Predstavljanje nove trendovske kolekcije brenda essence | BLOOM BABY, BLOOM!



Zdravo, dragi moji!

Konačno možemo da odahnemo kada je reč o karantinu jer se polako ali sigurno određene mere ukidaju i mi se vraćamo svojim normalnim života, tako da mislim da imam odličnu vest za sve vas kako bih vam taj povratak učinila barem malo slađim. U današnjem postu vam donosim jednu divnu, prolećnu kolekciju brenda essence koji je sigurno svima vama već odavno poznat i koji nas uvek oduševi kolekcijama koje izbaci svakih nekoliko meseci. Ovog puta je u pitanju trendovska kolekcija BLOOM BABY, BLOOM! koja je zaista prevazišla sva moja očekivanja sa slatkim pakovanjima, dezenima, ali i divnim prolećnim nijansama. Ukoliko vas zanima šta ovu liniju dekorativne kozmetike zapravo čini, nastavite da čitate ovaj post.


Pošto sam se i sam oduševila opisom kolekcije, prenosim i vama isti:

"Kad se pojave prve proletnice i najave kraj zime, naša se srca brzo zagrevaju. Zbog njih se veselimo toplijim danima - i osiguravaju dobro raspoloženje na sve strane! Inspirisan prekrasnim bojama cveća, essence predstavlja trendovsku kolekciju BLOOM BABY, BLOOM!."


"Bilo da je paleta senki, prajmer ulje, rumenilo, ruž za usne ili highlighter - boje prolećnih cvetova zagarantovano će svakom make-upu pružiti svež izgled i dobro raspoloženje. A tu je i dodatni specijalni dodatak koji će dočarati cvetove na balkonu ili u vrtu: kolekcija sadrži malu vrećicu semenki cveća koju možete besplatno preuzeti s kozmetičkog stalka."

Pored divnih proizvoda koje jedva čekam da imam u svojoj kolekciji oduševila me je činjenica da će na svom stalku imati u ponudi i vrećiću semenki cveća koju potpuno besplatno možete uzeti i posaditi cveće u saksiju ili baštu/dvorište. Mislim da je to predivan gest sa njihove strane i tako ćemo svi moći da uživamo u proleću na najlepši mogući način i da sami brinemo o cveću i tako ulepšamo svoj dom.

Ispod ću vam ostaviti fotografije proizvoda koji čine ovu kolekciju kao i sam opis istih ali i njihove preporučene maloprodajne cene. Svi proizvodi će biti dostupni u lilly i dm drogerijama širom Srbije!

Hajde da se zajedno upoznamo sa istim!

PALETA SENKI ZA OČI •


O proivodu: "BLOOM BABY, BLOOM! Paleta senki sadrži devet šarmantnih prolećnih boja - od svetlo crvene i ružičaste do sveže žutih i plavih tonova, uključuje sve nijanse cveća koje oduzimaju dah. Završeci se kreću od mat do metalik i sjajnih nijansi, a sve su visoko pigmentovane."

Moje mišljenje: Mnogo mi se dopada ova paleta i nema senke koju ne bih volela da isprobam! Već sam u glavi smislila makeup look koji bih kreirala sa njom tako da jedva čekam da se pojavi na essence štandu!

Preporučena maloprodajna cena: 1099 RSD

BAKED HAJLAJTERI •

- Nijansa br. 01 -


- Nijansa br. 02 -



O proizvodu: "BLOOM BABI, BLOOM! Baked hajlajter u dve različite nijanse pruža prelep efekat koji reflektuje svetlost. Tekstura visoke pokrivenosti lako se nanosi i ima visoki prinos. Jednostavno četkicom ili prstom utisnite malo hajlajtera na jagodice, ispod lukova obrva ili na mostu nosa i pomešajte kako biste dali licu prolećni sjaj. Jedinstveni cvetni reljef je poseban dodatak."

Moje mišljenje: Obe nijanse su mi zaista divne, mada mislim da bi mi prva trenutno više odgovarala jer mi je ten sve tamniji od kada je počelo ovo sunčano vreme. Jako mi se dopada uklesana ruža i prosto bi mi bilo žao da ih koristim koliko su im lepa pakovanja. Poznato je da su presovani, pečeni hajlajteri daleko pigmentovaniji od onih klasičnih tako da se unapred radujem isprobavanju ovog jer mislim da ne postoji lice na kom on ne bi sijao!

