Let Your Dreams Blossom | OUTFIT POST



S obzirom na to da sada svi provodimo vreme kod kuće i da izlazimo napolje samo kada baš moramo tj. kada idemo u kupovinu iz tog razloga sam i ja proredila outfit postove prosto jer ne mogu da se fotkam na lepim lokacijama na koje ste navikli. No, ipak sam skrivala neke fotografije u arhivi telefona koje su uslikane pre nego što se sve ovo izdešavalo i sada ih predstavljam kako bih mogla da vam pokažem outfit koji jedva čekam da nosim kada se bude završio ovaj karantin i kada se stabilizuje cela situacija.

Kombinacija koju vidite ispod se sastoji od teksas haljine u koju sam se zaljubila čim sam je ugledala na Shein sajtu. Prvo što me je privuklo kod nje je materijal jer iako nisam ljubitelj teksas haljinica, ova mi se mnogo dopada zbog rukava koji su dosta veći od regularnih i zaista pružaju tu neku ženstvenu notu. Baš daju čar i čine haljunu jedinstvenom i interesantnom. Takođe mi se dopada sam kroj jer je pribijena uz telo, ali i način na koji ističe figuru. Poslednja stavka, ali ne manje bitna, je dekolte u obliku srca koji samo još više čini ovu haljinu neodovljivom i slatkom. Oduševio me je njen kvalitet i drago mi je da sam pogodila veličinu (uzela sam M) s obzirom na to da ima malo elastina, iako na sajtu piše da to nije slučaj. Nju sam ukombinobala sa crnom dvodelnom "choker" ogrlicom, kao i crnom tašnicom sa srebrnim detaljima, a sve sam zaokružila sa omiljenim crnim štiklama bez kojih ne može da prođe nijedan outfit u haljini.

Kako vam se dopada kombinacija? Da li biste je nosili?















Haljina/Dress: SHEIN
Torbica/BagButik Be HAPPY
Štikle/Heels: Deichmann

Za vas takođe imam kupon kod 2Qmilica koji je potrebno da iskorstite kada sledeći put plasirate porudžbinu na sajtu Shein jer će vam doneti čak 15% dodatnog popusta i na već snižene predmete ukoliko je iznos vaše porudžbine $60 ili više od toga. #OstaniteKodKuće i kupujte onlajn!

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,
Milica.

Comments

  1. Izgledas vrh, haljinica ti ekstra stoji. ♥

    ReplyDelete
  2. Kako si lepa i elegantna, haljina ti odlično stoji! <3


    http://www.couture-case.com

    ReplyDelete
  3. Prelepa haljina i divno ti stoji! Jako lepo si je opisala, a i iskombinovala. Odlično napisan tekst!

    ReplyDelete
  4. Jako si ljepa i super post. imam noviji post na mom blogua niko ni da koma, obavezno svrati do mene. lp

    benjamindacic.blogspot.com

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!