Predstavljanje noviteta brenda CATRICE | Matt Pro Ink Non-Transfer tečni ruževi za usne


Zdravo, dragi moji!

Sigurna sam da ste već svi čuli za brend Catrice koji već godinama osvaja naše tržište sa proizvodima za šminkanje koji se menjaju iz sezone u sezonu i osvajaju naša srca prelepim nijansama senki, ruževa, rumenila, bronzera, ali i divnim lakovima, kao i mnogim drugim proizvodima koje imaju u svojoj ponudi koja se stalno proširuje i koja je svima nama dostupna i pristupačna.

Sa velikim uzbuđenjem vam predstavljam njihov novitet odnosno Matt Pro Ink Non-Transfer tečni ruž za usne koji se razlikuje od ostalih matirajućih ruževa na tržištu jer traje i do 12h na usnama, ne razmazuje se i ne preslikava se, ali pri tome ne isušava usne zbog hidratantnih sastojaka koje sadrži.


Dostupan je u 10 nijansi koje možete pogledati ispod, a one se nazivaju:


- Trust In Me (br. 010), Confidence Is Key (br. 020), This Is Attitude (br. 030), Braveness Wins (br. 040), My Life - My Decision (br. 050), I Choose Passion (br. 060), I Am Unique (br. 070), Dream Big (br. 080), This Is My Statement (br. 090) i Courage Code (br. 100).

Tečne ruževe poređane po malopre ispisanim imenima nijansa sa leva na desno možete pogledati ispod:







Sve nijanse su zaista predivne i nose isto takva inspirativna imena koja se zaista poklapaju sa izgledom samih ruževa i njihovim elegantnim pakovanjima. Svaka od ovih nijansi je jedinstvena na svoj način i kroz njih se prožimaju nude, mauve pa i crveni i bordo tonovi. Mislim da bi svako mogao da pronađe nijansu koja mu odgovara baš zbog različitih podtonova.


O proizvodu: Bez obzira radi li se o jarko crvenoj, cool nude ili nežnoj ružičastoj boji - uzbudljivi ruž je neophodan za sjajan izgled. Za ljubiteljke ruža za usne posebno je važno da ruževi za usne podnese bilo koju situaciju, od obroka do nežnih poljubaca. Novi CATRICE Matt Pro Ink Non-Transfer tekući ruž savršen je pratilac za svaki dan ili posebne prilike, jer svojom jedinstvenom non-transfer formulom ostavlja naglasak na usnama i apsolutni je must-have svake kolekcije ruževa.


Karakteristike tečnih ruževa:
• dugotrajnost i postojanost pri čak 12h nošenja
• hidratacija usana zbog prisustva moringa maslaca
• lagana tekuća tekstura za ugodan osećaj na usanama
• brzo se suši i ostavlja iza sebe glatki, mat završetak
• ne preslikava se i ne isušuje usne

Preporučena prodajna cena jednog tečnog ruža je oko 600 dinara i moćićete ga kupiti u svim lilly i dm drogerijama koje imaju Catrice štand!

Ostavite utisak, a ne trag - s CATRICE!

- Da li vam se dopadaju novi tečni ruževi za usne?
- Koja nijansa vam je najlepša i koju biste prvo uvrstili u vašu kolekciju?
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima!

Voli vas vaša,
Milica.

Comments

  1. Uopšteno jako volim catrice brend. Imam njihove sjajeve iz te da kažemo linije, baš sam jedan skoro spominjala u nekom od postova. Obožavam ga. I radujem se isprobavanju ovih tečnih ruževa, s' obzirom da se još nikada nisam razočarala u pomenuti brend.
    A ti si kao i uvijek odlično odradila posao, svaka čast Mico♥

    https://sosihappylife.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drago mi je da ga i ti gotiviš! 😊 Obavezno čitam taj post! Hvala ti mnogo, Sofija! ❤

      Delete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!