Sunshine | OUTFIT POST



Zdravo, dragi moji! Je l' i vama nedostaje da šetate kada je ovako lepo i sunčano vreme? Meni poprilično i baš mi fali da osmišljavam nove kombinacije, da ih nosim i fotkam naravno. Crpim arhivu maksimalno ovih nekoliko nedelja i donosim vam poslednji outfit post koji sam uspela da uslikam dok nije uvedeno vanredno stanje. Kombinacija koju ću vam predstaviti je cela sa sajta Shein koji je zaista meni omiljen i sa kog najradije poručujem, a primetila sam da im se kvalitet odeće znatno poboljšao i da su cene čak još povoljnije što je za svaku pohvalu. Čitam baš sastav predmeta koje sam poručila i u velikom procentu je istaknut pamuk što je još jedan veliki plus. Takođe sam primetila da manje grešim sa veličinama jer su mere na sajtu skroz tačne pa je i to jedna velika odskočna daska jer ne morate da se brinete da vam nešto neće odgovarati. Sve u svemu, još jedna odlična porudžbina i još jedna moja iskrena preporuka za kupovinu na njihovom sajtu, pogotovo sada kada smo u karantinu.

žene traper hlače

Outfit je sačinjen od teksas jaknice sa pocepanim detaljima koja mi se dopala na prvi pogled jer još uvek nemam jaknu da je tog materijala ali klasičnog kroja, a mislim da je ova savršena jer nije previše uska, a opet je dovoljno duga da prekrije struk koji tako i ističe, dok su rukavi taman i prvi put da mi dužina istih odgovara. Baš je kvalitetna i ne mogu da verujem da je bila svega 20€. Ispod nje sam obukla top crne boje koji je veoma rastegljiv i dužine negde do malo iznad pupka. Poseban je po tome što ima providne rukave koji su pufnasti i prekriveni tufnicama koje ga samo čine još slađim i interesantnijim. Mnogo mi se dopada i sigurna sam da ću ga često nositi jer je neodoljiv. Po meni glavni akter kombinacije su zvonarice ili teksas visoko-strukirane farmerke sa širokim nogavicama za koje sam stalno pričala da nikad neću u životu da ih obučem niti posedujem jer su mi antipatične i bila sam ubeđena da ću u njima ličiti na klovna, međutim nikad ne reci nikad jer su ovo postale moje omiljene farmerke koje posedujem. Poručila sam ih u M veličini i kada su stigle zaista sam mislila da će mi biti široke u struku međutim nakon pranja su se svakako malo skupile pa su mi taman. Savršeno stoje i ističu obline na najlepši mogući način, a zadnjica u njima gori ako mene pitate. Mnogo mi se dopada što su visoko-strukirane i uske do kolena a onda se postepeno šire. Dužina je taman, možda su za nijansu kraće nego što sam očekivala ali opet odlično idu šta god da obujete, a ja sam se ovog puta odlučila za crne sandale na štiklu kako bih ceo outfit učinila da bude u dva tona. Meni se baš dopada i zadovoljna sam sa svakim predmetom koji sam naručila, a i mislim da će svaki od njih ponaosob ići odlično uz bilo koji odevni predmet.

- Kako se vama dopada? Da li biste nosili ovako nešto?

Uživajte u fotografijama!














Ja nakon poziranja na prethodnoj slici u pokušaju da ne padnem i ne polomim obe noge :D













Jakna/Jacket: SHEIN
Bluza/Top: SHEIN
Kajš/Belt: terranova
Farmerke/Jeans: SHEIN
Sandale/Heels: Deichmann

Pst 🤫, ako poručujete sa sajta Shein iskoristite kod 2Qmilica jer ćete tako ostvariti dodatan popust od čak 15% na porudžbine u iznosu od $60 ili preko. Popust se čak uračunava i na već snižene predmete. Ostanite kod kuće, uživajte u onlajn kupovini!

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,
Milica.

Comments

  1. Prelepa si! Fotografije su divne, a sam tekst odlično napisan. Ova kombinacija ti savršeno stoji.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti, draga moja! Baš mi je drago da ti se sviđa. 🤗

      Delete
  2. Prelep ti je outfit, sve ti super stoji, jako mi se svidja majičica :)

    ReplyDelete
  3. Odlican post, draga! Mnogo mi se svidja tvoj outfit. Slike su ti prelijepe kao i uvijek.

    xoxo
    leylland.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baš mi je drago da ti se sviđa! Hvala ti, Leyla 😊

      Delete
  4. Divan outfit! Majica mi se mnogo dopada!
    xoxo

    www.livinglikev.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti, draga moja! I meni je ona postala omiljena 😍

      Delete
  5. Dobar dan, kako ste? Ja sam Brazilac i tražim nove pratioce za svoj blog. I ja vas mogu pratiti.
    https://viagenspelobrasilerio.blogspot.com/?m=1

    Ako me pratite, možete poslati link na moj blog, a ja ću vas pratiti natrag.

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!