjem koje je vrhunski odrađeno i koje zaista izgleda prelepo i baš luksuzno, kao i svi njihovi proizvodi. Tekstura joj se mnogo dopala jer se lako nanosi i lepo razmazuje a i koža je brzo upija tako da je odlična za njen mastan tip kože jer je ne masti dodatno. Koža odmah nakon nanošenja izgleda zategnuto, sjajno, glatko i mekano i odlična je podloga za puder, a takođe i pomaže u tome da štetne čestice ne dospeju u pore kada provodite vreme napolju jer pravi prirodnu barijeru. Preko noći zaista dostiže pun efekat jer vrši regeneraciju kože i moja mama je odmah posle nedelju dana korišćenja primetila ogromnu razliku i kvalitetu kože, kako izgleda podmlađeno i kako su joj bore manje vidljive. Jako se sporo troši tako da sam sigurna da će joj dugo trajati, a mislim da će efekti biti još bolji kada je bude koristila nekoliko meseci. Ona je oduševljena! Btw. Miris je fantastičan, kao i kod seruma!

Cena: EUR 82,80 (oko 9700 rsd)
Količina: 50ml
Mamina ocena: 10/10



O ovom proizvodu neću mnogo pisati jer nemam toliko informacija o istom s obzirom na to da je uzorak, ali koliko sam uspela da pronađem o njemu u katalogu je da je u pitanju Extreme Jeunesse krema za oporavak kože koja može da se koristi ujutru i uveče i da je pogodna za sve tipove kože, pa čak i osetljivu. Odlična je u borbi protiv starenja kože, a uz pomoć antioksidansa koje sadrži čisti kožu i štiti je od štetnih uticaja iz spoljašnje sredine. Formulisana je sa organskim glicerinom, antarctine atlantica i hijaluronskom kiselinom koje zajedno pomažu u podmlađivanju kože i njene regeneracije preko noći.

Moje mišljenje: Lepog je mirisa, uzorak ima dovoljnu količinu za 5-6 upotreba, lako se razmazuje, potrebno je malo više da je koža upije i masnija je u odnosu na serum i kremu. Lepo zaglađuje kožu i daje joj prirodan, blistav izgled. Bolja je za primenu u toku noći jer preko dana je taj mastan trag vidljiv i ostavlja lepljiv osećaj pa ne izgleda lepo ispod pudera.

Moja ocena: 7/10



Ovo je takođe još jedan uzorak, a u pitanju je Neroli Vivace elixir za kožu koji je pomešan sa dragocenim esencijalnim uljima koji će probuditi vaša čula uz pomoć aromaterapije i time će koža ostati prelepog mirisa i biće nahranjena. Sastoji se od 100% prirodnih sastojaka i preporučuje se da se razmaže na čistu kožu uveče kao serum za lepotu ili ulje za telo.

Moje mišljenje: Savršenog je mirisa i zaista budi sva čula i pruža vam prijatan osećaj kao da ste na nekoj livadi i udišete prelep vazduh obogaćen mirisom najlepšeg cveća. Zaista hrani kožu i ostavlja je mekanom na dodir a iako je ulje ne zapušava pore i čak se jako lepo upije i daje suptilan sjaj. Baš mi se dopada i jako se sporo troši!

Dakle, da sumiramo utiske - brend World of Beauty je jedan od boljih kada je reč o proizvodnji i širokoj ponudi prirodne kozmetike koja se do sada samo koristila u salonima lepote i bila je dostupna jedino kao kupovina na veliko, međutim od skoro svi možemo imati deo tog luksuza u svojim domovima tako da mislim da će njihov brend postati popularan širom sveta a već se sa Italije proširio na celu Evropu i ima puno zadovoljnih korisnika. Njihove proizvode zaista odlikuje luksuzan izgled, praktična i prelepa pakovanja, vrhunski kvalitet i prirodan sastav ali i miris koji je prosto predivan. Imate svaku moju pohvalu za ovaj brend i nadam se da će uskoro biti dostupan i u prodavnicama širom balkana a ne samo onlajn.

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Koji su vaši omiljeni proizvodi za negu kože?
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,
Milica.

Comments

  1. World of Beauty kozmetika me oduševila i baš sam sretna što sam imala priliku isprobati njihove proizvode. Sviđa mi se kako si detaljno opisala i recenzirala svaki proizvod, posebno zato što nismo probale iste proizvode pa mogu pročitati i o drugim proizvodima. Odličan post.💓

    www.livinglikev.com

    ReplyDelete
  2. Odlican post draga,sve si divno opisala i fotografije su odlicne. Trenutno za negu koze koristim Oriflame Optimals Even out kolekciju i prija mom licu.

    ReplyDelete
  3. Nisam imala priliku probati ništa od World of Beauty kozmetike, ali mi zaista izgleda primamljivo.
    Oduševim se tvojim fotkicama iz posta u post, divne su♥

    http://sosihappylife.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Ovaj prvi proizvod me je najviše privukao, mada obzirom na to da mi je koža iz jako suve prešla u masnu, shvatam da ni meni ne bi odgovarao. Dobro je kad si mu našla drugu ulogu, ti uljani proizvodi stvarno ekstra otklanjaju maskaru. Odlična recenzija kao i uvek, i meni je falilo čitanje ovakvih tvojih postova. :)♥

    hi-stylish.com

    ReplyDelete
  5. Mnogo mi se dopadaju proizvodi. Takođe, i sama sam se uželjela tvojih recenzija i bez lažne skromnosti, tvoje najviše volim da čitam i nekako su mi najpouzdanije. Svaki post odiše nekom lijepom kreativnošću ❤️❤️❤️

    Marija's blog

    ReplyDelete
  6. Wow divni proizvodi! Uvijek me najviše zainteresiraju serumi :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!