Galenova krema "Obnovi me" & balzam za usne "Poljubi me" | RECENZIJA prirodne kozmetike



Zdravo, dragi moji! Kako ste mi danas? Kako podnosite ovaj karantin i primoranost na boravak u zatvorenom prostoru? Ja se trudim da stalno sebe okupiram nečim kako bih manje razmišljala o tome ali pravo da vam kažem ne mogu da dočekam da se stanje stabilizuje i da mogu da uživam u ovo malo proleća što nam je preostalo.

Sada, kada je situacija takva kakva jeste uvek napominjem da je jako bitno da podržavamo domaće brendove i preduzetnike pa vam danas predstavljam dva odlična prirodna proizvoda na koje zaista treba da obratite pažnju, a i na profil @_kremica_ gde možete pronaći još mnogo proizvoda koje kreira njegova vlasnica i učiniti joj dan lepšim tako što ćete poručiti nešto iz njenog asortimana jer nema ničeg lepšeg kad koristite nešto što je neko s ljubavlju pravio i koristio samo najbolje, prirodne sastojke i još da vas paketićem obraduje poštar tako da ne morate ni da izlazite kako biste to nešto kupili.

Ja sam dobila na isprobavanje sledeća dva proizvoda kako bih vama prenela utiske:



• Balzam za usne "Poljubi me"
• Galenova krema za negu kože "Obnovi me"






O proizvodu: Galenova krema za dnevnu upotrebu pod nazivom "Obnovi me" prirodnim putem obnavlja stanice kože, štiti kožu i obezbeđuje joj dugotrajnu hidrataciju, a takođe podsticajno utiče na zaceljivanje i obnovu kože s ožiljcima.

Sastav: pčelinji vosak, macerat tamjana, sena i centele, hidrolat hajdučke trave i nevena, eterično ulje pačulija (pogostemon cablin) i tamjana (boswellia serrata), geogard 221 (prirodni konzervans).

Moje mišljenje: Koristila sam ovu kremu nešto više od nedelju dana svako jutro kada bih se umila sa prirodnim sapunom koji inače koristim i razmazala bih je na celo lice. Prvo što me je zaintrigiralo kod nje je izrazito jak ali prijatan miris na tamjan koji definitivno preovladava u odnosu na sve sastojke. Takođe, pored mirisa fascinantna mi je i tekstura koja je dosta gusta, ali pod toplinom prstiju postaje tečna i zato se krema lakše razmazuje. Dosta je masna i ne upija se potpuno u kožu tako da morate imati u vidu da će vam koža biti masnija i sjajnija kada je koristite. Zato je ja često nanosim i pred spavanje pa ujutru kad se probudim primećujem da je koža skoro 90% upije i da je nahranjena i hidrirana. Najbitnije je da ne zapušava pore ali svakako preporučujem da se ne nanosi u ogromnom sloju i da se koža dobro očisti sapunom sledeće jutro ako ste je naneli veče pre. Nije mi izazivala nikakve iritacije niti crvenila, jako je blaga i ne osećate je na koži. Koža zaista bude hidrirana i čak i meni prija koja imam mešoviti ka masnom tipu kožu. Primetila sam da mi je koža mnogo manje upaljena i da su ožiljci od prethodnih bubuljica i akna vidljivo smanjeni tako da jedva čekam rezultate nakon što potrošim prvo pakovanje (obavestiću vas na Instagramu o tome). Od kada je koristim nije mi izašla niti jedna bubuljica i koža mi ni na jednom delu nije suva i ima neki zdrav, prirodan sjaj što nikad do sada nije imala u ovolikoj meri. Mnogo mi se dopada i svima vam je toplo preporučujem baš zbog prirodnih sastojaka i delotvornosti.

Količina: 30ml
Cena: 990 RSD



O proizvodu: Balzam za usne "Poljubi me" neguje i štiti usne, sadrži 100% prirodne sastojke i ima neodoljiv miris citrusa i čokolade.

Sastav: kokosovo ulje, kakaov maslac, vitamin E, pčelinji vosak, geogard 221 (prirodni konzervans), eterično ulje mandarine i grejpa.

Moje mišljenje: Iako imam zaista puno balzama i mnogo različitih sam isprobala uvek sam za korišćenje nekog novog kako bi uporedila delotvornost i efekat. Kod ovog me je oduševio miris koji baš preovladava na čokoladu, topi se pod prstima zbog puteraste baze i savršeno se razmazuje prilikom čega uopšte nije potrebno mnogo proizvoda da bi se naneo na usne. Na usnama ostavlja uljani, sjajan trag pa zaiste izgledaju negovano i neodoljivo po čemu je verovatno i nazvan "Poljubi me" jer posle njega usne prosto privlače poljupce. Primetila sam da mi usne uopšte nisu suve od kada njega koristim i da su mi tokom celog dana mekane bez onih mrtvih oljuštenih ćelija koje se kad-tad pojave svima. Usne ga dosta brzo upiju i ne ostavlja mastan trag, ne lepi usne i slično, a opet budu mekane na dodir i imaju blagi svetlucavi odsjaj. Jako mi se dopada i mislim da mi je ovo omiljeni balzam trenutno jer bolji do sada nisam isprobala!

Količina: 5ml
Cena: 230 RSD

Zaista sam oduševljena proizvodima koje sam isprobala i iskreno vam preporučujem da ih isprobate jer sam sigurna da će vam se dopasti baš zbog kvaliteta, prirodnih sastojaka ali i učinka. Na njihovom profilu pored pomenutih preparata možete pronaći i lanolinske kreme "Podmladi me" i "Nahrani me", galenove kreme "Umiri me" i već recenziranu "Obnovi me", melem kreme "Pojedi me", "Usreći me" i "Udahni me", kao i veganski sapun "Osveži me", ali i solnu kupku "Opusti me". Genijalni su mi ovi nazivi i zaista su dosledni samim proizvodima. Ukoliko želite da pogledate celokupnu ponudu ili da poručite nešto od spomenutih proizvoda kliknite OVDE i zapratite njen Instagram profil.

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Da li ste nekad čuli za ovaj brend i da li biste isprobali nešto od pomenutih proizvoda?
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,
Milica.

Comments

  1. Ciao :) mene je ovo s karantenom pocelo bas deprimirati, obozavam proljece pa mi je bas sada najteze biti u kuci, jos s dvoje malaca, stalna je borba kako im objasniti da ne mogu okolo i igrati se s prijateljima :( I ja volim prirodnu kozmetiku, ovajj brand jos nisam primjetila kod nas :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!