Preporučena maloprodajna cena: 549 RSD

BLUSHLIGHTER •


O proizvodu: "Raspoložena za nežne, ružičaste obraze i svež prolećni izgled? Tada je BLOOM BABY, BLOOM Blushlighter savršen za tebe! Zbog svoje mekane teksture, koža se oseća vrlo lagano tokom nanošenja, a iza sebe ostavlja metalik mat efekat."

Moje mišljenje: Nisam ljubitelj rumenila i ne koristim ih dok se šminkam jer prosto nemam naviku, ali ovo mi se mnogo dopada jer ima šimerasti efekat i jer daje metalik sjaj tako da sam sigurna da bih ovo volela da nanosim i da bih ga uvrstila u svaki makeup look baš zbog divne mauve nijanse. Sigurna sam da bi baš zbog takve nijanse odgovarao svakom tenu!

Preporučena maloprodajna cena: 519 RSD

HEALTHY GLOW PRAJMER ULJE


O proizvodu: "Uživaj u prolećnoj sezoni svim osetilima! Zato se u BLOOM BABY, BLOOM! kolekciji nalaze i nude i Healthy Glow prajmer ulje koje pruža besprekoran završetak i daje šminki suptilni cvetni miris. Zahvaljujući hranjivoj teksturi, savršeno priprema kožu za daljnju primenu pudera. Ulje se brzo upija i nema masnoću."

Moje mišljenje: Postoji dosta proizvoda ovakvog tipa na stranom tržištu, ali skoro nijedan kod nas i mnogo mi je drago da je essence ovaj trend doneo ovim proizvodom na naše tržište. Uvek sam želela da isprobam to magično ulje koje sija čak i nakon nanošenja pudera i daje zdrav, prirodan izgled koži tako da izgleda kao da nemate šminku na licu. Unapred se radujem kupovini ovog proizvoda!

Preporučena maloprodajna cena: 619 RSD

 • NECTAR SJAJEVI ZA USNE

- Nijansa br. 01 (Hibis-kiss) -



- Nijansa br. 02 (Tulips On My Lips) -


O proizvodu: "Sjajno, sjajno - to je moto BLOOM BABY, BLOOM! Nectar sjaja za usne, koje je dostupno u crvenoj i narandžastoj boji. Osim boja koje oduzimaju dah, nežnoj koži usana pruža i negu zahvaljujući svom jojobinom ulju i sastojcima vitamina E. Pomoću jumbo aplikatora, cvetni sjaj može se velikodušno naneti na površinu usana kako bi dočarao svež prolećni izgled za svaki stil."

Moje mišljenje: Obožavam sjajeve za usne i mislim da najlepše izgledaju na usanama upravo u proleće kada svi volimo da nam koža sjaji u dodiru sa sunčevim zracima, a sigurna sam da bi ovi sjajevi pružili baš taj efekat i na usanama. Obe nijanse su mi divne, mada malo više mi se dopada prva baš zato što sam na takve navikla. Izuzetno mi je drago da u svom sastavu imaju i ulje jajobe kao i vitamin E pa vam korišćenje balzama nije ni potrebno kada njih imate na usnama jer će pružiti svu hidrataciju i negu koja im je potrebna.

Preporučena maloprodajna cena: 269 RSD

- Da li vam se dopada nova trendovska kolekcija brenda essence?
Koji proizvod biste prvo kupili i isprobali?
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima!

Voli vas vaša,
Milica.

Comments

  1. Ova kolekcija je prelepa. Pakovanja su jako lepa, prava prolećna. A od svih proizvoda, najviše me privlače hajlajteri i ovo ulje prajmer.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drago mi je da ti se sviđaju, i meni su baš slatka i super osmišljena! Isto! 😊❤

      Delete
  2. Paletica je prelepa, boje su rekla bih pigmentovane😊

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti, drago mi je da ti se dopada! I meni je ona omiljena ❤❤

      Delete
  3. Prelepa kolekcija! Volela bih da probam neki od ova dva hajlajtera. <3


    http://www.couture-case.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti, baš mi je drago da ti se sviđa! I ja isto, baš mi deluju pigmentovano! 😊

      Delete
  4. Ovo super izgleda, ambalaža je predivna, a vjerujem i kvaltet!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jedva čekam da dođe kod nas da kupim nešto od ovoga ❤😊

      Delete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!